- 23 Ocak 2019
- 3.028
- 10.268
- 34
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.821
Eski günleri özledim yaHep beraber bu grupta dogurduysak hep beraber de bı guzel delırırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski günleri özledim yaHep beraber bu grupta dogurduysak hep beraber de bı guzel delırırız
Valla ne telaslı guzel gunlerdı sımdı kafamızı kasıcak vakıt yok, burada gunlerce sohbet bıtmezdi :)Eski günleri özledim ya
Şimdi boş kaldı buralarValla ne telaslı guzel gunlerdı sımdı kafamızı kasıcak vakıt yok, burada gunlerce sohbet bıtmezdi :)
Merhaba ,bebeginizin genzi duzeldi mi duzeldiyse kacinci aydaÇok geçmiş olsun canım benim kiximim burnu daha doğrusu genzi hep tıkalı hatta az önce eşimle komustuk nasıl temizleyeceğiz genzini diye çünkü uykusundam uyanıyor fokur fokur genzi ve ben çözüm bulamadım benim kızımda kustuu bugün ama karnına fazla baskı yaptik galiba gaz çıkarırken .bebeğin keyfi nadil ateşi var mı bunları da takip et bence için rahat etmeyecek ise doktora götür canim en azından huzursuz olmazsın için rahst eder
5. Ayimizdayiz dogudugundan beri geniz berbat durumda.Burunda bisey yok amaBebeğinin genzi dolu olan var mı? Burnu tıkalı değil serum fizyolojikle temizliyorum ama genzi dolu balgam var belli. Ne yapmam lazım başına gelen var mı?
Canim çok şükur geçti hatta siz yazana kadar o günleri unutmuştum bile şimdi 2.5 yaşında kızım. Çok terliyordu benim kızım o yüzden di sanırım büyüdükçe geçti düzenli olarak çekiyorduk burnunu. İnşallah sizde en kısa sürede bu sorundan kurtulursunuzMerhaba ,bebeginizin genzi duzeldi mi duzeldiyse kacinci ayda
Biz 5. Ayimizdayiz ama dogdugundan beri fokur fokur geniz ve sanki giderek artiyor,kafayi yemek uzereyim
Hey gidi günler büyüdü artık sıpalar.3,5 sene geçmiş nerdeyse kimse kalmamış buralarda 3 yaştan selamlar Hortlatayim bir burayı kimler görecek
Büyüttük kardeş bekliyoruz3,5 sene geçmiş nerdeyse kimse kalmamış buralarda 3 yaştan selamlar Hortlatayim bir burayı kimler görecek
Ayy sağlıkla gelsin. Ne kadar?Büyüttük kardeş bekliyoruz
Oh maşallahBüyüttük kardeş bekliyoruz
31 haftalık 3. Bebeğimizi bekliyoruz 2 oğlum vardıı şimdi de kızım olucak inşalalhAyy sağlıkla gelsin. Ne kadar?
3üncüyü beklıyorum3,5 sene geçmiş nerdeyse kimse kalmamış buralarda 3 yaştan selamlar Hortlatayim bir burayı kimler görecek
Sağlıkla al kucağına inşallah canım biz jübilemizi yaptık31 haftalık 3. Bebeğimizi bekliyoruz 2 oğlum vardıı şimdi de kızım olucak inşalalh
Ben de üç yaş yarım gün anaokuluna yazdırdım, devlet.Kızlar öyküyü 3 yaş yarım gün anaokuluna yazdırdım devlete goöndereniniz var mı ? İlk tecrübe olacak heyecanlıyız
31 haftalık 3. Bebeğimizi bekliyoruz 2 oğlum vardıı şimdi de kızım olucak inşalalh
Maşallah hanımlar sağlıkla alın kucağınıza.3üncüyü beklıyorum
ben öyküden daha çok heyecanlıyım. Nasıl olacak bilmiyorum .Dedesi bırakacak aksama ben iş cıkışı alacağım.Evde çok canı sıkılıyor arkadaş istiyordu artık. Bugün kayıt işlemleri için gideceğiz. Tuvalet durumu nasıl oluyor neler koyması gerekir günlük cantaya ne almamız gerekir. Acemiyim çokBen de üç yaş yarım gün anaokuluna yazdırdım, devlet.
Heyecan ve merak içindeyim Zeynep Ela uyum sağlayacak mı diye.
Ablası da aynı okula gittiği için yabancı bir ortam değil aslında. Genelde birlikte bırakıp birlikte almaya gidiyorduk.
Bu sene ikisini birlikte bırakıp evde yarım gün tek kalmanın keyfini sürerim
Ablası da aynı okulda beş yaş grubunda olacak bu sene.
Tuvalet olayı okulun yardımcı ablası varsa duruma göre değişiyor. Benim kızların gittiği okulda tuvalete yardımcı olmuyorlar. Çocuk kendi poposunu silip elini yıkayıp sınıfa dönüyor.ben öyküden daha çok heyecanlıyım. Nasıl olacak bilmiyorum .Dedesi bırakacak aksama ben iş cıkışı alacağım.Evde çok canı sıkılıyor arkadaş istiyordu artık. Bugün kayıt işlemleri için gideceğiz. Tuvalet durumu nasıl oluyor neler koyması gerekir günlük cantaya ne almamız gerekir. Acemiyim çok
inş vardır yardımcı ablalar yoksa öykü şimdiye kadar hiç kendi halletmedi o işleri aslında 3 yaş almıyordu okul. Kura ile 10 öğrenci alacağız dediler öykü çıktı 1 asil olarak :) Hızlandırılmış bir eğitim vereyim ağustos son hafta okul başlıyormuş .Umarım keyifli olur arkadaş edinir sosyalleşirTuvalet olayı okulun yardımcı ablası varsa duruma göre değişiyor. Benim kızların gittiği okulda tuvalete yardımcı olmuyorlar. Çocuk kendi poposunu silip elini yıkayıp sınıfa dönüyor.
Günlük olarak biz sadece beslenmesini ve suyunu koyuyoruz. Diğer malzemeler toplu listeye göre alınıp hepsine isim yapıştırılıp öğretmene veriliyor. Sınıfta yapılan etkinliğe göre öğretmen herkesin eşyasını kendi veriyor. Beslenme için de aylık liste veriyorlar ona göre koyuyoruz.
Yedek kıyafet koyuyoruz, okuldaki dolabında duruyor.
Ekstra etkinlik olduğunda gruptan zaten bilgilendirme yapılıyor, izin dilekçesi imzalayıp parasını veriyoruz çocuk katılmak istiyorsa.
Burda genelde pizza, hamburger vs yemeye götürüyorlar. Tiyatro olursa götürüyorlar. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. İki yıldır bu şekilde oldu.