2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim işk kızımında yemesi içmesi kötüydü ama emzik sanki onun düğmesiydi verdiğim an uyurdu. Ne sallama ne bişey. Yatağına koyardım ötle de devam etti. Bu minnoş fena ama. Atağımda sallıyorum ya da emziriyorum öyle uyuyor. Emzik kullanmıyorum bunda sanırım ondan

Ben de bugün sallamadan uyutmaya çalıştım ama 5 saat uyumadı hiç bi şekilde. En son salladık uyudu ama bırakınca hemen uyanıyor yine hafif de olsa sallıyorum, şu an uykusuz kalması daha kötü gibi geliyor. Şimdi doktordan çıktık bu ay uyku ve emme problemlerinin en sık yaşandığı aymış hepsi geçici dedi.

Canım sen de giriyor musun onunla!? Ben doğduğundan beri kucağımda yıkıyorum. Oğlum küvette çok ağlardı. Onu da böyle yıkamıltım sonra. O yüzden kızımda da küvet almadım
Eşim yıkıyordu duşun altında dün ben tek başıma yıkadım hiç ağlamadı. Kafasını banyo lavabpsunun çeşmesinde yıkadım sonra duştaki çeşmenin altına soktum kucağımda orda da vücudunu yıkadım. Tam ağlayacak gibi oldu bitti bile. Ben daha narin davrandım sanırım ondan ağlamadı

Evet eminim o yüzden oldu. Önce tutma olayı bozulmaya başladı, sonrada reddetme olayı

Ben de en zor gazlı sancılı asinsonrasi vs zamanlarını emziksiz gecirmisim, acaba su dakikadan sonra riske girmeye değer.mi bilemedim

İnşallah öyledir. ben 5 saat dayanamam yeter ki uyusun diyorum şu anda ama bi çözüm bulmak lazım.

Kızlar ben geçen ay kalça ultrasonu çektirmiştim çok hafif fark var demişti doktor önemli bulmamıştı. kendi çocuk doktorumuza sonucu atmamıştım, bugün gösterdim bana mutlaka çift bez bağla dedi bacakları hep ayrı dursun 15 gün sonra tekrar ultrason çekilecek dedi. İnşallah bu şekilde düzelir

Neden olmuş olabilir acaba morluk? Bizimki de de bazen vücudunda minik kızarık noktalar görüyorum ama ertesi güne geciyo. Sakral gamzeyi hiç duymadım.
Sanırım sakral gamze çevresinde oluyor genelde pek emin değilim doğduğundan beri var morluk. Sakral gamze poposunun üst kısmında ufak bir delik ile doğdu zamanla kapanıyor çok az acıklik kaldı.doktorumuz tamamen kapanmaz orda gamze seklinde çukurluk kalaxak dedi

Bizde de sakral gamze var banada kapandi gibi geliyor ama yarin bende sorucam, bizimde kontrolumuz yarin
Sizinde etrafında morluk ve hafift tüylenme var mı ? Aynı gunmus kontrolümüz bizim öncekine göre epey epey kapandı çok şükür sizinde kapanmistir

Bizimkinde de çok azicik fark var doktorumuz hiç onemsemedi genelde olur dedi önemli olan kalcayla olan birseyleri falan demişti hatırlamıyorum açıkçası .hiç canini sıkıp kendini üzme

Kızlar selam ,
Malum 2 bebe ile zor giriyorum buralara inşallah herkesler iyidir.
Bizim bebe eli altında kalmadan dönmeye başladı,sizde durumlar neler?
Benim ki elini kurtarmıyor kurtaramadikca da sinir olup bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…