2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sanırım sakral gamze çevresinde oluyor genelde pek emin değilim doğduğundan beri var morluk. Sakral gamze poposunun üst kısmında ufak bir delik ile doğdu zamanla kapanıyor çok az acıklik kaldı.doktorumuz tamamen kapanmaz orda gamze seklinde çukurluk kalaxak dedi
Sağlığını tehdit etmedikten sonra varsın kalsın birazcık. Çocuklarımız iyi olsunlar yeter ki🧿

2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.
Benim oğlan hala gündüzleri 1.5 2 saatte bir emiyor. Geceleri 3 saatte bir. Hemde nasıl yorucu

Sizinde etrafında morluk ve hafift tüylenme var mı ? Aynı gunmus kontrolümüz 🥰 bizim öncekine göre epey epey kapandı çok şükür sizinde kapanmistir

Morluk yok ama tuylenme de yok sanirim o kadar dikkat etmedim. Kalca usg si cekilirken gamzesini soylemeyi unutmustum kendi kendime kizdim sonra. Doktorumuz onemli bisey degil demisti banada baya kapandi gibi bizimde 😍

Bebek uyusun evdeki işlerimi yapicam dedikten 10 dk sonra ben

IMG_20210806_100323.jpg

Bizimkinde de çok azicik fark var doktorumuz hiç onemsemedi genelde olur dedi önemli olan kalcayla olan birseyleri falan demişti hatırlamıyorum açıkçası .hiç canini sıkıp kendini üzme
Peki sonra tekrar ultrason çekildi mi? Kendi kendine de düzeliyormuş ama bazen fark daha da açılabiliyormuş. Bacakları hep ayrı dursun dedi

Kızlar ben geçen ay kalça ultrasonu çektirmiştim çok hafif fark var demişti doktor önemli bulmamıştı. kendi çocuk doktorumuza sonucu atmamıştım, bugün gösterdim bana mutlaka çift bez bağla dedi bacakları hep ayrı dursun 15 gün sonra tekrar ultrason çekilecek dedi. İnşallah bu şekilde düzelir 😞

Fark cok muydu bizimki de ayni degil ama normal demisti iki bacak arasinsa 1 derece fark var bizde de🤔

Kızlar benim kızım ayak tabanları birbirine bakacak şekilde bacakları ayrık yatıyo sizlerinde öylemi
çeşit çeşit uyuyor valla 🤣 öyle dediğin gibi de uyuyor, bacak bacak üstüne atıp da uyuyor, bir bacağını baby nestten sarkıtıp da uyuyor bazen ikisini de sallandırıyor. Canı nasıl isterse🤣

Kızlar benim kızım ayak tabanları birbirine bakacak şekilde bacakları ayrık yatıyo sizlerinde öylemi

Bizimki reflü yataginda yatiyo, yatak da.park yatağın içinde. Gece aşağı kayıyor, yan dönüyor..bacakları ayrık da yatıyor ama tabanları tam birbirine bakmiyo.

çeşit çeşit uyuyor valla 🤣 öyle dediğin gibi de uyuyor, bacak bacak üstüne atıp da uyuyor, bir bacağını baby nestten sarkıtıp da uyuyor bazen ikisini de sallandırıyor. Canı nasıl isterse🤣
:KK70::KK70::KK70:

Bizim çocuk doktorumuz şuan bir sorun görmüyorum 4. Ya da 5.ayda bakarız dedi, kalca ultrasonu çektirmedi🙄

Biz 45 gunluk gibi cektirmisiz, aslinda biraz prosedur gibi yarin goz doktorunada gidicez mesela 🤔 sizin saglik ocagindaki hemsire sormadi mi bizim ki yaptirana kadar soruyor😁 isitme testi kalca usg sinin sonuclarini soyledim mesela goze ne zaman gidiceksiniz diye soruyor

Biz 45 gunluk gibi cektirmisiz, aslinda biraz prosedur gibi yarin goz doktorunada gidicez mesela 🤔 sizin saglik ocagindaki hemsire sormadi mi bizim ki yaptirana kadar soruyor😁 isitme testi kalca usg sinin sonuclarini soyledim mesela goze ne zaman gidiceksiniz diye soruyor
Göz muayenesi biz de yaptıracağız ama damla falan damlatıyorlarmış gözleri acıyormuş ya kıyamıyorum 😢 bir de tek seferde göremeyebilirler dedi doktorumuz.

Soruyordu, fazlasıyla😃😃😃 emekli olmuş🥺 üzüldüm açıkçası..bazen çok boguyodu çok konusuyodu ama ilgiliydi. Simdikini tanımıyorum, whatsaptan bu ayın gelişim bilgilerini yolladım sadece. Bu ay gitmedim saglikocagina.

Kizlar anne yani besik kullanan var mi
Biraz gec kaldim ama eve gidince alayim dedim
Kendi besigi pek kullanisli olamadi sonrasinda ist a geldik.
Bana cazip gibi geldi bazaya yanasiyo falan. Kullananlardan yorum almak isterim☺

Soruyordu, fazlasıyla😃😃😃 emekli olmuş🥺 üzüldüm açıkçası..bazen çok boguyodu çok konusuyodu ama ilgiliydi. Simdikini tanımıyorum, whatsaptan bu ayın gelişim bilgilerini yolladım sadece. Bu ay gitmedim saglikocagina.

Haha hatirliyorum sanki hamilelikten😁 bende sadece gecen ay 3 lu asi icin goturdum cok kalabalik oluyor riske atmak istemiyorum. Bizde whatsappdan konusuyoruz, dun aradi hatta gelisimsel olarak sunlari sunlari yapabiliyor mu dedi😁

Haha hatirliyorum sanki hamilelikten😁 bende sadece gecen ay 3 lu asi icin goturdum cok kalabalik oluyor riske atmak istemiyorum. Bizde whatsappdan konusuyoruz, dun aradi hatta gelisimsel olarak sunlari sunlari yapabiliyor mu dedi😁
Ayy tebrik ediyorum unutmamissin🤩🤩🤩🤣🤣🤣 evet dopplerle bebeğin kalp sesine bakmak istiyodu😃 ben simdi tekmeledi diyodum olsun biz bı bakalim diyodu. Bakiyodu, ama bulamiyodu, sirtini dondu herhalde diyodu🤣🤣 Hamilelikten önce de Smear testi almak istiyodu, ikide bir ariyodu. İnanılmaz israrciydi😆😆😆 ama artık yok🥺 buruk oldum ya.. neyse😬

Senin hemsire ne tatliymis ♥️

Neleri yapabiliyor mu diye sordu acaba.

X