2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sakral gamze bizim de var. 45 günlükken kalça ultrasonu çekilirken yüzey usg de çekildi. Sorun cikmadi çok şükür. Ama o zamana kadar stresten öldüm tabi.. morluk da vardı bizde ama o geçti

Bizimki de 3. Aya bomba gibi girdi. Yatak odasını görünce çığlığı basar oldu uyumamak için önceden uyutmak için emzirirdim şimdi karnının açlığını tokluğunu anlıyor sanırım emmek de istemiyor. Babası aldı dışarı çıkardı şimdi. Arabada da gitmiyor. Kucakta geziyor hanımefendi

Bebevo kullanıyorum ilk bebekten beri
Memnunum ben
Uyandığında işim varsa kameradan takip ederdim, ağlayana kadar işime devam ederdim.

Dönmeye emeklemeye başladığında yerde yatırıyordum mesela, etrafına da oyuncaklar koyuyordum, uyutup kapıyı çekip çıkıyordum. Uyanınca hiç ağlamadan oyuncaklarıyla oynuyordu, ben de ekrandan takip ederek iş yapıyordum

Şimdi ikisini bir uyumasalar bile takip etmek için kullanıyorum kamerayı.

Bayılıyorum şu paylaşımlara umarım sonu gelmez. Ama malesef ben de hic duymuyorum böyle sözler. . Hatta oyle bir kayinvalidem var ki bebegin ayak bilekleirni bile oğluna benzetiyor sağolsun.
Benim kaynanam da kim ne zaman bana benzetse yandan atlıyor hemen 'değişir o değişir daha kırk türlü hale girer' diye kızım benim kopyam kadın hala kabullenemedi

Ben de bebevoyu düşünüyorum. Peki bu iki modelden hangisi senin kullandigin?

Ogrenir ogrenir annesi hic acelemiz yok bizim, zamanla olur haha bas parmagi emmedi hic butun elini agzina sokuyor, kolunu bile emiyor bizim ki disleri cok kasiniyor galiba. Benim elimi tutup agzina sokuyor filan sanki hep ac gibi
Benimde omzuma aldigimda tişörtü sokuyor ağzına deli

Kesinlikle emzik hayat kurtarıyor benim için.
Bizde de ilk kızım emzik almadı, her anımız memede geçiyordu. O zaman tek bebek ilgileniyordum ama ikinci de emzik almadan böyle devam etseydi halim perişandı.

45 günlükken emziğe alıştı, o zamana kadar her gün ağlıyordum stresten.
Şimdi emziriyorum, dalmakta zorlanıyorsa emziği verip yatırıyorum kendi kendine uyuyor. Özellikle arabada çok işe yarıyor. Pusetinde güvenli gidiyor emzik sayesinde

Uykusunu tam alamadan uyanırsa ve o anda işim varsa emzirmek yerine hemen emziği veriyorum uykuya devam ediyor.
Kısacası emzik büyük kolaylıkmış gerçekten

Bu de mi? Bunun fiyatı diğerinin yarı fiyatı kadar. Valla öyleyse hemen alayım ekranı biraz küçük gibi, görüntü kalitesi iyi mi peki

Eki Görüntüle 2898084
Bu de mi? Bunun fiyatı diğerinin yarı fiyatı kadar. Valla öyleyse hemen alayım ekranı biraz küçük gibi, görüntü kalitesi iyi mi peki
Evet evet bu canım

Bence yeterli seviyede görüntü kalitesi.
En azından çocuğun ne yaptığını anlayabiliyorsun
Gece görüşü de iyi
Benim beklentimi fazlasıyla karşılıyordu ama herkes için aynı olur mu bilemem

Şöyle bir foto paylaşayım seninle
Bunu geçen sene çekmiştm, burda göründüğünden daha iyi. Bunu story paylaştığım yerden ekran görüntüsü aldım çözünürlük düşük gelir şimdi ama ekranın gerçek görüntü kalitesi iyi bence

Eklentiler

• 19F0CCDE-B7D0-4294-9706-0E4D196D21BF.jpeg
    345,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…