- 19 Kasım 2018
- 4.092
- 6.963
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.261
Ayy içime suphe düştü şimdi yaKontrolde bizim de sorun görmüyordu çocuk doktoru ama ultrasonda çıktı işte. Hatta bana geç kalmışsın ilk ay neden çektirmedin dedi radyolojideki doktor.
Neleri yapabiliyor mu diye sordu acaba.
Ayy tebrik ediyorum unutmamissinevet dopplerle bebeğin kalp sesine bakmak istiyodu ben simdi tekmeledi diyodum olsun biz bı bakalim diyodu. Bakiyodu, ama bulamiyodu, sirtini dondu herhalde diyodu Hamilelikten önce de Smear testi almak istiyodu, ikide bir ariyodu. İnanılmaz israrciydi ama artık yok buruk oldum ya.. neyse
Senin hemsire ne tatliymis
Smear için çok basit 1.dklik bişey diyodu. Doğum sonrası kendi doğum doktorum aldı smear testini ve baya da canım yandı.Haha simdi tamamen hatirladim smear testini unutmustum
Doktorunla görüş istersen yanlış yönlendirmek istemem ama olası bi sorunda en azından çift bez gibi basit yöntemlerle sorun halledilebiliyormuş. İleriki aylarda daha zor oluyormuş. Büyük ihtimalle yoktur sorun ama için rahat eder. Bizim çocuk doktorumuza göre de çok normaldi bana 4. 5. Ayda yaptırırsın önemli bişey değil demişti asm deki hemşire ısrarla çektir deyince çektirdim. Doktor sonucu görünce de bana geçen ay neden atmadın diyor içimden dedim sana kalsa daha 2 ay bekleyecektim.Ayy içime suphe düştü şimdi yabi dahaki ay cekilsek geç mi olur ki
HaklısınDoktorunla görüş istersen yanlış yönlendirmek istemem ama olası bi sorunda en azından çift bez gibi basit yöntemlerle sorun halledilebiliyormuş. İleriki aylarda daha zor oluyormuş. Büyük ihtimalle yoktur sorun ama için rahat eder. Bizim çocuk doktorumuza göre de çok normaldi bana 4. 5. Ayda yaptırırsın önemli bişey değil demişti asm deki hemşire ısrarla çektir deyince çektirdim. Doktor sonucu görünce de bana geçen ay neden atmadın diyor içimden dedim sana kalsa daha 2 ay bekleyecektim.
Yok yok ağrılı bi şey değil ki. bizimki ultrasonu çeken doktora gülücükler atıpduruyordu. doktor da bi ciddi bi şey iki çift laf atmadı kızımaHaklısınpeki çocuk ağlıyor mu çekilirken, sikintili oluyor mu çekilme sureci
Smear için çok basit 1.dklik bişey diyodu. Doğum sonrası kendi doğum doktorum aldı smear testini ve baya da canım yandı.
Yazık ya kıyamamYok yok ağrılı bi şey değil ki. bizimki ultrasonu çeken doktora gülücükler atıpduruyordu. doktor da bi ciddi bi şey iki çift laf atmadı kızıma
Vajinismus geçmişim varKendini rahat birakinca cok zor degil aslinda
Biz ayrı ultrason cektirmistik genelde problem olmuyormuş bebeğin ayaklarini oynatması da falan sıkıntı olursa mr gerekiyormuş vs vs çok şükür bizde problem çıkmadı.masallah sizde de çıkmamışMorluk yok ama tuylenme de yok sanirim o kadar dikkat etmedim. Kalca usg si cekilirken gamzesini soylemeyi unutmustum kendi kendime kizdim sonra. Doktorumuz onemli bisey degil demisti banada baya kapandi gibi bizimde
Poposundaki morluktan bizde de var. Cok normal zamanla gececek demisti doktoru 1.ay kontrolünde.. 3.ay kontrolu yaklaşıyor halen geçmedi endise edilecek bisey deiglmis ama..Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım benim Miniş ne kadar oldu . Sakral gamze vardı kızımda epey kapandı çok şükür onu gostericem merak içindeyim. Birde poposunu üst kısmı bele dogru morluk var orada ve geçmiyor onu sorucam
Biz ayrı ultrason cektirmistik genelde problem olmuyormuş bebeğin ayaklarini oynatması da falan sıkıntı olursa mr gerekiyormuş vs vs çok şükür bizde problem çıkmadı.masallah sizde de çıkmamış
Teşekkürler benimki hala tutmuyor ya. Elimi tutuyor ama eline verdiğim şeyi tutmuyorEveet cok hatirlamiyorum ama bir seyleri tutabiliyor mu dedi bende yavas yavas basladi dedim. Guluyor mu dedi evet dedim bir kac sey daha soyledi ama tam hatirlayamiyorum
Teşekkürler benimki hala tutmuyor ya. Elimi tutuyor ama eline verdiğim şeyi tutmuyor
Bizimki de tam anlamıyla eliyle tutmuyor. Koluyla kavrıyor genelde. Oyuncakları ağzına götürmek içinTeşekkürler benimki hala tutmuyor ya. Elimi tutuyor ama eline verdiğim şeyi tutmuyor
Arada sallanıyorum canım yani park yatakta. Öyle yatağı sallıyorum elimle. Sallanma aparatı takılı değil. Duruma göre aslında. Çok uykusu olunca zaten emziği alıp uyku pozisyonuna getirince uyuyor hemen ayakta yada beşikte.Hiç sallamıyorsun yani değil mi? Sadece pış pışlıyorsun? Bizimki almaz gerçi bu saatten sonra emzik.
Ben dizlerime oturtup yıkıyorum kafasını da geriye doğru eğerek. Kucakta yıkanınca kolay kolay ağlamazlarEşim yıkıyordu duşun altında dün ben tek başıma yıkadım hiç ağlamadı. Kafasını banyo lavabpsunun çeşmesinde yıkadım sonra duştaki çeşmenin altına soktum kucağımda orda da vücudunu yıkadım. Tam ağlayacak gibi oldu bitti bile. Ben daha narin davrandım sanırım ondan ağlamadı
Buna cevap yazmışım zaten çocuk kucağımda göndermedim sanıyorumÇok iyiymiş, maşallahnazar değmesin annesi oku sen de miniğe burda maşallah dediğimiz 3 gün uyumuyor sonra