- 19 Kasım 2018
- 4.091
- 6.963
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.241
Sağlığını tehdit etmedikten sonra varsın kalsın birazcık. Çocuklarımız iyi olsunlar yeter kiSanırım sakral gamze çevresinde oluyor genelde pek emin değilim doğduğundan beri var morluk. Sakral gamze poposunun üst kısmında ufak bir delik ile doğdu zamanla kapanıyor çok az acıklik kaldı.doktorumuz tamamen kapanmaz orda gamze seklinde çukurluk kalaxak dedi
Benim oğlan hala gündüzleri 1.5 2 saatte bir emiyor. Geceleri 3 saatte bir. Hemde nasıl yorucu2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.
Sizinde etrafında morluk ve hafift tüylenme var mı ? Aynı gunmus kontrolümüzbizim öncekine göre epey epey kapandı çok şükür sizinde kapanmistir
Peki sonra tekrar ultrason çekildi mi? Kendi kendine de düzeliyormuş ama bazen fark daha da açılabiliyormuş. Bacakları hep ayrı dursun dediBizimkinde de çok azicik fark var doktorumuz hiç onemsemedi genelde olur dedi önemli olan kalcayla olan birseyleri falan demişti hatırlamıyorum açıkçası .hiç canini sıkıp kendini üzme
Kızlar ben geçen ay kalça ultrasonu çektirmiştim çok hafif fark var demişti doktor önemli bulmamıştı. kendi çocuk doktorumuza sonucu atmamıştım, bugün gösterdim bana mutlaka çift bez bağla dedi bacakları hep ayrı dursun 15 gün sonra tekrar ultrason çekilecek dedi. İnşallah bu şekilde düzelir
EvetMorluk mi geciyor
çeşit çeşit uyuyor vallaKızlar benim kızım ayak tabanları birbirine bakacak şekilde bacakları ayrık yatıyo sizlerinde öylemi
Bizim çocuk doktorumuz şuan bir sorun görmüyorum 4. Ya da 5.ayda bakarız dedi, kalca ultrasonu çektirmediFark cok muydu bizimki de ayni degil ama normal demisti iki bacak arasinsa 1 derece fark var bizde de
Kızlar benim kızım ayak tabanları birbirine bakacak şekilde bacakları ayrık yatıyo sizlerinde öylemi
çeşit çeşit uyuyor vallaöyle dediğin gibi de uyuyor, bacak bacak üstüne atıp da uyuyor, bir bacağını baby nestten sarkıtıp da uyuyor bazen ikisini de sallandırıyor. Canı nasıl isterse
Bizim çocuk doktorumuz şuan bir sorun görmüyorum 4. Ya da 5.ayda bakarız dedi, kalca ultrasonu çektirmedi
Göz muayenesi biz de yaptıracağız ama damla falan damlatıyorlarmış gözleri acıyormuş ya kıyamıyorumBiz 45 gunluk gibi cektirmisiz, aslinda biraz prosedur gibi yarin goz doktorunada gidicez meselasizin saglik ocagindaki hemsire sormadi mi bizim ki yaptirana kadar soruyor isitme testi kalca usg sinin sonuclarini soyledim mesela goze ne zaman gidiceksiniz diye soruyor
Soruyordu, fazlasıylaBiz 45 gunluk gibi cektirmisiz, aslinda biraz prosedur gibi yarin goz doktorunada gidicez meselasizin saglik ocagindaki hemsire sormadi mi bizim ki yaptirana kadar soruyor isitme testi kalca usg sinin sonuclarini soyledim mesela goze ne zaman gidiceksiniz diye soruyor
Göz muayenesi biz de yaptıracağız ama damla falan damlatıyorlarmış gözleri acıyormuş ya kıyamıyorumbir de tek seferde göremeyebilirler dedi doktorumuz.
Soruyordu, fazlasıylaemekli olmuş üzüldüm açıkçası..bazen çok boguyodu çok konusuyodu ama ilgiliydi. Simdikini tanımıyorum, whatsaptan bu ayın gelişim bilgilerini yolladım sadece. Bu ay gitmedim saglikocagina.
Ayy tebrik ediyorum unutmamissinHaha hatirliyorum sanki hamileliktenbende sadece gecen ay 3 lu asi icin goturdum cok kalabalik oluyor riske atmak istemiyorum. Bizde whatsappdan konusuyoruz, dun aradi hatta gelisimsel olarak sunlari sunlari yapabiliyor mu dedi
Kontrolde bizim de sorun görmüyordu çocuk doktoru ama ultrasonda çıktı işte. Hatta bana geç kalmışsın ilk ay neden çektirmedin dedi radyolojideki doktor.Bizim çocuk doktorumuz şuan bir sorun görmüyorum 4. Ya da 5.ayda bakarız dedi, kalca ultrasonu çektirmedi
Neleri yapabiliyor mu diye sordu acaba.Haha hatirliyorum sanki hamileliktenbende sadece gecen ay 3 lu asi icin goturdum cok kalabalik oluyor riske atmak istemiyorum. Bizde whatsappdan konusuyoruz, dun aradi hatta gelisimsel olarak sunlari sunlari yapabiliyor mu dedi