Arkadaşlar resim için özür diliyorum ama başka türlü soramazdim. Kızım azonce böyle bir kaka yaptı. Sabah çok miktarda yapmıştı ama hardal rengiydi yani normaldi, sadece içinde biraz mukus vardı. Şimdi de böyle yapmış. İlk defa bu renk oluyor. Sizce bu renk korkulacak bir renk mi? Yarım kontrolumuz var ama yarına kadar bekleyemedim
Eki Görüntüle 2896767
Merhabalar
Bebegim Nisan'da dogunca benzer haftalardan nisan annelerinde takiliyorum, buraya cok yazamasam da takip etmeye calisiyorum.
Benim bebegmin kakasi da 45 gunlukten sonra hep boyle oldu, zaman zaman mukuslu civik ve yesil. Hatta 2 defa kilcal damar seklinde kan da gordum. Sut urunlerini kestim ama bir degisiklik olmadi 2 aydir, simdi de alistim sut urunlerini kisisel tercih olarak tuketmiyorum. Bir kac dr gordu, olur boyle seyler normal, onemli degil ama gozlemeye devam et dediler. Basta cok takmistim ama bebegin keyfi oldugu surece onemsememeye alistim ben de. Uzuldugum daha cok sanki kakasi boyle olduktan sonra kilo alimi bariz yavaslamisti, premature cok kucuk dogdugu icin de uzuluyordum ama doktorlar ilgisi olmadigini soyluyor
Su an kilo almasi kendi cizgisinde sukur.
Bizimkinin de gunduz uykulari kus uykusu, max yarim saat 1 saat uyuyor. Genelde sekerlemelerle geciyor. Gunduz uykusunun ne kadar olmasi gerektigini bilmiyorum, tecrubesizim. Umarim duzelir cunku o huzursuzlandikca hemen meme veriyorum. Ilk dogdugunda memeyi tutamadi 36.gun tutmaya basladi, o gune kadar cok ugrastim, oradan aliskanlik kaldi sik sik emzirmek.
Saatte bir meme arasi aktiviteler ya da sekerlemelerle gunu dolduruyoruz. Yorucu oluyor
Kendi kendine oyuncagiyla oyalanabilecegi gunleri iple cekiyorum.
Smkyhngr grupta dogum zamanlarini kacirdim hep, kendi emzirme telaslarimdan. Cok merak ettim sizin cocuk boga mi oldu ikizler mi