2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm bu gebeliğe bağlı hemoroid bezesi.
İlk gebelikte benimde oldu.
Doğumdan 2-3ay sonra kayboldu.
Senin doktorun ne der bilmiyorum ama ben anestol krem günde 1 kere sürmüştüm.
Baskıdan kaynaklı bir durum.

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin suyu azalmış. Salı günü kontrole çağırdı o zamanki duruma göre erken alabilirim dedi. Kendimi çok hazırlamıştım erken deyince bi korku kapladı, heyecan bastı

Doğum sancısını nasıl anlarım kızlar???

dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi

dün sahurda kasıklarıma kesik kesik ağrı geldi gitti geçti afedersiniz ishal olmuşum şuan yine hafiften ağrı var gibi
Valla kasiklardaki ağrı bende günlerdir var. 3 4 gündür de ishal oldum neyse diyorum 3 gün kaldı,

Doğum sancısı rahatsız eder. Uzanamazsın uyuyamazsın. Yürüme hareket etme ihtiyacı hissedersin

Arkadaşlar ben emzik biberon ve göğüs pompasinin parçalarını kaynamış suda beklettim, ocakta kaynatmadim ama. Sizce steril olmuş mudur, kafama takıldı

Bende de ayni sekilde canim insnda oyleur normal istiyorim ama tabi hersey kismet saglikla gelsinler. Kilosu falan nasil benim kiz biraz minyonmus 2840 gram 49 cm dediler ama bana da normal geldi acikcasi
Benim oğlanda 2945 gram canım. Ilk zamandan beri 4 5 günlük gerilik çıkıyor. Şekerden dolayı korktuğum için de çok fazla da kilo almasını istemiyorum açıkçası. Bende normal istiyorumm hayırlısı inşallah. Korkuyorum da aslında. Ama serzeryandan da korkuyorum yani. Hep diyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun. Şuana kadar hep hayırlısını diledik. Rabbim nasil nasip ederse artık. Seninde kilosu iyi bence. Her çocuk gürbüz doğacak diye bir şey yok. Ki gürbüz olması çok da iyi bir şey değil. Dışarı çıkınca anne sütü ile de toparlar inşallah. Hem rabbim normal nasip edecek ise bizim vücudumuza uygun kiloda olacaktır o çocuk.

Ben dün muayene de iken bebek sertlesip toplandı. Dedim hocam bu sanci mi oluyor. Eliyle kontrol etti evet ufak ufak sancılar başlamış dedi. Arkadaşımda rahimden vuran sancılar yalancı şancı belden vurup gelenler asıl doğum sancıları dedi. Ama bence iki türlü de yalancı şancı da olsa sancılar yoklamaya başlamış demek galiba

Adet sancısını benziyor ishal olduğuna göre doğum yakın ılık duş alıp bol bol yürü

Benimde aynı şekilde doğumda daha cok çıkar diye korkuyorum

Kızlar psikolojim çok bozuk sütüm yok bebek emmiyor hastanede okadar ebe hemşire gelip gitti hiç biri bebeğin emmesi için bişey yapamadı sütumde hiç yok tabi ne yapacam bilmiyirim bugün taburcu olduk annemlere geldim int rezene çayı iyi diye gördüm gittim anasounlu rezene çayı aldım sizce faydası olur mu pekmez yumurta da sute iyi geliyor diyorlar bilmiyorum çok üzülüyorum düzelir mi bu durum sizce ne yapmaliyim

Öncelikle yedıklerınızle olur dıger konu ise bebek buyudu gu ıcın mideye baskı yapı yor, cıg badem yada naneli sakız gecıcı olsa ise yarıyor yada rennıe gaviscon mecbur
Evt canim ozelliklede baharatli yemekler yiyince oluyor bide cay icince yakioo migdemi dikkat edicem tesekkrlerr

Aynn canim yas tarif ettigin gibi yemek borum yanio bogazima kadarr bnde son zamanlarda arttii neyseki dogumumuza az kaldi sabirrr

Canm sezaryen dogumda sut gec gelirmis acaba ondan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…