- 23 Şubat 2025
- 248
- 122
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum karnım neden 5 aylık gibi oldu progestan yüzünden miProgestani o zaman doktorum da gaz yapar demisti, daha dogrusu soyleymis calisma mantigi, rahimde etki ettigi icin progestan rahmin kasilmasini engelliyor, bagirsak da komsu organ oldugundan etkilenirmiş ve o da kasilmayi birakirmis, kabizlik da bu tembellikten oturu olurmus cogu kiside. Bende kabizlik bir kez bile olmadi sukur fakat gaz cok sıkısıyor normalde de megilim oldugundan![]()
Canım merhaba. Benim de son adet tarihim 19 Şubat. Bende bugün doktora gittim kalp atışı duy a umuduyla ama çok moralim bozuldu . 5 haftalık dedi bana da ve kesenin hemen yanında kesenin 10 katı neredeyse kanama alanı var. Düşebilir dedi. SAT a göre 7 haftalığız ama acaba embriyo büyümüyor mu diye düşünmeye başladım. Sen yazınca bende biraz rahatladım ama kanama alanı riski çok yüksek tabi. Sen kesenin içinde embriyoyu gördün mü sormak istedim. Çok küçük nokta gibi.Arkadaşlar normalde kontrol günüm degıldı ama sag tarafımda hafıf karnıma doğru böbreklerımmı anlamadım yanı agrı olunca doktoruma gıttım kesem gayet güzel büyümüş 5 haftalıksın dedı Hersey yokunda haftaya bebegı görmemiz lazım dedı son adet tarıhıme göre 7 haftam bıtıyorama ben 5 haftalık netleşti kesem 12 mm olmus ınsallah bebegımızıde görürürz haftaya
Merhaba. Şu an tam olarak bahsettiğiniz durumdayız. Bebeği ve kalp atışını görüyoruz.Canım merhaba. Benim de son adet tarihim 19 Şubat. Bende bugün doktora gittim kalp atışı duy a umuduyla ama çok moralim bozuldu . 5 haftalık dedi bana da ve kesenin hemen yanında kesenin 10 katı neredeyse kanama alanı var. Düşebilir dedi. SAT a göre 7 haftalığız ama acaba embriyo büyümüyor mu diye düşünmeye başladım. Sen yazınca bende biraz rahatladım ama kanama alanı riski çok yüksek tabi. Sen kesenin içinde embriyoyu gördün mü sormak istedim. Çok küçük nokta gibi.
Evet bence verin deBenimde çok akıntım oluyor hatta kaşıntımda çok sağlık ocağına tahlil verebilir miyim
Siz nasıl oldunuz hala hastanede misini?Merhaba. Şu an tam olarak bahsettiğiniz durumdayız. Bebeği ve kalp atışını görüyoruz.
Sorduğunuz için teşekkür ederim. Hastanedeyim hâlâ. Kanamam baya azaldı çok şükür. Progesten kullanıyorumSiz nasıl oldunuz hala hastanede misini?
Ayyy çok sevindim. İnşallah daha da iyi olun. Bize de müjde verin. Gerçekten hepimiz dua ediyoruz.Sorduğunuz için teşekkür ederim. Hastanedeyim hâlâ. Kanamam baya azaldı çok şükür. Progesten kullanıyorum![]()
Canım merhaba. Benim de son adet tarihim 19 Şubat. Bende bugün doktora gittim kalp atışı duy a umuduyla ama çok moralim bozuldu . 5 haftalık dedi bana da ve kesenin hemen yanında kesenin 10 katı neredeyse kanama alanı var. Düşebilir dedi. SAT a göre 7 haftalığız ama acaba embriyo büyümüyor mu diye düşünmeye başladım. Sen yazınca bende biraz rahatladım ama kanama alanı riski çok yüksek tabi. Sen kesenin içinde embriyoyu gördün mü sormak istedim. Çok küçük nokta gibi.
Canım doktor suan erken görmek ıcın haftaya artık görmemiz lazım dedı hatta 15 gün sonra ayın 28 gıbı bısey soyledı Ozman gel dedı kese büyümüş dedı bende görmedım yanı telase yapma bence ben gec yumurtladım bılıyorum sende oyle olmuşundur bekleyelim dua edelım gorelım bebeklerımızı kanama alanı çoğu kadında var burda okuduğum kadarıyla dıkkat et dinlen yat gerekırse doktor ılac vermiştir belkı sana bana oyle bısey demedı bısey vermedıCanım merhaba. Benim de son adet tarihim 19 Şubat. Bende bugün doktora gittim kalp atışı duy a umuduyla ama çok moralim bozuldu . 5 haftalık dedi bana da ve kesenin hemen yanında kesenin 10 katı neredeyse kanama alanı var. Düşebilir dedi. SAT a göre 7 haftalığız ama acaba embriyo büyümüyor mu diye düşünmeye başladım. Sen yazınca bende biraz rahatladım ama kanama alanı riski çok yüksek tabi. Sen kesenin içinde embriyoyu gördün mü sormak istedim. Çok küçük nokta gibi.
