Sanırım yaşlandık. Benimde ilki 8 sene önceydi. Böyle değildimAma ilk gebeligimde boyle degildi Bu senenin cocuklarinda mi boyle benim aradan 8 sene gecti tabi jenerasyon degisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım yaşlandık. Benimde ilki 8 sene önceydi. Böyle değildimAma ilk gebeligimde boyle degildi Bu senenin cocuklarinda mi boyle benim aradan 8 sene gecti tabi jenerasyon degisti
Breeze den aldım canım. Farklı renkleri de var.Nerden aldınız bu takımları
İlk ne giyecekler mi demek istedin canım. Bende kızımı hastaneye alırlar mı acaba diye düşünüyorum ona göre kıyafet hazırlıcam. Ama o gün kim giydirip süsleyecek saçlarını tarayacak babaannesinde kalacak ben hastanedeyken ama beceremez palaz palaz yollar çocuğu. En iyisi hastane çantama koyayım orda giydiririm çekim öncesiDüşünüyorum düşünüyorum bebek ve kızım la ilk ne yiyecekler onları düşünüyorum
Aynen canım kızıma beyaz bir elbise alsam o Şimdi gelinlik giyer gelir 9 yaşla 0 yaş nasıl aynı dusurcem inan bilmiyorum . Bizimki çekim değil haNi fotoğraf çekeriz ama o hep kalır ondan onemliİlk ne giyecekler mi demek istedin canım. Bende kızımı hastaneye alırlar mı acaba diye düşünüyorum ona göre kıyafet hazırlıcam. Ama o gün kim giydirip süsleyecek saçlarını tarayacak babaannesinde kalacak ben hastanedeyken ama beceremez palaz palaz yollar çocuğu. En iyisi hastane çantama koyayım orda giydiririm çekim öncesi
Alayım bari bi daha ya.. Zira ebebekten aldığım bitmek üzere bebişin kıyafetlerini yıkarken baya bitti olduKızlar günaydın migros ta bebek deterjanları, sıvı deterjanlar ve granül sabunlarda indirim var. İhtiyacı olan varsa baksın. Ben dalan granül almıştım daha önce en uygun trendyoldan 1kg17.5tlydi migrosta daha uygun şuan
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Bende biraz fazlaca alıcam. İlk zamanlar kendi kıyafetlerimi ve büyük kızın kıyafetlerini de bebek deterjanıyla yıkıyacağım çünkü. Bebeğinkine özen gösterip kendi kıyafetlerimi normal deterjanla yıkayıp kucağıma almak içime sinmiyorAlayım bari bi daha ya.. Zira ebebekten aldığım bitmek üzere bebişin kıyafetlerini yıkarken baya bitti oldu
En güzeli sade beyaz elbise lcw da güzel sade elbiseler var bebişe de sade beyaz tulum alırsın taçlarını tokalarını takım yaparsın olur. Ben bi takım dantelli beyaz takım almıştım ebebekten bir de papatya baskılı isimli beyaz tulum yaptırdım bebiş için. Büyük kıza beyaz elbise. İkisine ve kendime de papatya taç yaptım. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahAynen canım kızıma beyaz bir elbise alsam o Şimdi gelinlik giyer gelir 9 yaşla 0 yaş nasıl aynı dusurcem inan bilmiyorum . Bizimki çekim değil haNi fotoğraf çekeriz ama o hep kalır ondan onemli
Amin canım güle güle giydirmek giymek nasip olsun işte ben hiç düşünemiyorum elimi kolumu bağlayan çok erkenden hazırlanıp of püf etmekde kotu dediğin gibi bakayım bi . Daha isim.bile belli degilki yazdirayimEn güzeli sade beyaz elbise lcw da güzel sade elbiseler var bebişe de sade beyaz tulum alırsın taçlarını tokalarını takım yaparsın olur. Ben bi takım dantelli beyaz takım almıştım ebebekten bir de papatya baskılı isimli beyaz tulum yaptırdım bebiş için. Büyük kıza beyaz elbise. İkisine ve kendime de papatya taç yaptım. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Olsun isimsiz bile güzel tulumlar var. Bak ben bunu çok beğenmiştim ama bana pahalı geldiği için yaptıramamıştım. Valla ağırlaşmaya başladım ben iyiki hazırlamışım diyorum gerçi çantamı geçen hafta tamamladım. Şimdi badana işimiz olacak ardından temizlik ve beşik kurulumu zaman geçer bi şekilde sıkılacak vakit olmazAmin canım güle güle giydirmek giymek nasip olsun işte ben hiç düşünemiyorum elimi kolumu bağlayan çok erkenden hazırlanıp of püf etmekde kotu dediğin gibi bakayım bi . Daha isim.bile belli degilki yazdirayim
Bacım 34 olmuşsun başla bi köşesinden. 2.ler erken gelir diye psikolojimi bozdular benim bende senin bozayım belli olmaz bu bebelereEn zevkli olan yıkama ütüleme kısmından başlayabilirsin dün arkadaşımdan babynest aldım onu attım yıkamaya şimdi. Bir makinelik dolunca bekletmeden yıkayıp kaldırıyorum ben.Gerçekten çok güzelmiş benim sadece hastane çantası ,ped yatak ,puset kaldı bide yikama anaa dolu varmis
Sürekli ve düzenli değilse ağrılarının olması normal, bana doktorum iki saat geçmeyen ağrın olursa acile gidersin demişti. Bebek de tam tersi rahat olunca daha çok hareket ediyor, ben sola yatınca coşuyor mesela, ayakta olunca yorulunca hareket etmiyorKızlar bugün bende çok zorlanıyorum ağrım oluyor şuan bebek de çok hareketli ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum daha çok erken bizim için haftaya randevum ama napıcam acile de gitmek istemiyorum açıklık için alttan mı bakıyorlar bu haftalardada o da riskli olur diye korkuyorum .inşallah iyidir bebeğim saatlerdir bi durmadı napsam rahatlar acaba
Dur yarın ben bi doktora gideyim bakım tersse çalışmaları hizlandircam babynest ben almadım bime gelen çok güzeldi ama dediler hiç kullanışlı değil aslında alacaklarım aklımda hepsi sepette bir tika bakiyorBacım 34 olmuşsun başla bi köşesinden. 2.ler erken gelir diye psikolojimi bozdular benim bende senin bozayım belli olmaz bu bebelereEn zevkli olan yıkama ütüleme kısmından başlayabilirsin dün arkadaşımdan babynest aldım onu attım yıkamaya şimdi. Bir makinelik dolunca bekletmeden yıkayıp kaldırıyorum ben.
31 yasindayim ama tabi 23 le bir degil birde benim gebeliklerim zor geciyor cok.Neyse az kaldi saglikla gelsinlerde ne yapalimSanırım yaşlandık. Benimde ilki 8 sene önceydi. Böyle değildim