2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğum sancısını nasıl anlarım kızlar???

dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi
Doğum sancısı belden vuruyormus benim sancılarımin yükseldiği zamanlar belimin tam orta kısmı ağrıyor geçmiyor o kadar rahatsız edici bir durum ki o ağrı geçene kadar rahat edemiyorum ne yürümek ne uzanmak ne oturmak çok feci bı ağrı oluyor Perşembe günü nst de olmuştu yine 80 e çıktı sancı nst de belime kazık girmiş gibiydi ağır iş yapmisimda belim tutulmuş gibi nasıl tarif edeyim bilemedim

Pazartesi doğum var hazırlık benim sancilardq erken doğumu tetiklediği için doğum zamanını erkene verdi sezeryan için 40-80 arası sürekli sancılar var ama ağrı esigim yüksek olduğu için 70 ve üzerinde belime ağrı girince anlıyorum sancım olduğunu

Eds diye bir yöntem var onu bir araştır istersen. Bir de hiç yoksa sütün bebeğe memeni tutturunca hemen üstten bir iki damla mama akıtsan bebeğin ağzına geldikçe emmeye başlar belki. Bi fikir sadece Facebookta emzirme akademisine üye ol oarada emzirme danışmanı yardımcı oluyor

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum var. Bunu çok kafama takıyorum. Malum 3 gün sonra doğuma gidicem. Özel bölge temizligini son ana bıraktım cunku jiletten başka seçeneğim yok. Karnimdan dolayı da göremiyorum bişey, artık ne kadar olursa. Sorum şu, dogumda özel bölgeyi doktor ya da baskasi görüyor mu? Çünkü sonda da takılıyor ya, sonrayı kim takacak ve takılırken ordaki herkes görmüş mu olacak utanıyorum gerçekten ve çok kafama takıyorum.

Nst gittim bende 30 ,40 50 aralığında biara sadece 90 u buldu

Aynı dert bende de var bu sorunun cevabını bende bekliyorum

Boşa Bi şeyler içmeye çalışmayın sadece emzirin 20 dk bir emzirmeye çalışın. Gelir sütünüz.

Ne durumdasın csnım var mı bir belirti? Benim tahmini doğum tarihi sözde bugün.Ama sancım vs yok sadece idrar yaparken acı hissediyorum
Durumu şöyle özet geçeyim canım :)
Dün 39+5te kontrole gittim, açıklık 4 cm olmuş dedi doktor, öğleden sonra 3te nstye girdim, on dakikada bir düzenli ve en yüksek seviyede sancılar çıktı, ama ben sadece hafif kasık ağrısı hissediyordum.
Doktor iki üç güne doğar dedi eve geldim.

Akşam iftar saatinde sancılarım sıklaştı ve dört dakikada bir gelen 25 saniye süren beni zorlayan sancılar başladı. Ben de doğum başladı galiba diyerek duşa girdim, duştan çıktığımda sancılar bıçak gibi kesildi ve ben çok rahat uyudum.

Dün 6bin adım attım, toplamda 18 kat inip çıktım, ananas hurma yedim, pilates topunda hareketler yaptım ama yine de bebek gelmiyor :)

Bugün de çok iyiydim, sabahtan beri hiç oturmadım, camları sildim perdeleri yıkadım evi temizledim. Bu kadar harekete rağmen gelmiyor. Sancı da yok kasılma da yok

Durum bu canım

Dere otu yemeyi deneyin ama birkac dal degil tutam tutam yiyin ben cok faydasini gormustum birde gogsunuzun uzerine sicak havlu koyun rahatlasin biraz

İnşallah kordon dolanması veya kısalığı yoktur

Herkes görüyor oturur pozisyonda altına ayna koy buyuk gosteten o sekılde jilet yap derim hatta telefonun flasını ac daha net görmüş olursun

Zaten ondandır da peki gelmesi için ben ne yapabilirim bebeğim aç dünden beri ben mama veriyorum oda çok alışsın istemiyorum acikcasi
Biberona alışmaması için eds ile emzirmen gerekir. Sütünün gelmesi için de bol sıvı ve sürekli sağım yapman gerekir. Sıcak duş da işe yarar. Bugün yarın sütün gelecektir.

Cok dogru soylemissin canim doktor dediki basi ufak oldugu icin dogum daha kolay olur insallah dedigi gibi olur. Ztn dogacakken uc kiloyu bulurlar bakalim ne zaman gelecekler. Artik hem bi ozlem yasiyorum bi an once dogsun diye hem de hep benimle olsun istiyorum cok degisik duygular icindeyim:) bende de seker var bu zamana kdr cok dikkat ettim aman sikinti olmasin iri bebek olmasin fln diye ama ztn genetik yapisida minyonmus suanda sekere cok dikkat ettigim soylenemez dayanamiyorim artık istahim cok acik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…