- 28 Ağustos 2020
- 8.444
- 37.203
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.741
Bizimki gittikçe kötüleşiyor hiç umudum kalmadı.Inşallah ya umudum.giderek azalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki gittikçe kötüleşiyor hiç umudum kalmadı.Inşallah ya umudum.giderek azalıyor
Bizimkide. Dişleri aşırı kaşınıyor huzursuz uyumuyor öf öfBizimki gittikçe kötüleşiyor hiç umudum kalmadı.
Durum bizde de farklı değil ya valla tükendimBizimki gittikçe kötüleşiyor hiç umudum kalmadı.
Bize ayrintilida vsd tahmini yapildi. Hamileyken gittim sorun görmeyip sonra tekrar çağirdilar bi daha gitmedim. Gitmemiz lazım. Abladan dolayida bizim. Çok şükür büyük kızımında ilerleme yok. Kalabalık pis oluyor bekletiyorlar bende ondan çekiniyorum özel varsa şanslısınız benim gidebileceğim özel 2 saatlik uzaklikta. Üniversitenin özel bölümü o da ayrı değil. Ankarada dursun alehan takip ediyordu. Başkent üniversitesinde bir doktor var özel olarak bakiyor. Genelde oraya yaptiriyorlar takibini. Daha büyük sorun yaşayanlar araştirmiştim epey öyle gittik.Kızlar Medical Park'a götürdüm orada çocuk doktor dedi ki üfürük var bir kardiyoloji görsün çocuk kardiyoloji de her hastanede yok zaten çocuklar üfürükle doğuyor ki sonradan kapanıyor diye biliyorum ama şimdi öyle bir şey söyledi bir deli kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkaramaz adı Misali götürmezsem aklımda kalacak götürsem bir sürü tahlil teknikten geçecek bilmiyorum Bu arada ek gıdaya daha başlamadık Siz kaç ayda başladınız ve ne veriyorsunuz kalbi için böyle söyleyen oldu mu siz yaşadınız mı böyle bir şey
Ben de öyle düşünüyorum gecenin bir yarısı çığlıkla uyandı karnını çeke çeke ağlıyor karnı davul gibi belli gazı var 3 saat ağladı yatmaya tahammülü yoktu babasının omzunda uyuyakaldı yani 4 aylık olunca da gaz bitmiyormuş maalesef biz tekrar gaz damlasına başladıkNolcak böyle nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum aynı uyuyoruz benim uykum geliyor o uyumuyir anlamıyorum gaz şimdiye kalmaz diye düşünüyorum 4aylik olacak yani.
Ay ben de çok kötü bi hamilelik geçirdim hayalim doğunca herşey bitecekti sözde. Doğdu aspire etti morardı yoğunbakımda kaldı ağla ağla öldüm. 2 kere Tiroid hormonları sıkıntılı çıktı ona koştur. Zaten anne karnında ense kalınlığı öyküsü vardı sürekli çocukta bişi aradık tamam hadi sağlıklı şükür derken şimdi de gazlı uyumayan bir bebekle karşı karşıyayım sanırım bizim de sınavımız ne yapalımEşim hep dedi ki hamileyken çok üzüldün çok ağladın, bebeğimiz hiç üzmeyecek seni bak göroturup ağlamak istiyorum ama ona bile mecalim yok.
Ben bestiron kullanıyorum 3 gün oldu. Dün 3 kere yaptı kaka bugün henüz yapmadı biraz gözlemlemem lazjmKızlar hangi kan ilacını kullanıyorsunuz? Gaz ve kabızlık yaptı mı kullandıklarınız ?
Bana da bunu verdi. Şimdilik sağlık ocağınınkini kullandım ama onu alacağım. Kaç damla ile başladınBen bestiron kullanıyorum 3 gün oldu. Dün 3 kere yaptı kaka bugün henüz yapmadı biraz gözlemlemem lazjm
6 damlaBana da bunu verdi. Şimdilik sağlık ocağınınkini kullandım ama onu alacağım. Kaç damla ile başladın
Salufer kullanıyoruz daha dün kullanmaya başladık şimdilik değişen bi şey olmadıKızlar hangi kan ilacını kullanıyorsunuz? Gaz ve kabızlık yaptı mı kullandıklarınız ?
Orzax ürü lerınden memnunum benKızlar hangi kan ilacını kullanıyorsunuz? Gaz ve kabızlık yaptı mı kullandıklarınız ?
