2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün doğumum oldu. 12 buçukta kızım geldi. 38+2 de 3500 gr. Minicik ya bu halde bile. Unutmuşuz küçük bebeği.
Çok ağlak bişey valla. Hep kucak istiyor.
Spinal oldum ama çok zor geçti. Açıkçası pişman oldum genel anestezi almadığıma.benim genel daha rahattı.bunda çok ağrım oldu. Ameliyathanede yaşadığım stres ayrı zaten. Dikişlerde uyuttular. Ama ben istisnayım tabi genel olarak herkes çok memnun spinal den. Bana göre bir yöntem değilmiş.
Bugün doğum yapan arkadaşlar da iyidir inş.
Canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins bende spinal oldum ameliyat anım rahattı ama sonrası ağrılarım çok siddetliydi bıçak saplanır gibiydi dayanamadım ağrıdan ağrı kesici yaptılar işte yine ağrılarım var dayanıyoruz artık ins sende iyisindir

Böyle şeyler duyunca bnmki erken mi alınıyor sezaryene diye üzülüyorum .ciğer geliştirici iğneyi Tedbir amaçlı vurdurmustu Doktorun vardır bir bildiği
Durabildigi kadar kalması iyi olurdu aslında yinede tercihiniz tabi 🤷🏻‍♀️ben erteletebildigim kadar ertelettim sancılarım olmasına rağmen 🙄
İşte bizde şimdi mama veriyoruz mecbur bakalım yine deneyecez tutturana kadar gerçekten insanın dogurmakla işi bitmiyormus sonrası daha zor
Sütun doğum öncesi hiç sızma oluyor muydu elle vs masaj felan yapınca 🙈kendim için soruyorum aslında bende bı kaç gündür var gibi sıvı elle masajla çıkıyor ben sorun yasarim diye düşünüyordum çok şükür olmayacak sıkıntı galiba ama göğüs ucu yok filmlerdeki gibi 😁

Canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins bende spinal oldum ameliyat anım rahattı ama sonrası ağrılarım çok siddetliydi bıçak saplanır gibiydi dayanamadım ağrıdan ağrı kesici yaptılar işte yine ağrılarım var dayanıyoruz artık ins sende iyisindir
Spinal sezeryan kaç gün yatış veriyorlar acaba ben sokdan hiç visey sormadım sekreteri verecekti detayları 🙈 aç tok vs hiç bişey de demedi yarın arayıp sorayım vari 😁

Canim hic uzilme.gecen benim hastanenin zoom ustunden etkinligi vardi hemsireler dedilerki ilk gunler sutunuz gelmeyebilir sakin moral bozmayin bir hafta icinde toparlicaksinizdir stres yapmayin bu dogal bi surec diye hamileleri uyardilar korkma bence moral bozma sut gelmezsede bebegin ssrilik olmamasi icin mama takviyesinde bulun kendini sartlama strese sokma tentene temas halinde ol surekli gelecektir hic üzülme
İşte sürekli alıp göğsüme birakiyorum temas yaptırıyorum da bakalım ins en kısa zamanda gelir konuştuğum cogu arkadasim doğal dedi gelir dedi bende bekliyorum artık 🤷

Durabildigi kadar kalması iyi olurdu aslında yinede tercihiniz tabi 🤷🏻‍♀️ben erteletebildigim kadar ertelettim sancılarım olmasına rağmen 🙄

Sütun doğum öncesi hiç sızma oluyor muydu elle vs masaj felan yapınca 🙈kendim için soruyorum aslında bende bı kaç gündür var gibi sıvı elle masajla çıkıyor ben sorun yasarim diye düşünüyordum çok şükür olmayacak sıkıntı galiba ama göğüs ucu yok filmlerdeki gibi 😁
İşte benim hiç gelmedi doğum öncesi açıkçası bende hiç masaj falanda yapmadım hani göğüslerim çok büyük ucu benimde çok yok bakalım yine deneyecez artık ins olur gelir bu sefer süt

