2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba ,bebeginizin genzi duzeldi mi duzeldiyse kacinci ayda
Biz 5. Ayimizdayiz ama dogdugundan beri fokur fokur geniz ve sanki giderek artiyor,kafayi yemek uzereyim

Merhaba ,bebeginizin genzi duzeldi mi duzeldiyse kacinci ayda
Biz 5. Ayimizdayiz ama dogdugundan beri fokur fokur geniz ve sanki giderek artiyor,kafayi yemek uzereyim
Canim çok şükur geçti hatta siz yazana kadar o günleri unutmuştum bile şimdi 2.5 yaşında kızım. Çok terliyordu benim kızım o yüzden di sanırım büyüdükçe geçti düzenli olarak çekiyorduk burnunu. İnşallah sizde en kısa sürede bu sorundan kurtulursunuz

Kızlar öyküyü 3 yaş yarım gün anaokuluna yazdırdım devlete goöndereniniz var mı ? İlk tecrübe olacak heyecanlıyız
Ben de üç yaş yarım gün anaokuluna yazdırdım, devlet.
Heyecan ve merak içindeyim Zeynep Ela uyum sağlayacak mı diye.

Ablası da aynı okula gittiği için yabancı bir ortam değil aslında. Genelde birlikte bırakıp birlikte almaya gidiyorduk.
Bu sene ikisini birlikte bırakıp evde yarım gün tek kalmanın keyfini sürerim
Ablası da aynı okulda beş yaş grubunda olacak bu sene.

31 haftalık 3. Bebeğimizi bekliyoruz 2 oğlum vardıı şimdi de kızım olucak inşalalh

3üncüyü beklıyorum
Maşallah hanımlar sağlıkla alın kucağınıza.
Üçüncü bebek fikri nasıl oluştu
Ben hamileliği ve doğum anını tekrar yaşamayı çok isterim ama bebek büyütmek gerçekten çok zor. Zeynep Ela hala uyku problemi olan bir çocuk. Üç yıldır uykumu aldığımı hatırlamıyorum.
İlk kızım çok sakindi, hala da öyle. Ama Zeynep elayla duvara tosladık

ben öyküden daha çok heyecanlıyım. Nasıl olacak bilmiyorum .Dedesi bırakacak aksama ben iş cıkışı alacağım.Evde çok canı sıkılıyor arkadaş istiyordu artık. Bugün kayıt işlemleri için gideceğiz. Tuvalet durumu nasıl oluyor neler koyması gerekir günlük cantaya ne almamız gerekir. Acemiyim çok

Tuvalet olayı okulun yardımcı ablası varsa duruma göre değişiyor. Benim kızların gittiği okulda tuvalete yardımcı olmuyorlar. Çocuk kendi poposunu silip elini yıkayıp sınıfa dönüyor.

Günlük olarak biz sadece beslenmesini ve suyunu koyuyoruz. Diğer malzemeler toplu listeye göre alınıp hepsine isim yapıştırılıp öğretmene veriliyor. Sınıfta yapılan etkinliğe göre öğretmen herkesin eşyasını kendi veriyor. Beslenme için de aylık liste veriyorlar ona göre koyuyoruz.

Yedek kıyafet koyuyoruz, okuldaki dolabında duruyor.

Ekstra etkinlik olduğunda gruptan zaten bilgilendirme yapılıyor, izin dilekçesi imzalayıp parasını veriyoruz çocuk katılmak istiyorsa.
Burda genelde pizza, hamburger vs yemeye götürüyorlar. Tiyatro olursa götürüyorlar. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. İki yıldır bu şekilde oldu.

inş vardır yardımcı ablalar yoksa öykü şimdiye kadar hiç kendi halletmedi o işleri aslında 3 yaş almıyordu okul. Kura ile 10 öğrenci alacağız dediler öykü çıktı 1 asil olarak :) Hızlandırılmış bir eğitim vereyim ağustos son hafta okul başlıyormuş .Umarım keyifli olur arkadaş edinir sosyalleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…