Güven hastanesinde semra hanım var gayet iyi bir doktorKızlar Medical Park'a götürdüm orada çocuk doktor dedi ki üfürük var bir kardiyoloji görsün çocuk kardiyoloji de her hastanede yok zaten çocuklar üfürükle doğuyor ki sonradan kapanıyor diye biliyorum ama şimdi öyle bir şey söyledi bir deli kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkaramaz adı Misali götürmezsem aklımda kalacak götürsem bir sürü tahlil teknikten geçecek bilmiyorum Bu arada ek gıdaya daha başlamadık Siz kaç ayda başladınız ve ne veriyorsunuz kalbi için böyle söyleyen oldu mu siz yaşadınız mı böyle bir şey
Sık emerse uyumuyor bebekler buna katılıyorum. Uykudan uyanınca emzir, aktivite yapın sonra uyut dedi bana da doktor bugün. Uyumadan önce emzirme hem sağlıksız hem de yeniden enerji yüklemiş oluyorsun, bu sefer uykular sıkıntıya giriyor dedi.Selamm kızlarr uyku için ben şöyle bi çözüm buldum. Karnı doyar doymaz yatırmıyorum. Gazını çıkarıyo çiş yapıyo şöyle 1 saat dinleniyor. Oynatıyorum falan. Sonra süt sindiriliyor ya şeker kana karışıyor biraz da yorulmuş oluyor sonra sallıyorum hemen uyuyor gündüz 3 kere. Gündüz uyuyunca da gece de uyuyor direk karnını doyurup yatırırsam hazımsızlık oluyor gazını çıkartsam bile o sindirme aşaması onu uyutmuyor. Şuan bizde de atak dönemi başladı gece uyuyor yrm saat sonra kalkıyor tekrar sallıyorum derin uykuya geçiyor. Sonra uzun uyuyor. Gece için de her mızlandığında hemen kıcağıma almıyorum emzik veriyorum biraz sallıyorum tekrar uyuyor gittiği yere kadar. Sonra emzikte versem almayınca karnını doyuruyorum bu sefer gece 1 veya 2 beslenme yetiyor böyle. Tabi bebişin emzik tutması lazım. Doktor bana dediki bütün gece hiç kesintisiz 9-10 saat uyuyabilir. Şeker depoları oluştuğu için aç kalmaz korkma demişti. Kesintisiz uyuyan bebek var mıdır onu bilmiyorum mucize bence![]()
Bu ara emmeden uyumuyor ya aç olduğu için değil sırf emme iç güdüsü yüzünden emiyor. Hatta bazen süt geldiği için sinirleniyor bile. Emzik verdim almadı öğürüyordu hatta pes etmedim hala veriyorum bu sefer de emzikle dişini kaşıyorSık emerse uyumuyor bebekler buna katılıyorum. Uykudan uyanınca emzir, aktivite yapın sonra uyut dedi bana da doktor bugün. Uyumadan önce emzirme hem sağlıksız hem de yeniden enerji yüklemiş oluyorsun, bu sefer uykular sıkıntıya giriyor dedi.
Bu ara bizimki de nerdeyse parmağını morartacak emerken. Hatta bazen benim elimi kolumu emiyor. Alt dudağını emmeye de başladı neden olabilir ki ? Dişin de çıkacağı yokBu ara emmeden uyumuyor ya aç olduğu için değil sırf emme iç güdüsü yüzünden emiyor. Hatta bazen süt geldiği için sinirleniyor bile. Emzik verdim almadı öğürüyordu hatta pes etmedim hala veriyorum bu sefer de emzikle dişini kaşıyorparmağını emiyor üstündekini tutup onu emiyor kucaktaysa bizim kıyafeti emiyor hatta dilini ve dudağını emiyor
Ense kalinliği sonradan kayboldumu peki hangi gaz ilacına başladınız birde. 4.ay bütün huylari değişiyor. Geçecek inşallah.Ben de öyle düşünüyorum gecenin bir yarısı çığlıkla uyandı karnını çeke çeke ağlıyor karnı davul gibi belli gazı var 3 saat ağladı yatmaya tahammülü yoktu babasının omzunda uyuyakaldı yani 4 aylık olunca da gaz bitmiyormuş maalesef biz tekrar gaz damlasına başladık
Ay ben de çok kötü bi hamilelik geçirdim hayalim doğunca herşey bitecekti sözde. Doğdu aspire etti morardı yoğunbakımda kaldı ağla ağla öldüm. 2 kere Tiroid hormonları sıkıntılı çıktı ona koştur. Zaten anne karnında ense kalınlığı öyküsü vardı sürekli çocukta bişi aradık tamam hadi sağlıklı şükür derken şimdi de gazlı uyumayan bir bebekle karşı karşıyayım sanırım bizim de sınavımız ne yapalım
Bizimki hep emiyor uyuyor ya da uykuda biberonla aliyorSık emerse uyumuyor bebekler buna katılıyorum. Uykudan uyanınca emzir, aktivite yapın sonra uyut dedi bana da doktor bugün. Uyumadan önce emzirme hem sağlıksız hem de yeniden enerji yüklemiş oluyorsun, bu sefer uykular sıkıntıya giriyor dedi.