Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Sorma sorma şansımıza kar yağmadan transfer olabilmiştik şükür 🙏 İşin garibi ben gaz çıkarmakta zorlanmıyorum ama ömrü hayatımda bu kadar gaz çıkarmamışımdır heralde 🤣🤣🤣 kendime hayret ediyorum gerçekten bu ilaçlar yapıyor muhtemelen şimdi rahim de büyüdükçe sıkıştırıyor tabi mesaneyi bağırsakları bi de pırt pırt 🤪🤪 fenalardayım🤣
Progestani o zaman doktorum da gaz yapar demisti, daha dogrusu soyleymis calisma mantigi, rahimde etki ettigi icin progestan rahmin kasilmasini engelliyor, bagirsak da komsu organ oldugundan etkilenirmiş ve o da kasilmayi birakirmis, kabizlik da bu tembellikten oturu olurmus cogu kiside. Bende kabizlik bir kez bile olmadi sukur fakat gaz cok sıkısıyor normalde de megilim oldugundan 🤣🤣

Hunharca sevesin geliyor cünkü bende öyleyim ve totosuna taktım kafayı doğduğunda öpcem ordan djdjdkdj
Ben pek o kibarcik seven analardan olamiycam valla yapim geregi kocami bile bogarak seviyorum 🤣 biri gorse kadin adami tartakliyor der😅 isiririm minciklarim vururum ahahahah

Ya ben de acaba bu gaz vitaminlerden mi oldu dedim bi an ama havanin sogumasi daha makul geldi gozume🤣🤣
Üşütmeenn guzum 😂 sarın sarmalayın kendinizi. Vücut yangınına aldanmayın. Örnek olayım şöyle

Eklentiler

• IMG_6495.webp
    IMG_6495.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktı 😫
Benimde çok akıntım oluyor hatta kaşıntımda çok sağlık ocağına tahlil verebilir miyim

Back
X