-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.221
3 aylık dimi senin bebiş? Kilosu gayet iyi5380 Gr. 60 cm. Suan
Ben de bugün sallamadan uyutmaya çalıştım ama 5 saat uyumadı hiç bi şekilde. En son salladık uyudu ama bırakınca hemen uyanıyor yine hafif de olsa sallıyorum, şu an uykusuz kalması daha kötü gibi geliyor. Şimdi doktordan çıktık bu ay uyku ve emme problemlerinin en sık yaşandığı aymış hepsi geçici dedi.Çok bitkinim kızlar ya. Hiçbir şey yapamıyorum evde. Kuş uykusu uyuyor. En ufak sese uyanıyor. Üzülüyorum içim acıyor uykusuz kalıyor. Ev darmadağınık. Hava aşırı sıcak. Nefret ettim her şeyden bunalıma girdim resmen.ve daha 3 aylık
Ayyy ne güzel darısı başımıza. Burasıda yarın serinleyecekmiş bakalımBugün bizim burada hava biraz serindi ve kızım çişini normal yaptı demek ki sıcaklardanmış
Eşim yıkıyordu duşun altında dün ben tek başıma yıkadım hiç ağlamadı. Kafasını banyo lavabpsunun çeşmesinde yıkadım sonra duştaki çeşmenin altına soktum kucağımda orda da vücudunu yıkadım. Tam ağlayacak gibi oldu bitti bile. Ben daha narin davrandım sanırım ondan ağlamadıCanım sen de giriyor musun onunla!? Ben doğduğundan beri kucağımda yıkıyorum. Oğlum küvette çok ağlardı. Onu da böyle yıkamıltım sonra. O yüzden kızımda da küvet almadım
Evet eminim o yüzden oldu. Önce tutma olayı bozulmaya başladı, sonrada reddetme olayı
Ben de en zor gazlı sancılı asinsonrasi vs zamanlarını emziksiz gecirmisim, acaba su dakikadan sonra riske girmeye değer.mi bilemedim40 günlük falandi verdiğimde. Malesef onunla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Şimdiye kadar idare etmişsiniz bir şekilde. Artık yine edersiniz. Emzik diyip de sanki sürekli ağzında tutmuyor ki zaten anlık susuşlar sadece. Benim kocamla oğlum yaptı yoksa çocuk emzik nedir bilmpiyordu öyle de idare ederdik. Aklıma bile gelseydi böyle yapacağı hayatta vermezdim. O kadar söyleyeyim
3 aylık oldular artık. Ben açıkçası emziği alacağını düşünmüyorum pek.Ama belli de olmaz tabi. Bizimki de az kilo aldı meme reddi. Emzikten önce de vardı. Ona bağlamıyprum o yüzden. Ama emzik siz bebe büyüttüm. Çok zor gerçekten aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Eeee biz de Bi de abi var. Mecburen bazen susturmak için emziği kullanıyorum
İnşallah öyledir.Ben de bugün sallamadan uyutmaya çalıştım ama 5 saat uyumadı hiç bi şekilde. En son salladık uyudu ama bırakınca hemen uyanıyor yine hafif de olsa sallıyorum, şu an uykusuz kalması daha kötü gibi geliyor. Şimdi doktordan çıktık bu ay uyku ve emme problemlerinin en sık yaşandığı aymış hepsi geçici dedi.
Evet bugün tam 3 ay 2 günlük3 aylık dimi senin bebiş? Kilosu gayet iyi
Senin bebişin adı neydi canım? 1 gün var sanki bizim kızla arasında.Evet bugün tam 3 ay 2 günlüköyle mi
CansınSenin bebişin adı neydi canım? 1 gün var sanki bizim kızla arasında.Bizim beklenen doğum tarihi de aynıydı galiba.
Aaa benim kızla aynı oda 4 mayısta doğdu beklenen 10 mayısdıCansınevet sanırım aynıydı. Beklenen 11 mayisti. 4 Mayıs'ta doğdu bizimki
AA ne tatlıAaa benim kızla aynı oda 4 mayısta doğdu beklenen 10 mayısdı
Sanırım sakral gamze çevresinde oluyor genelde pek emin değilim doğduğundan beri var morluk. Sakral gamze poposunun üst kısmında ufak bir delik ile doğdu zamanla kapanıyor çok az acıklik kaldı.doktorumuz tamamen kapanmaz orda gamze seklinde çukurluk kalaxak dediNeden olmuş olabilir acaba morluk? Bizimki de de bazen vücudunda minik kızarık noktalar görüyorum ama ertesi güne geciyo. Sakral gamzeyi hiç duymadım.
Morluk mi geciyorGeçiyor o benim yeğenimde vardı.
Hahaha evet ya sorma açıldı valla.
Sizinde etrafında morluk ve hafift tüylenme var mı ? Aynı gunmus kontrolümüzBizde de sakral gamze var banada kapandi gibi geliyor ama yarin bende sorucam, bizimde kontrolumuz yarin
Bizimkinde de çok azicik fark var doktorumuz hiç onemsemedi genelde olur dedi önemli olan kalcayla olan birseyleri falan demişti hatırlamıyorum açıkçası .hiç canini sıkıp kendini üzmeKızlar ben geçen ay kalça ultrasonu çektirmiştim çok hafif fark var demişti doktor önemli bulmamıştı. kendi çocuk doktorumuza sonucu atmamıştım, bugün gösterdim bana mutlaka çift bez bağla dedi bacakları hep ayrı dursun 15 gün sonra tekrar ultrason çekilecek dedi. İnşallah bu şekilde düzelir
Benim ki elini kurtarmıyorKızlar selam ,
Malum 2 bebe ile zor giriyorum buralara inşallah herkesler iyidir.
Bizim bebe eli altında kalmadan dönmeye başladı,sizde durumlar neler?
Benimde 05.05 büyüğümün de 10.10Aaa benim kızla aynı oda 4 mayısta doğdu beklenen 10 mayısdı