Inşallah düzene girer canım. Bebiş sağlıkla büyüsün inşallah. Bitti çok şükür süreç. Bende bugün endokrin ve perinatoloji deydim. Endokrin doktoru 2 hafta sonra dogurmazsan kontrole gel dedi. Doğurursan insülini bırak. 3 hafta şekerlerini ölç. 3 hafta sonra gel dedi. Insuline gerek kalmayabilir genelde gebelik sekeri doğumdan sonra devam etmiyor dedi. Inşallah öyle olur bakalım
İns canim teşekkür ederim bilmiyorum benim bugün ölçüldü şekerim 129 çıktı yüksek tabi ama ben dün akşam baya şeker yapacak şey yedim ondandır olmadı yarın yine olctureyim ins gebelikle birlikte son bulur bu durum ya 🙏

Spinal sezeryan kaç gün yatış veriyorlar acaba ben sokdan hiç visey sormadım sekreteri verecekti detayları 🙈 aç tok vs hiç bişey de demedi yarın arayıp sorayım vari 😁
Normalde biz hastane ile konuştuğumuzda 2 dedi ama doktor bir gün sonra taburcu ederim dedi zaten sabah 10 da sezeryana alındım yarın öğleden sonra çıkarım insan bu süreci evde geçirmek istiyor korkuyor bir yandan da

Normalde biz hastane ile konuştuğumuzda 2 dedi ama doktor bir gün sonra taburcu ederim dedi zaten sabah 10 da sezeryana alındım yarın öğleden sonra çıkarım insan bu süreci evde geçirmek istiyor korkuyor bir yandan da
Kimisi 2-3 gün kaliyormus gakiba ağrıdan dolayı damardan vuruyorlar sanırım ağrı kesiciyindaha çabuk etki ediyor🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yani 😊 üstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım 😬
Yaa ne güzel kucağına aldın bebeğini gözün aydın 🤍

Kızlar bugün doğumum oldu. 12 buçukta kızım geldi. 38+2 de 3500 gr. Minicik ya bu halde bile. Unutmuşuz küçük bebeği.
Çok ağlak bişey valla. Hep kucak istiyor.
Spinal oldum ama çok zor geçti. Açıkçası pişman oldum genel anestezi almadığıma.benim genel daha rahattı.bunda çok ağrım oldu. Ameliyathanede yaşadığım stres ayrı zaten. Dikişlerde uyuttular. Ama ben istisnayım tabi genel olarak herkes çok memnun spinal den. Bana göre bir yöntem değilmiş.
Bugün doğum yapan arkadaşlar da iyidir inş.
Gözün aydınn benziyor mu sana öyle demiştin ☺️

İns canim teşekkür ederim bilmiyorum benim bugün ölçüldü şekerim 129 çıktı yüksek tabi ama ben dün akşam baya şeker yapacak şey yedim ondandır olmadı yarın yine olctureyim ins gebelikle birlikte son bulur bu durum ya 🙏
Inşallah canım. Şeker sıkıntısı varsa akşam yediklerimiz sabah şekerini çok etkiliyor canım

Ins son bulur canm gercekten seker hastaligi cok zormus insan yasamayinca anlamiyor 😕

Teşekkür ederim canım ilk bebek ya insan ister istemez tecrübesiz oluyor biseyler yapmak istiyor bebeği için yapamayınca kendini yetersiz hissediyor yani hepsi bu ins her şey yoluna girer sende durumlar nasıl bebeğin emiyor mu bir sıkıntın yok ins dikişlerin ne durumda hareket edebiliyorsun değil mi
Yok sen kesinlikle normalsin onu demek istedim kuzum,ilk bebekte öyle oluyor ,ben çok saçmaladım sen saçmalama diye söylüyorum.hepsi geçiyo ve niye kasmışım bukadar diosun.bebeğin için zaten sen en mükemmelsin.emzirmesende mükemmelsin.9 ay karnında taşıdın zorlukla doğurdun.valla tam emmiyo sarılık olmasın die mama verdik yani hemşireler verdi.arada emio arada mama şuan iyiyiz sarılık başlamadı.ben genel anlamda iyi sayılırım.sağlıkocağına gittim geldim.arada geriliyor iç dikişler kasılıp kalıyorum zor kalkıyorum ama günden güne iyi olacak inşAllah.sende iyi olacaksın 10gün kadar zorluk oluyor malesef.

X