- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.181
İns sende bende tez zamanda eski halimize kavuşuruz bebislerde emmeye başlar her şey güzel bir şekilde yolunda ilerler umarımYok sen kesinlikle normalsin onu demek istedim kuzum,ilk bebekte öyle oluyor ,ben çok saçmaladım sen saçmalama diye söylüyorum.hepsi geçiyo ve niye kasmışım bukadar diosun.bebeğin için zaten sen en mükemmelsin.emzirmesende mükemmelsin.9 ay karnında taşıdın zorlukla doğurdun.valla tam emmiyo sarılık olmasın die mama verdik yani hemşireler verdi.arada emio arada mama şuan iyiyiz sarılık başlamadı.ben genel anlamda iyi sayılırım.sağlıkocağına gittim geldim.arada geriliyor iç dikişler kasılıp kalıyorum zor kalkıyorum ama günden güne iyi olacak inşAllah.sende iyi olacaksın 10gün kadar zorluk oluyor malesef.
Kesinlikle en büyük kabusum gebelik şekeri artık ya neyse ins eski düzenine dönerIns son bulur canm gercekten seker hastaligi cok zormus insan yasamayinca anlamiyor
Insllhh insllahh canimKesinlikle en büyük kabusum gebelik şekeri artık ya neyse ins eski düzenine döner
Gelmiş geçmiş olsun, gözün aydınsağlıkla büyüsün minik
Sağlıcakla büyüsün inşallah canım. Gözün aydın darısı başımıza
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Dikişlerde neden uyuttular peki öyle bir şey hiç duymamıştım
Canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins bende spinal oldum ameliyat anım rahattı ama sonrası ağrılarım çok siddetliydi bıçak saplanır gibiydi dayanamadım ağrıdan ağrı kesici yaptılar işte yine ağrılarım var dayanıyoruz artık ins sende iyisindir
Kızlar çok sağolun. Hepiniz en kısa zamanda kurtulun inş.Gözün aydınn benziyor mu sana öyle demiştin
Ne durumdasın csnım var mı bir belirti? Benim tahmini doğum tarihi sözde bugün.Ama sancım vs yok sadece idrar yaparken acı hissediyorumYakın zamanda tekrar sormadım ama 30lu haftaların başında ne kadar bekliyorsunuz diye sormuştum, en fazla 41+3e kadar beklerim demişti.
İlk doğumumu da 41+0da yaptım.
Sabah kontrolüm var, tekrar sorucam bakalım bebeğim durumuna göre değişebilir canım
Benim sancım yok ama son üç gündür nefesimi kesen çok sert kasılmalarım oluyor.
37+5te 2 cm açılmam vardı, 38+4te 3 cm olmuştu. Şimdi 39+5 oldum bakalım ilerleme var mı merak ediyorum.
Sabah kontrol sonrası yine yazarım canım
Öncelikle yedıklerınızle olur dıger konu ise bebek buyudu gu ıcın mideye baskı yapı yor, cıg badem yada naneli sakız gecıcı olsa ise yarıyor yada rennıe gaviscon mecburKizlar sizdede migde yanmasi oluyor mu?nedenini bilen var mi?bende bu aralar cok oluyor niye bilmiyorum
Kizlar benim ayaklarim fena sisti ve ustune kaşıntim iki kat arti resmen var mi sizde de boyle bir durum
Hamilelikte en sık olan şey. Büyüyen rahmin mideye baskı yapması diye biliyorum. Benim midem değil yemek borum çok yanıyor boydan boya. Özelikle son 2 3 aydır. Ve şuana kadar yaklaşık 9 10 şişe gaviscon bitirdimKizlar sizdede migde yanmasi oluyor mu?nedenini bilen var mi?bende bu aralar cok oluyor niye bilmiyorum
Hadi geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin yavru kuşaHerkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yaniüstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım
İnsallah ya saglicakla doguralim. Normal mi olacakEvet canım doktor bugün bayramdan sonraya kalmaz gibime geldi dedi ama bakalım en hayırlı zaman diliminde gelsinler inşallah
Kızlar bugün doğumum oldu. 12 buçukta kızım geldi. 38+2 de 3500 gr. Minicik ya bu halde bile. Unutmuşuz küçük bebeği.
Çok ağlak bişey valla. Hep kucak istiyor.
Spinal oldum ama çok zor geçti. Açıkçası pişman oldum genel anestezi almadığıma.benim genel daha rahattı.bunda çok ağrım oldu. Ameliyathanede yaşadığım stres ayrı zaten. Dikişlerde uyuttular. Ama ben istisnayım tabi genel olarak herkes çok memnun spinal den. Bana göre bir yöntem değilmiş.
Bugün doğum yapan arkadaşlar da iyidir inş.
Biraz geç yazıyorum ama kızımda aynı şeyi yaşadım. Sana tavsiyem tabiki mama ver ama biberon emzik şu aşamada kullanma derim. Enjektör, kaşık, eds deneyebilirsin. Bebeğin memeyi tutması için meme ağzında iken enjektörle memenin üstünden veya kenarından mama damla. Mama tadı aldıkça emmeye başlayabilir, eğer memeyi tutuyor ama kısa süre emiyorsa muhakak eds yap eds ile gelen mamayı memeden geliyor sandıkları için emmeye devam ediyorlar, memeyi emip uyardıkları için süt üretimi başlıyor. Daha detaylı yardım almak için Facebook da emzirme akademisine yazabilirsin. Sezeryan doğumda bazen süt 2-3 gün sonra geliyor hatta bazılarında 5 gün sonra.İşte bizde şimdi mama veriyoruz mecbur bakalım yine deneyecez tutturana kadar gerçekten insanın dogurmakla işi bitmiyormus sonrası daha zor
Elle kolostrum sağım videoları var canım onlara bakİşte mama veriyoruz şimdi mecbur elimle masaj yapıyorum gelsin diye hala gelmiyor yarın gelir ins artık canim bekliyoriz ins gelir bebeğimde tutar
Şimdilik normal gibi görünüyor canım. Bir sıkıntı yok normal olmaması için.İnsallah ya saglicakla doguralim. Normal mi olacak
Bende de ayni sekilde canim insnda oyleur normal istiyorim ama tabi hersey kismet saglikla gelsinler. Kilosu falan nasil benim kiz biraz minyonmus 2840 gram 49 cm dediler ama bana da normal geldi acikcasiŞimdilik normal gibi görünüyor canım. Bir sıkıntı yok normal olmaması için.
Normal canım ejderha gibiydim ben.Kizlar sizdede migde yanmasi oluyor mu?nedenini bilen var mi?bende bu aralar cok oluyor niye bilmiyorum