Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Canım yalancı doğum sancıları da olabilir tabi ama sen bi takip et bakalım. Benim kızlar hem bele hem kasıga vuruyordu doğum başlarken. Ve evet tuvalete çok çıkmıştım bagırsaklarımımı bozdum acaba diye düşündüğümü hatırlıyorum. Haftan da gayet iyi doğuruyorsan da aynen sakın panik yapma evladına kavuşuyorsun demektir kuzum ❤️
Ayy aynı şeyleri yaşadım 🙄Enteresan bir şekilde sakinim canım ❤️ annem dün akşam geldi kız kardeşim yurtdışından geldi şuan her şey tam onun da rahatlığı var sanırım. Bakalım ara ara geliyor ama çok sık değil şuan , yarım saate filan düşerse bir nst için acile giderim. Devam etmezse zaten yalancıdır ☺️ ama hareketli hala ya kıpır kıpır çok sert güçlü değil ama hissediyorum. Doğum sırasında böyle oluyor mu ki bu kız çıkarken de mi tekmeleyecek beni 😂😂

Ayy aynı şeyleri yaşadım 🙄Enteresan bir şekilde sakinim canım ❤️ annem dün akşam geldi kız kardeşim yurtdışından geldi şuan her şey tam onun da rahatlığı var sanırım. Bakalım ara ara geliyor ama çok sık değil şuan , yarım saate filan düşerse bir nst için acile giderim. Devam etmezse zaten yalancıdır ☺️ ama hareketli hala ya kıpır kıpır çok sert güçlü değil ama hissediyorum. Doğum sırasında böyle oluyor mu ki bu kız çıkarken de mi tekmeleyecek beni 😂😂
Bebek hareketlerini hatırlayamadım canım ama vuruyordu sanki ya bizi haberdar et canım ❤️❤️

Günaydın canııım Doğa tatlışımız gelmek istiyor artık daha dün cinsiyet öğreniyorduk ne ara buralara geldik maşallah ya 🥹🥹 🧿 bende kontrole geldim hareketli bir haftasonu grubumuz için 😬 haberdar et bizi mutlaka 🙏

Simdi nasılsınız 🥹 bir değişiklik var mı?
Ara ara sancım var canım ama düzenli değil henüz, bir de sürekli tuvalete çıkma isteği makatta bir baskı var gibi tuvaletin gelmiş gibi. Şiddeti artarsa ya da düzenli hale gelirse gidicem. Doğa da hareketli şuan o yüzden takipteyim yalancı olabilir 😂

Günaydın canııım Doğa tatlışımız gelmek istiyor artık daha dün cinsiyet öğreniyorduk ne ara buralara geldik maşallah ya 🥹🥹 🧿 bende kontrole geldim hareketli bir haftasonu grubumuz için 😬 haberdar et bizi mutlaka 🙏
Günaydın canım güzel haberler alırsın umarım 🤞 kızım beni kandırıyor mu yine acaba yoksa geliyor mu bakalım bir iki güne anlarız herhalde ☺️

Ara ara sancım var canım ama düzenli değil henüz, bir de sürekli tuvalete çıkma isteği makatta bir baskı var gibi tuvaletin gelmiş gibi. Şiddeti artarsa ya da düzenli hale gelirse gidicem. Doğa da hareketli şuan o yüzden takipteyim yalancı olabilir 😂
Ay Doğa kuş bir haftaya gelebilir gibi duruyor 🥹 her şey kolaylıkla ilerlesin inşallah arkadaşım. Dilerim ki ağrısız sızısız kısacık süren bir doğum ile kavuşun. 🥰

ay hadi bakalm arkadasim haber bekliyoruz senden merakla guzel haberlerle saglikla eger gelmekmisyiyorsa gelsin teyze bali napalim zamanlari geliyor artik grup tikir tikir dogurcak 😘

2 saatte 1 geliyor şuan tam olarak. Sıklaşırsa gidicem. Açılmam yoksa suni filan verirler bir de Suni sancı da istemiyorum kötü tecrübeleri olanlar var bakalım takip edicem gün içinde de olacak mı .

