2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Haha simdi tamamen hatirladim smear testini unutmustum

Ayy içime suphe düştü şimdi ya bi dahaki ay cekilsek geç mi olur ki
Doktorunla görüş istersen yanlış yönlendirmek istemem ama olası bi sorunda en azından çift bez gibi basit yöntemlerle sorun halledilebiliyormuş. İleriki aylarda daha zor oluyormuş. Büyük ihtimalle yoktur sorun ama için rahat eder. Bizim çocuk doktorumuza göre de çok normaldi bana 4. 5. Ayda yaptırırsın önemli bişey değil demişti asm deki hemşire ısrarla çektir deyince çektirdim. Doktor sonucu görünce de bana geçen ay neden atmadın diyor içimden dedim sana kalsa daha 2 ay bekleyecektim.

Haklısın peki çocuk ağlıyor mu çekilirken, sikintili oluyor mu çekilme sureci

Morluk yok ama tuylenme de yok sanirim o kadar dikkat etmedim. Kalca usg si cekilirken gamzesini soylemeyi unutmustum kendi kendime kizdim sonra. Doktorumuz onemli bisey degil demisti banada baya kapandi gibi bizimde
Biz ayrı ultrason cektirmistik genelde problem olmuyormuş bebeğin ayaklarini oynatması da falan sıkıntı olursa mr gerekiyormuş vs vs çok şükür bizde problem çıkmadı.masallah sizde de çıkmamış

Poposundaki morluktan bizde de var. Cok normal zamanla gececek demisti doktoru 1.ay kontrolünde.. 3.ay kontrolu yaklaşıyor halen geçmedi endise edilecek bisey deiglmis ama..

Biz ayrı ultrason cektirmistik genelde problem olmuyormuş bebeğin ayaklarini oynatması da falan sıkıntı olursa mr gerekiyormuş vs vs çok şükür bizde problem çıkmadı.masallah sizde de çıkmamış

Aa baska ultrason istemedi bizden doktorumuz. Ilk dogdugunda biz farketmedik gobegi dusunce eve gelen hemsire banyo yaptirirken farketti doktora soyleyin dedi. Doktorda 40 ini gecince kalca usg si yapilir onemli bisey degil dedi. Usg yi yaptirdik sonuclarin normal oldugunu soyleyebilirsiniz dedi. Bizde soyledik o kadar

Eveet cok hatirlamiyorum ama bir seyleri tutabiliyor mu dedi bende yavas yavas basladi dedim. Guluyor mu dedi evet dedim bir kac sey daha soyledi ama tam hatirlayamiyorum
Teşekkürler benimki hala tutmuyor ya. Elimi tutuyor ama eline verdiğim şeyi tutmuyor

Teşekkürler benimki hala tutmuyor ya. Elimi tutuyor ama eline verdiğim şeyi tutmuyor

Bizimki de yeni basladi aslinda, cok kisa sureli tutuyor sonra birakiyor. Tutturdugum seyi direk agzina goturmeye calisiyor. Elleri cogu zaman hala yumruk ve agzinda

Bizimki de tam anlamıyla eliyle tutmuyor. Koluyla kavrıyor genelde. Oyuncakları ağzına götürmek için eline tutturursam tutuyor ancak onu da hemen düşürüyor uzun süre tutamıyor.

Hiç sallamıyorsun yani değil mi? Sadece pış pışlıyorsun? Bizimki almaz gerçi bu saatten sonra emzik.
Arada sallanıyorum canım yani park yatakta. Öyle yatağı sallıyorum elimle. Sallanma aparatı takılı değil. Duruma göre aslında. Çok uykusu olunca zaten emziği alıp uyku pozisyonuna getirince uyuyor hemen ayakta yada beşikte.
Bazen hiçbiri etki de etmeyebiliyor

Ben dizlerime oturtup yıkıyorum kafasını da geriye doğru eğerek. Kucakta yıkanınca kolay kolay ağlamazlar

Çok iyiymiş, maşallah nazar değmesin annesi oku sen de miniğe burda maşallah dediğimiz 3 gün uyumuyor sonra
Buna cevap yazmışım zaten çocuk kucağımda göndermedim sanıyorum tekrar gönderdim canım kusura bakma.
Sağol canım okuyorum tabi ama öyle çok da sorunsuz değiliz aslında. Oğlumla kıyaslayıncq bana bal gibi geliyor o yüzden. Uyumadığı da çok oluyor. Bugün bütün gün uyumadı mesela. Gaz derdimiz var bitmeyen.
O açıdan emzik kurtarıcı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…