2021 Nisan Anneleri

Gunaydin kizlar bi arkadasimiz yazmis bu ay agirlarla sizilarla gececk diye hakikaten ole dun gece benimde saolsun adet sancilarim tuttu ama kisa sureli bebegin hareketlerini o az hissetmeye basladim yavrum sigamiyor galibamuayneye daha 12 gun varbende buyuk kizima elbise bakiorm attiginz fotolar bana da fikir oldu❤

Günaydın kızlar bgun yine kontrol var bakalm neler duymak bu kulaklar sancıları açılmaları okudukça bi korku bastı beni oysaki hiç korkmuyodum ben doğumdan yusufçuklar uçuşmaya başladı bende galiba

Aynen yaz bebelerini terletir babynest bende almayacaktım minik sallanan bi beşiğim vardı ilk kızımdan onu arkadaşıma vermiştim babynest tam onun içine göreymiş şimdi o bana verdi yoksa bende kendim almıcaktım. Bime geleni ben beğenmedim çok büyük ve pofuduktu ve yatak kısmı boğum boğum dikişliydi. Neyse ödünç aldım şimdilik kullanamazsam geri vericem fazlalık yapmasın evde
Birer dış takım, atlet, patikli alt ve çorap şeklinde 4 paket olarak hazırladım bebiş için. Ama 1 küçük valiz 2 de el çantası doldu daha gecelik sabahlık askıda duruyor kendime bebeğe nevresim, banyo havlusu, ince, kalın, penye battaniye derken yer tuttu baya

0 Canım breeze den attığım elbisenin kalıpları küçük oluyor bilgin olsun benim kız kasım başı doğumlu 5 yaşında 8 yaş alıyorum tam oluyor

Ya Tuğba nasıl duygulandım ağlattın beni
Çok uğraştık bu denemede O kdr rahattım ki bıraktım Allah’a
Yüreğim hep isteyenlerle beraber kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıkla kavuşalım inşallah

İnşaallah hayırlısıyla evet çok tatlı takım olmuşlar bende büyüğü koton küçüğü hm de aldım takım yaptım Bayramdada giydiririm bende

Sen hep olumlu ol hadi güzel güzel beklesin bebişin az daha büyüsün ....
Kızlar ağrılar, kasılmalar ile dolu bir ay geçireceğiz Herkes sağsalim yavrusunu kucağına alsın grubumuzda inşallah
Amin canım sağlıkla, kolaylıkla kavuatugumuz doğumlarımız olsun. Birlikte acısıyla tatlısıyla geçirdik bu süreci. Inşallah sütleri, gazları konusacagimiz günler gelmek üzere
Hepimiz için en güzelini diliyorum

Doğru canım güle güle kullan bebeğe aldiklarin çok iyi 2 çantaya sabhlik sigmadan nereye gidiyon gizzz tatile mi 3 çanta aboo bebeginkini anlıyorum da bakalım hayırlısı ben daha koymadığımdan belki fazla geldi
Benim sığıyor cunki minnak bebek bugün agrım var alttan bıçak gibi ama hareketlide bilemedim

Elbise bulursan Banada atsana kıza alcam

Eklentiler

• Screenshot_20210304-100019_Trendyol.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 37
Bende cantaya koyacagim baktim bir kac bisi almadim daha en iyisi cantaya koymak bence

0
Canım breeze den attığım elbisenin kalıpları küçük oluyor bilgin olsun benim kız kasım başı doğumlu 5 yaşında 8 yaş alıyorum tam oluyor
Tamm cnm sagol dikkat ederim Valla erkek cocuk kemileri agir olur vs diolar hep 30+3 de 1750 di kilosu sanki buyudu skştıgi icin hareket edemiyor gibi gelio asagiya baskisi cok olmaya basladi.Ben internetten degilde koton dan bakicam duz beyaz elbise cok mantikli geldi bana eger bugun bulup alabilirsem atarim bacim buraya

Bende hafta sonu cikcam galiba canım.yada diğer haftaya avmde pek bisi bulunacak sanmıyorum ama

Bende hafta sonu cikcam galiba canım.yada diğer haftaya avmde pek bisi bulunacak sanmıyorum ama
Disarida kalabildigim maximum surem yarim saat sonra pilim bitiyor islerimi oyuzden hic bitiremiyormhastane cantasi hazirla diyen milyon insan var cevremde ablam her gun soruyo hala nie hazir etmedin die kalkip onu bile yaomaya üşeniyormbizim burda avm de bi lcw bi defacto var baska magaza yok bide bahar sezonu acilmadi tam suan magazlar cok tuhaf hic bisi yok alacak

Evde tuvalete gitmiyorum avmde surekli wcm geliyor

Merhaba kızlar daha pek bir şey hazırlamayan tayfadayım ben de battaniye örtü falan yıkadım bugün ütüleyeceğim kıyafetleri de hafta sonu hallederim artık çantam falan da hazır değil
Hediyelik olarak ne yaptırdınız kimse gelmeyecek ama eşim iş yerine götürür annem akrabalara götürür giderken diye düşündüm 50 tane falan yeter. Var mı tavsiye ettiğiniz sayfa vs

Valla benim akrabalar uzakta kayannamlar gelicek sadece. Ben bi cikolata alicam belki hastanede ziyarete gelirler diye ne kapi susus ne hediyelik hic bisey yaptirmadim korona var zaten ama sonra evde guzel bi kutlama var aklimda tabi bu surec duzelirse

Vesikalık foto verdi benm sipa teyzeleri ölçümler yine ileride ama çok deil ucundan bucagindan ölçtü saolsun normal doğumda anlaştık şimdilik nisan başına bekleriz dedi çok sevindim açıkçası suda beklerken çekmiş benm bebe 45 cm dedi geçen hafta 48e yakındı kilosuna 2520 çıktı az aldı galiba bu hafta 130 gr fark var sadece gayet iyi gidiyo çok sukur benden haberler böyle

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0010.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 92
Kapı süsü ben de yaptırmadım hastanede de ziyaret yasak zaten ama hatıralık bir şeyler yaptırsam mı dedim

Kapı süsü ben de yaptırmadım hastanede de ziyaret yasak zaten ama hatıralık bir şeyler yaptırsam mı dedim
Valla sizinkiler yakinsa yaptirabilirsin ben mesela bakarken mumluk falan vardi bide renkli kolonyalar oluyoya sisede onlar daha agir basmisti ama şoyle bisey dusundum bana gelen hediyelikleri ben bi sure sonra sıkılıp atıyorum herkes ayni seyi yapicak ne gerek var o kadar para vermeye

Ay senin pozlar cok iyi ya benim renkli ultrason bitane bile yok kara mara bisey var araplara benziyo cocugum haftaya persembe gudicem sirf sabah gidiyorum yuzunu gormek icin ogleden sonra bebis sirtustu oluyo benim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…