- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.201
Cnm bu gebeliğe bağlı hemoroid bezesi.Kızlar selam,
Çok farklı bir problemle uğraşıyorum dün akşamdan beri. Hemoroid olmuşum. Wc sonrası temizlik sırasında elime gelen kitle ile anladım daha doğrusu önce anlamadım sonra internette bakarken teşhis koymuş oldum sanırım.
Kantaron yağı sürüyorum sürekli o biraz işe yaradı sanırım ama pazartesi genel cerraha çıkabilirim
Valla kasiklardaki ağrı bende günlerdir var. 3 4 gündür de ishal oldumDoğum sancısını nasıl anlarım kızlar???
dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi
Doğum sancısı rahatsız eder. Uzanamazsın uyuyamazsın. Yürüme hareket etme ihtiyacı hissedersinDoğum sancısını nasıl anlarım kızlar???
dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi
Bende önce yıkadım sonra da dediğin gibi kaynar suda beklettimArkadaşlar ben emzik biberon ve göğüs pompasinin parçalarını kaynamış suda beklettim, ocakta kaynatmadim ama. Sizce steril olmuş mudur, kafama takıldı
Benim oğlanda 2945 gram canım. Ilk zamandan beri 4 5 günlük gerilik çıkıyor. Şekerden dolayı korktuğum için de çok fazla da kilo almasını istemiyorum açıkçası. Bende normal istiyorumm hayırlısı inşallah. Korkuyorum da aslında. Ama serzeryandan da korkuyorum yani. Hep diyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun. Şuana kadar hep hayırlısını diledik. Rabbim nasil nasip ederse artık. Seninde kilosu iyi bence. Her çocuk gürbüz doğacak diye bir şey yok. Ki gürbüz olması çok da iyi bir şey değil. Dışarı çıkınca anne sütü ile de toparlar inşallah. Hem rabbim normal nasip edecek ise bizim vücudumuza uygun kiloda olacaktır o çocuk.Bende de ayni sekilde canim insnda oyleur normal istiyorim ama tabi hersey kismet saglikla gelsinler. Kilosu falan nasil benim kiz biraz minyonmus 2840 gram 49 cm dediler ama bana da normal geldi acikcasi
Ben yıkamadan beklettimBende önce yıkadım sonra da dediğin gibi kaynar suda beklettim
Ben dün muayene de iken bebek sertlesip toplandı. Dedim hocam bu sanci mi oluyor. Eliyle kontrol etti evet ufak ufak sancılar başlamış dedi. Arkadaşımda rahimden vuran sancılar yalancı şancı belden vurup gelenler asıl doğum sancıları dedi. Ama bence iki türlü de yalancı şancı da olsa sancılar yoklamaya başlamış demek galibaDoğum sancısını nasıl anlarım kızlar???
Adet sancısını benziyor ishal olduğuna göre doğum yakın ılık duş alıp bol bol yürüDoğum sancısını nasıl anlarım kızlar???
Benimde aynı şekilde doğumda daha cok çıkar diye korkuyorumKızlar selam,
Çok farklı bir problemle uğraşıyorum dün akşamdan beri. Hemoroid olmuşum. Wc sonrası temizlik sırasında elime gelen kitle ile anladım daha doğrusu önce anlamadım sonra internette bakarken teşhis koymuş oldum sanırım.
Kantaron yağı sürüyorum sürekli o biraz işe yaradı sanırım ama pazartesi genel cerraha çıkabilirim
Benimde aynı şekilde doğumda daha cok çıkar diye korkuyorum
Ağrım şimdi biraz daha iyi ama bebek bu sefer emmiyor ya sütüm hiç yok ne yapacam şaşırdımHadi geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin yavru kuşakabız olmamaya çalış, bi kaç gün daha ağrıların olacak ama doktor ağrı kesici verir onları al
Evt canim ozelliklede baharatli yemekler yiyince oluyor bide cay icince yakioo migdemi dikkat edicem tesekkrlerrÖncelikle yedıklerınızle olur dıger konu ise bebek buyudu gu ıcın mideye baskı yapı yor, cıg badem yada naneli sakız gecıcı olsa ise yarıyor yada rennıe gaviscon mecbur
Aynn canim yas tarif ettigin gibi yemek borum yanio bogazima kadarr bnde son zamanlarda arttii neyseki dogumumuza az kaldi sabirrrHamilelikte en sık olan şey. Büyüyen rahmin mideye baskı yapması diye biliyorum. Benim midem değil yemek borum çok yanıyor boydan boya. Özelikle son 2 3 aydır. Ve şuana kadar yaklaşık 9 10 şişe gaviscon bitirdimaksam çift yastıkla yatıyorum, buna rağmen gece yanmayla uyanıyorum ve tekrar içiyorum. Nerdeyse şişeye sarılıp uyuycam, öyle seviyorum
Canm sezaryen dogumda sut gec gelirmis acaba ondan mi?Kızlar psikolojim çok bozuk sütüm yok bebek emmiyor hastanede okadar ebe hemşire gelip gitti hiç biri bebeğin emmesi için bişey yapamadı sütumde hiç yok tabi ne yapacam bilmiyirim bugün taburcu olduk annemlere geldim int rezene çayı iyi diye gördüm gittim anasounlu rezene çayı aldım sizce faydası olur mu pekmez yumurta da sute iyi geliyor diyorlar bilmiyorum çok üzülüyorum düzelir mi bu durum sizce ne yapmaliyim
Dogrudur canim son zamanlardada iyice arttiNormal canım ejderha gibiydim ben.
Rennie dua bitirdim 1 şişe günde