İptal ettim randevumu takip edicem biraz canım. Gerçek mi değil mi anlayayım ona göre gideyim
Suni sancı kötü bişey değil aslında kendi sancın olsa da o kadar sancı hissedeceksin sadece hızlandırılmış hali ben 2 doğumumda da almıştım keşke kontrole gitseydin en azından sancın var mı ne düzeyde nst de belli olurdu

Evet ya ben hastane çantası ona göre hazırladım soğuk olacaktır
Çok dengesiz hava valla sabah buz gibiydi şimdi güneş var hava sıcak bizde bir giydirir bir çıkartırız artık ben çantaya kalın battaniye mi koymuştum zaten diğerleri normal hastane çıkışı falan

Suni sancı kötü bişey değil aslında kendi sancın olsa da o kadar sancı hissedeceksin sadece hızlandırılmış hali ben 2 doğumumda da almıştım keşke kontrole gitseydin en azından sancın var mı ne düzeyde nst de belli olurdu
Yalancı sancı da olabilir o yüzden hemen gitmek istemiyorum , henüz başlamadıysa dışardan müdahale olsun istemiyorum açıkçası biraz daha takip edip ona göre gideceğim.

Belimde kendini hissettiren bir ince sızı var sürekli devam eden ama hala rahatsız edici boyutta değil ☺️ annem de az kalmış diyor, ben sanırım hormonlardan şuan taş gibiyim hiç bir duygu hissetmiyorum ya 🥺

Yalancı sancı da olabilir o yüzden hemen gitmek istemiyorum , henüz başlamadıysa dışardan müdahale olsun istemiyorum açıkçası biraz daha takip edip ona göre gideceğim.

Belimde kendini hissettiren bir ince sızı var sürekli devam eden ama hala rahatsız edici boyutta değil ☺️ annem de az kalmış diyor, ben sanırım hormonlardan şuan taş gibiyim hiç bir duygu hissetmiyorum ya 🥺
Yani anlattığına göre kızın ben bu sefer geliyorum diyor yalancı sancı olduğunu düşünmüyorum şöyle kiminde açıklık çabuk ilerler kiminde geç durabildiğin kadar dur evde hastanede yakınsa zaten sıklaşınca gidersin

Yani anlattığına göre kızın ben bu sefer geliyorum diyor yalancı sancı olduğunu düşünmüyorum şöyle kiminde açıklık çabuk ilerler kiminde geç durabildiğin kadar dur evde hastanede yakınsa zaten sıklaşınca gidersin
😂 bakalım, ben kızıma pek güvenemiyorum ama doğum yaptığın için daha iyi bilirsin tabii canım. Zorlanma hissettiğim an gideceğim aynen şimdilik bel ağrısı devam kahvaltımı hazırlıyabilecek kadar iyiyim ama 🙂

😂 bakalım, ben kızıma pek güvenemiyorum ama doğum yaptığın için daha iyi bilirsin tabii canım. Zorlanma hissettiğim an gideceğim aynen şimdilik bel ağrısı devam kahvaltımı hazırlıyabilecek kadar iyiyim ama 🙂
Canım duşa gir çık belli olur eğer yalanciysa birşey fark etmez ama doğum sancısı ise hemen sıklaşıyor 🥰 sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥳

Kontrolden çıktık kızlar 🥰 34+5 olduk bugün boy 49cm kilomuz 2730 olmuş, nst çekildi düzensiz sancılar vardı 60ları falan gördüm ama bişey hissetmedim, çatı muayenesi için 37+ları görünce bakarız dedi, bu hafta itibariyle yoga ve bol yürüyüş vs başla dedi her şey yolunda çok şükür 🙏♥️ kontrole gidecek teyzelerimize güzel haberler alsın diye dualar ediyoruz kızımla 🐣🫶

Back
X