2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canm merhaba merak ettim doğumdan kaç gün önce bıraktın iğneyi ve sonrasında başladın mı başladıysan ne kadar süre sonra
Doğumdan 1 gün önce bıraktım ve doğumdan 1 gün sonra yapmaya devam ettim hala ediyorum 3 hafta boyunca devam dedi doktor bana. Ecoprin i de 35. Hafta da bıraktım

İnşallah kordon dolanması veya kısalığı yoktur
Siz benim gebelik sürecimle ilgili ne biliyorsunuz ki doğumu yaklaşmış bir anneye sadece bir mesajdan yola çıkarak direkt bu şekilde negatif yorum yazıyorsunuz

Her şeye hakim olsanız bile doğurmak üzere olan birine böyle mi yazılır

Sessiz sessiz kenarda bekleyip de alakasız şekilde böyle yorumlarla çıkış yapmanız da ayrı bir durum

Canim benim hic takilma ya agzi olan konusuyo kafasina gore icini ferah tut sen yazmaz yazmaz boyle yorumlsr atarlarndeli oluyorum hayir bi ihtimalden bahsetsen bile boyle bahsetme yani hayret bisey
Siz benim gebelik sürecimle ilgili ne biliyorsunuz ki doğumu yaklaşmış bir anneye sadece bir mesajdan yola çıkarak direkt bu şekilde negatif yorum yazıyorsunuz

Sessiz sessiz kenarda bekleyip de alakasız şekilde böyle yorumlarla çıkış yapmanız da ayrı bir durum

İnsanların çoğu artık böyle boşboğaz.
Kadın hamile mi ,hastamı,korkuyormu...tedirgin etmekten zevk alan bir insancık topluluğu var malesef.
Senin aklını böyle dayanağı olmayan gelişigüzel yazılmış bir mesaj bulandırmasın asla.
Sağlıkla doğuracaksın Allahın izniyle🤲

siz gönlünüzü ferah tutun. Anlamsız bir yorum olmuş. Öyle bi ihtimal olsa doktor bunu gözden kaçırır mı diye düşünmeden yazmış işte. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. 🤲🏻

Cok dogru soylemissin canim doktor dediki basi ufak oldugu icin dogum daha kolay olur insallah dedigi gibi olur. Ztn dogacakken uc kiloyu bulurlar bakalim ne zaman gelecekler. Artik hem bi ozlem yasiyorum bi an once dogsun diye hem de hep benimle olsun istiyorum cok degisik duygular icindeyim:) bende de seker var bu zamana kdr cok dikkat ettim aman sikinti olmasin iri bebek olmasin fln diye ama ztn genetik yapisida minyonmus suanda sekere cok dikkat ettigim soylenemez dayanamiyorim artık istahim cok acik:)
Al bendende o kadar 2 haftadir bende dikkat etmiyorum dayanamiyorum ozelliklede sekerli seylere😕

Kızlar selam,
Çok farklı bir problemle uğraşıyorum dün akşamdan beri. Hemoroid olmuşum. Wc sonrası temizlik sırasında elime gelen kitle ile anladım daha doğrusu önce anlamadım sonra internette bakarken teşhis koymuş oldum sanırım.
Kantaron yağı sürüyorum sürekli o biraz işe yaradı sanırım ama pazartesi genel cerraha çıkabilirim
Hamilelikte çok normal.ben de aylardır çekiyorum. İlk hamileliğimde olmamıştı ama bunda fena oldu

kesinlikle katılıyorum.okurken ya ne saçma hamile insana böyle söylenir mi dedim. inşallah hayırlısıyla gelir arkadaşım. hiç canını sıkma. gelmek için en doğru zamanı bekliyordur bebis. saglikla gelir Allah 'in izniyle

Pardon, böyle stres ve kaygı oluşturabileceğini düşünmeden söyledim. Gereksiz bir yorum olmuş.

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum var. Bunu çok kafama takıyorum. Malum 3 gün sonra doğuma gidicem. Özel bölge temizligini son ana bıraktım cunku jiletten başka seçeneğim yok. Karnimdan dolayı da göremiyorum bişey, artık ne kadar olursa. Sorum şu, dogumda özel bölgeyi doktor ya da baskasi görüyor mu? Çünkü sonda da takılıyor ya, sonrayı kim takacak ve takılırken ordaki herkes görmüş mu olacak🥺 utanıyorum gerçekten ve çok kafama takıyorum.
Valla doğumun kötü yanlarından biri bu malesef, sezeryanda ameliyathanede anadan uryen hale geliyorsun. Benim doğumda tam olarak neciler bilmiyorum ama doktorum haricinde 2 bayan 3 erkek vardı. Her bir tarafını görmüş oluyorlar 😬 tabi orda heyecan ve korkudan onu filan düşünmüyorsun

Ya ben oksaparı o kadar çok kullandım ki 😬 önceki gebelikte de baştan sona kullandım. Bu gebelikte doktor vermedi diye çok seviniyordum. Hatta geçen aklımdan geçiyordu bu sefer ne güzel mor olmayan bir göbekle doğuma gidicem diye. Ama hayallerim yarım kaldı 🤦🏻‍♀️ neyse bebiş sağlıklı olsun da napalım. Bi de oksapar clexan ve enoxa göre daha çok morartıyor ama diğerleri piyasada şuan yokmuş oksapar mecbur kaldık
Gebeliğin kaçıncı haftası kullanmaya başladın bide ne kadardı dozu benim hiç çocuğum yok ilk gebeliğimde 6. Haftada kalbi durdu aslında hiç duymadık sonra pıhtılaşma sorunu varmış bende onu öğrendik doktor dedi kan sulandırıcı kullanıcan bende dün öğrendim gebeliğimi acaba ama pazartesi gidicem doktora acaba şimdiden başlasam mı bilemedim

Gebeliğin kaçıncı haftası kullanmaya başladın bide ne kadardı dozu benim hiç çocuğum yok ilk gebeliğimde 6. Haftada kalbi durdu aslında hiç duymadık sonra pıhtılaşma sorunu varmış bende onu öğrendik doktor dedi kan sulandırıcı kullanıcan bende dün öğrendim gebeliğimi acaba ama pazartesi gidicem doktora acaba şimdiden başlasam mı bilemedim
Ben hep öğrendiğim gibi başladım ama kafama göre değil tabi doktor başlattı, bişey diyemiyorum pazartesiye bir gün var bişey olmaz herhalde doktora gitmeyi bekle istersen

Herkes görüyor oturur pozisyonda altına ayna koy buyuk gosteten o sekılde jilet yap derim hatta telefonun flasını ac daha net görmüş olursun
Flaş çok mantıklıymış. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah planlandığı zamanda gelir de iki ayağımı bi pabuca sokmaz. Zaten bugün suyun azalmış daha erken alabilirim dedi doktor bi heyecan bastı ne kadar yavruma erken kavuşacağımı düşününce mutlu olsam da içten içe kendimi verilen tarihe hazırlamışım aslında. Planlarım bozulmuş gibi hissettim bi korktum 🙈

Valla doğumun kötü yanlarından biri bu malesef, sezeryanda ameliyathanede anadan uryen hale geliyorsun. Benim doğumda tam olarak neciler bilmiyorum ama doktorum haricinde 2 bayan 3 erkek vardı. Her bir tarafını görmüş oluyorlar 😬 tabi orda heyecan ve korkudan onu filan düşünmüyorsun
Ama ameliyat önlüğü yok mu neden çıplak oluyoruz :KK43:

X