- 19 Mayıs 2011
- 450
- 540
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.801
Selam canım topik sesizlesti .benimde hayatim iş ev öykü derken akıp gidiyorNasılsınız arkadaslar
Bayag sessız buralar :)
2 yas a dogru yol aldık, delı gıbı bagırıp cagıran bı cadım var sanırım su sendrom bızı bayag erken yakaladıbebekler nasıl, nası gıdıyor hersey yolunda mı?
Naber
Merhaba , araştırırken yorumunuzu gordum bende bu modeli daha yeni aldım.Bebek kiyafetlerini nasil kurutuyorsunuz acaba cekme yapıyormu bilgi verirmisiniz.Aşağıdaki modeli kullanıyorum, f/p olarak iyi bence. Bide başka model kullanmadığım için kıyas yapamıyorum, biraz kırışıklık tabii oluyor ama sanırım hepsinde aynı bu durum. Su boşaltması, filtre temizliği falan kolay. Biz gidere bağlatmadık, kapalı balkonda sadece fişe takılı vaziyette duruyor, suyunu iki kurutmada bir manuel boşaltıyorum. Doluluğa göre kurutma süresi uzuyor veya kısalıyor ama ben hep full dolu çalıştırıyorum, 3 saat sürüyor kurutması.
merhaba, dolap kuruluğunda kurutursam çekme yapabiliyor, o yüzden ütü kuruluğunda kurutup sonra asıyorum.Merhaba , araştırırken yorumunuzu gordum bende bu modeli daha yeni aldım.Bebek kiyafetlerini nasil kurutuyorsunuz acaba cekme yapıyormu bilgi verirmisiniz.
Yazdığım son konuma bakar mısınızGece gece aklima.bu grubun gelmesi guzel annelerncocuklar 2 yas oldu herkes nasil keyifler yerinde mi .
Aynı durum bende de varKimse buralara uğramıyor artik kizlar hersey yolunda mi ben 2 bucuk yas bebemoe delirmek uzereyim :)
Usulca nickime bakKimse buralara uğramıyor artik kizlar hersey yolunda mi ben 2 bucuk yas bebemoe delirmek uzereyim :)
hahahaha :) ne kadar tatlısınUsulca nickime bak
Tuvalet olayını çözdünüz mü ?
Harikasınjz maşallah.herkese merhaba.. konu benim ama kızım mayısta doğacakken nisanda doğmuştu
40 gün oldu bezi bırakalı, arada kaçaklar ve bazı sorunlar olsa da büyük oranda çözdük. siz ne durumdasınız?
çocuğun istemesi çok önemli bu noktada tabii ki..Harikasınjz maşallah.
Benim kızım daha klozete lazımlığa oturmayı reddediyor. Ben de zamana bıraktım artık.
tam 2 yaşına girdiği gün bıraktık bizTuvalet olayını çözdünüz mü ?
Evet kitaplarla biraz kulağına su kaçırdığımı düşünüyorum. Ancak şu an istemiyorum ben bezime yapacam diyor.çocuğun istemesi çok önemli bu noktada tabii ki..
bu konuyla ilgili kitaplar okuyor musunuz kızınıza? hazır olduğuna dair işaretler var mı?
6 aydır bez yokTuvalet olayını çözdünüz mü ?