2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar biz bugun 3. Ay kontrolune gittik rota ve menenjit asilarini olduk sigorta %80 i karsiladi diger ay asm de yapilacak asilari 5. Ayda rota ve menenjit tekrar edilecekmis. Doktor bugun banyo yaptirmayin, ates beklemeyiz ama 38 i gecerse yazin dedi. Bu ay bol bol muzik dinletin, konusun, mumkunse her gun disari cikarin etrafi izlesin gorsun dedi.

Goz doktoru icinde dunyagozden bebeklere bakan bir doktordan randevu almistim. Hic bir sey sikmadi gozune, uzaktan gozune bir sey tuttu ates olcer gibi dusunun, iki goz arasindaki mesafeye dogumsal anamoli var mi ona bakti. Katarak astigmat sasilik vs. Sonra isik tutarak yakindan inceledi ve takip edebiliyo mu diye bakti o kadar Ben astigmat var mi diye sordum 0.48 soylemeye bile gerek yok zamanla kayboluyo o dedi. Bizde durumlar boyle

Nasılmış badiş hanım her şey yolunda mı? Biz menenjit aşısı olmadık dün kontrolde 2. Doz rota aşısı olduk sadece. Galiba 6. Ayda yapılacakmış menenjit aşısı

Ayy bayıldım valla bu görüntü bana yeter de artar bileçok teşekkür ederim paylasimin için

Ya vallahi sormayın. Saldım artık ben de napim. Severim ben de kendisini, varsın benzesin yabancı değil ya

Kızlar bebeğim bugün uyutulmaya direniyor resmen. Uyutmaya çalışınca basıyor çığlığı. Zorla uyutursam da azcık uyuyup uyanıyor. 3 saat ancak uyumuştur sabah beri. Nedir bu anlamadım. Konuşmak, oynamak istiyor. Aşırı enerjik.

Bizim ki toplasan 1 saat uyumustur bugun artik kucaktan inmicekler sanirim en buyuk eglencesi balkondan disariyi cocuklari izlemek suan bir de dans etmeyi cok seviyor

Bizim ki toplasan 1 saat uyumustur bugun artik kucaktan inmicekler sanirim en buyuk eglencesi balkondan disariyi cocuklari izlemek suan bir de dans etmeyi cok seviyor
Ya sıkıldı sanırım evde yavrum. Hep aynı şeyler. Artık daha fazlasını istiyorlar galiba.

Ya sıkıldı sanırım evde yavrum. Hep aynı şeyler. Artık daha fazlasını istiyorlar galiba.

Evet evet canim iyice algilari acildi bugun yabanci arkadaslarimiz sevmeye calisinca agladi normalde hic oyle degil cok sasirdim surekli bir seyler incelemek istiyorlar, koydugum an yerine ellerini titreterek agliyo

biz her gün öyle akşama kadar 3 saat anca uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…