- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.341
Nasılmış badiş hanım her şey yolunda mı?Kizlar biz bugun 3. Ay kontrolune gittik rota ve menenjit asilarini olduk sigorta %80 i karsiladidiger ay asm de yapilacak asilari 5. Ayda rota ve menenjit tekrar edilecekmis. Doktor bugun banyo yaptirmayin, ates beklemeyiz ama 38 i gecerse yazin dedi. Bu ay bol bol muzik dinletin, konusun, mumkunse her gun disari cikarin etrafi izlesin gorsun dedi.
Goz doktoru icinde dunyagozden bebeklere bakan bir doktordan randevu almistim. Hic bir sey sikmadi gozune, uzaktan gozune bir sey tuttu ates olcer gibi dusunun, iki goz arasindaki mesafeye dogumsal anamoli var mi ona bakti. Katarak astigmat sasilik vs. Sonra isik tutarak yakindan inceledi ve takip edebiliyo mu diye bakti o kadarBen astigmat var mi diye sordum 0.48 soylemeye bile gerek yok zamanla kayboluyo o dedi. Bizde durumlar boyle
Ayy bayıldımEvet evet bu canım
Bence yeterli seviyede görüntü kalitesi.
En azından çocuğun ne yaptığını anlayabiliyorsun
Gece görüşü de iyi
Benim beklentimi fazlasıyla karşılıyordu ama herkes için aynı olur mu bilemem
Şöyle bir foto paylaşayım seninle
Bunu geçen sene çekmiştm, burda göründüğünden daha iyi. Bunu story paylaştığım yerden ekran görüntüsü aldım çözünürlük düşük gelir şimdi ama ekranın gerçek görüntü kalitesi iyi bence
Ya vallahi sormayın. Saldım artık ben de napim. Severim ben de kendisini, varsın benzesin yabancı değil yaÇok mutlu oldumbeğeniliyorsa devamini seve seve yaparim ben de çok severek hazırlıyorum, birkac saniyeliğine bile olsa tebessüm etmeye ihtiyacı var hepimizin
Kayınvalide konusunda 4748384 sayfa yazabilirimama senin kayinvaliden ayakbilegini bile oğluna benzeterek çıtayı arsa cikarmis, bunun üzerine çıkamam bizim minik de bana hiç benzemiyor, napalim, huyu benzesin
Nasılmış badiş hanım her şey yolunda mı?Biz menenjit aşısı olmadık dün kontrolde 2. Doz rota aşısı olduk sadece. Galiba 6. Ayda yapılacakmış menenjit aşısı
Kızlar bebeğim bugün uyutulmaya direniyor resmen. Uyutmaya çalışınca basıyor çığlığı. Zorla uyutursam da azcık uyuyup uyanıyor. 3 saat ancak uyumuştur sabah beri. Nedir bu anlamadım. Konuşmak, oynamak istiyor. Aşırı enerjik.
Ya sıkıldı sanırım evde yavrum. Hep aynı şeyler. Artık daha fazlasını istiyorlar galiba.Bizim ki toplasan 1 saat uyumustur bugunartik kucaktan inmicekler sanirim en buyuk eglencesi balkondan disariyi cocuklari izlemek suan bir de dans etmeyi cok seviyor
Ya sıkıldı sanırım evde yavrum. Hep aynı şeyler. Artık daha fazlasını istiyorlar galiba.
biz her gün öyle akşama kadar 3 saat anca uyuyoruzKızlar bebeğim bugün uyutulmaya direniyor resmen. Uyutmaya çalışınca basıyor çığlığı. Zorla uyutursam da azcık uyuyup uyanıyor. 3 saat ancak uyumuştur sabah beri. Nedir bu anlamadım. Konuşmak, oynamak istiyor. Aşırı enerjik.
Ben not ediyorum uyku saatlerini ve bugün sabah 06.00 dan 20.00 ye kadar toplamda 3,5 saat uyumuşbiz her gün öyle akşama kadar 3 saat anca uyuyoruz
Ay çok zor ama böylebiz her gün öyle akşama kadar 3 saat anca uyuyoruz
Ay çok zor ama böyle
Bizim de sabah 7 den akşam 8 e kadar 3 saatBen not ediyorum uyku saatlerini ve bugün sabah 06.00 dan 20.00 ye kadar toplamda 3,5 saat uyumuş
Nasıl buyuyecekler yaEvet maalesef hiçbir iş yapamıyorum kahvaltı ve yemek yiyebilirsem şükrediyorum
Bizim de sabah 7 den akşam 8 e kadar 3 saat
Okula başlasalar bir an önceEvet maalesef hiçbir iş yapamıyorum kahvaltı ve yemek yiyebilirsem şükrediyorum
Bizim de sabah 7 den akşam 8 e kadar 3 saat
Gece salgılanıyor. Aman uyumayan da büyüyor boşver.Nasıl buyuyecekler yabüyüme hormonu uykuda salgilanmiyo mu