Evet bencede bebisimm, gerçekten perişan haldeydim. Lohusalık neymişkine be ben hayatta girmem derken bi depresyona girersin ben hsjdjdkfmf neyseki 1 haftada topladım iyice kötüleşmeden. Neyse bunları o zaöan gelinxe konuscaz ahsjdjdYa ben de en cok ona sevindim biliyor musun, yazin kim dogursa perisan bir lohusalik yasadi. Klimadan bile faydalanamazlardi carpilirlar vs diye. Bizler sansliyiz havalar sogumaya basladigi gibi tam da kis olmadan dogurucaz insallah![]()
Bende bebisimm yasarken zordu ama keremin hareketlerini hissetmek, kavusmaya az kalmasını bilmek cok heyecanlıydıayy göbüşler büyüsün kilolar alınsın o günlere gelinsinçok heyecanlıyım
![]()
Arkadasm zor… cok zor… hsjdjdjf bide ben çeşmede oturuyorum, yani denize falan gidip serinlesem iyi gelirsi ama bana dedilee lohusa kadının 40 gün mezarı açık olur??? Whhatttt? Nie ya bi doğuedum die mezarm acılıuooAyyy bende ağustosta doğurdumgerçekten çocuğun yüzündeki sivilcelenmeler mi dersin ter kan içinde emzirmeye çalışmalar mı dersin gerçekten fenaydı
![]()
Canım saç dökülmesi aşırı d vitamini ile alakalı. İstersen bi ölçtür belki düşmüştür neticede bebikolar vitaminleride etkiler. Benm o kadar döküliyor ki bi baktırdım yerlerde d vitaminim doktormunnönerdiği bitaminle yoluma devam ediyorm biraz daha iyiyimKızlar benim saçlarım aşırı dökülüyo yaşayan var mı bu durumu kel kalcam diye korkuyorum![]()
İlk bebeğim geç döllenmeydi, kalbide keseyi bebeğide hep sonradan gördük canımCanım doktor suan erken görmek ıcın haftaya artık görmemiz lazım dedı hatta 15 gün sonra ayın 28 gıbı bısey soyledı Ozman gel dedı kese büyümüş dedı bende görmedım yanı telase yapma bence ben gec yumurtladım bılıyorum sende oyle olmuşundur bekleyelim dua edelım gorelım bebeklerımızı kanama alanı çoğu kadında var burda okuduğum kadarıyla dıkkat et dinlen yat gerekırse doktor ılac vermiştir belkı sana bana oyle bısey demedı bısey vermedı
Çok iyi yapmışsın beklemekle. İnşallah güzel haberlerle dönersinHayır canım pazartesi randevum bekliyorum şuanlık bir sıkıntı yok şükür iyiyim
Net izmire indi ahsnsjdjdjdj bende burda ulasamam kuşmm senle aynı kaderi yaşıyoruz biliyosn shsjdjdnd ya ne istedn kız merak ettm aşermem merak etmeKızlar başıma gelenleeeryaa ilk defa aşerdim, canım x bir şeyi acayip istedi. İsim vermiyim kocalarınızı kaybetmeyin sizde, çünkü kocam kayboldu
1 saattir yok telefonu da açmıyor
bizim oturdugumu yer mahrumiyet bölgesi zaten, en yakın komşu bile uzak
. Bu saatte açık yeri de zor bulur ne yaptı bilmiyorum, Urla’dayız İzmir’in içine inmiş olmasa bari. Hayır telefonu niye açmıyor hay Allahım pişman oldum
![]()
Ayy iyi yapmışsın deniz kenarında olur mu bende istanbulın sıcağında buhranlar geçiriyodumArkadasm zor… cok zor… hsjdjdjf bide ben çeşmede oturuyorum, yani denize falan gidip serinlesem iyi gelirsi ama bana dedilee lohusa kadının 40 gün mezarı açık olur??? Whhatttt? Nie ya bi doğuedum die mezarm acılıuooama ben takmadm tabi 1 hafta sonra fıldır gıldır gezdm bebemle.
Baktırıyım canım pazartesi çünkü aşırı yaniii sinirim bozuluyoCanım saç dökülmesi aşırı d vitamini ile alakalı. İstersen bi ölçtür belki düşmüştür neticede bebikolar vitaminleride etkiler. Benm o kadar döküliyor ki bi baktırdım yerlerde d vitaminim doktormunnönerdiği bitaminle yoluma devam ediyorm biraz daha iyiyim![]()