- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.301
Valla canım ben buraya da yazmıştım suveriyorum ben kızıma ve bazen gerçekten rahatladigini hissediyorum aşırı terliyor çünkü suyu seviyorBi kaç gün evvel de çok huzursuzdu atak dedim 2 gün iyiydi sonra 2 gün yine çıldırdıen son bi de su verdim 10 ml içti ondan sonra uyudu. Acaba susamış mıydı ondan mı huzursuzdu diye üzüldüm
Hahahaja bende duymadimBu ben değilim çünkü hiç duymadım
Bizde oyun seti yok canım almadık daha çıngıraklari ile oynuyor şu anda sadeceGünaydın arkadaşlar, çoğunuzun bebekleri ellerini parmaklarını agzina sokmaya başlamış ama henuz benimkine boyle bir güncelleme gelmedi. Şu an 82 günlük. 3 ay tam dolduktan sonra mi başlıyor acaba bu davranış. Cok tükürük, agzinda baloncuk vs yapıyor ama ellerini agzina götürmüyor.
Bir de adim adim büyüyorum oyun setlerinden daha önce kullanan var mi acaba aramizda, biraz araştırdım 9.aydan itibarenmis bu setler ben 4 biliyordum acaba yanlış mi hatırlıyorum ya da farklı bir set miydi o..
aynen ben deBu ben değilim çünkü hiç duymadım
Aynı aynı, bi haller oldu bu ara yine ne retro yapıyorsaYa kızlar benim oğlan uykuyu severdi daha doğrusu salladığım zaman hemen uyurdu dayanamazdı. 2 gündür uyumuyor çok ilginç. Gözleri kapanıyor resmen ama sanki uyumakmak için uğraşıyor gibi kendi kendine savaş halinde gibi kıvır kıvır daha olmadı sinirli sinirli ağlıyor. Gaz sancıları mız biteli çok oldu, karnı tok altı temiz. Niye böyle acep
Bu sabah bize gün yine 5 buçukta aydı. O saatten beri de uyku yok. Bugün şu havuzdan kesin sipariş veriyorum 10 dk yüzsün sonra uyusunGünaydın.
aynen ben dekim görse aynı babası diyor. İşin kötüsü haklılar
Ben dün tam 50dk uğraşıp 9 buçukta uyuttum. Eşim düğüne gitmişti evde yoktu. Sonra kız uyudu ama ben bütün gece kol ağrısından uyuyamadım. Aşı olmuştum çünkü.Bu sabah bize gün yine 5 buçukta aydı. O saatten beri de uyku yok. Bugün şu havuzdan kesin sipariş veriyorum 10 dk yüzsün sonra uyusun
Bizimki tam bi karisimGünaydın.
aynen ben dekim görse aynı babası diyor. İşin kötüsü haklılar
6 dan sonra hiç uyumadı mı peki ? zombiye dönücez iyice. 3 aydan sonra kolay oluyor diyenleri şöyle alalımBen dün tam 50dk uğraşıp 9 buçukta uyuttum. Eşim düğüne gitmişti evde yoktu. Sonra kız uyudu ama ben bütün gece kol ağrısından uyuyamadım. Aşı olmuştum çünkü.4e doğru sızmıştım tam 5te emmeye kalktı. Sonra da 6 da tamamen uyandı kaka yaptığı için 2 saat falan uyudum sanırım.
Valla gazi icin hep 3 ayda biter rahat edersin derlerdi. Ne gaz bitti ustune de uyumayan cocuk geldi. Sabah 4 ten 6 ya kadar da biz uyumadik. Bakiniyo ve cok zor daliyo elleri hep yuzunde kafasinda . Sasirdim valla. Bigece uyurdu guzel emme saati kalkardi6 dan sonra hiç uyumadı mı peki ? zombiye dönücez iyice. 3 aydan sonra kolay oluyor diyenleri şöyle alalım
Ne havuzu o acaba bende bakiimBu sabah bize gün yine 5 buçukta aydı. O saatten beri de uyku yok. Bugün şu havuzdan kesin sipariş veriyorum 10 dk yüzsün sonra uyusun
Bizimki de babasının kopyasıBu ben değilim çünkü hiç duymadım
Çok mutlu oldumBayılıyorum şu paylaşımlara umarım sonu gelmez.Ama malesef ben de hic duymuyorum böyle sözler. . Hatta oyle bir kayinvalidem var ki bebegin ayak bilekleirni bile oğluna benzetiyor sağolsun.
Uyudu canım. 7de uyuttum 8e kadar uyudu. İkinci bir saati de ben o arada uyudum işte6 dan sonra hiç uyumadı mı peki ? zombiye dönücez iyice. 3 aydan sonra kolay oluyor diyenleri şöyle alalım
Yaa bizimkinin de hep yüzünde ve kafasında çiziyor hatta her gün tırnak kesiyorum.Valla gazi icin hep 3 ayda biter rahat edersin derlerdi. Ne gaz bitti ustune de uyumayan cocuk geldi. Sabah 4 ten 6 ya kadar da biz uyumadik. Bakiniyo ve cok zor daliyo elleri hep yuzunde kafasinda . Sasirdim valla. Bigece uyurdu guzel emme saati kalkardi
Simdi kurtlu gibi kipir kipir
Bizimkinde gaz 3. Aydan sonra başladıValla gazi icin hep 3 ayda biter rahat edersin derlerdi. Ne gaz bitti ustune de uyumayan cocuk geldi. Sabah 4 ten 6 ya kadar da biz uyumadik. Bakiniyo ve cok zor daliyo elleri hep yuzunde kafasinda . Sasirdim valla. Bigece uyurdu guzel emme saati kalkardi
Simdi kurtlu gibi kipir kipir
Şu geldi aklımaÇok mutlu oldumbeğeniliyorsa devamini seve seve yaparim ben de çok severek hazırlıyorum, birkac saniyeliğine bile olsa tebessüm etmeye ihtiyacı var hepimizin
Kayınvalide konusunda 4748384 sayfa yazabilirimama senin kayinvaliden ayakbilegini bile oğluna benzeterek çıtayı arsa cikarmis, bunun üzerine çıkamam bizim minik de bana hiç benzemiyor, napalim, huyu benzesin
Şu ikisini alıyorsun. bebek içinde 10 dk çırpınıyor çıktığında gözleri kendiliğinden kapanmış oluyorNe havuzu o acaba bende bakiim
O sırada ben: