2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğum kanalına girdiği için 38de alalım dedi belki de bilemiyorum. Hayırlısı Hakkımızda
Tabiki en hayırlısı en guzeli sizin icin hangisi olacaksa o olur umarim. Yalniz sunu merak ettim dogum kanalina girmesi sezaryan olmasi icin bir sebep mi, bebek kanala giriyor akabinde sanci acilma vs zamani geldiginde de normal dogum oluyor, aksine kanala giremeyen bebeği sezeryan ile dogurtuyorlar. Arkadasimda oyle oldu rahmi kalp şeklindeymis bir kenarina bebek kendisini yaslamis, kanala giremedi, sezaryan oldu misal.

Tabiki en hayırlısı en guzeli sizin icin hangisi olacaksa o olur umarim. Yalniz sunu merak ettim dogum kanalina girmesi sezaryan olmasi icin bir sebep mi, bebek kanala giriyor akabinde sanci acilma vs zamani geldiginde de normal dogum oluyor, aksine kanala giremeyen bebeği sezeryan ile dogurtuyorlar. Arkadasimda oyle oldu rahmi kalp şeklindeymis bir kenarina bebek kendisini yaslamis, kanala giremedi, sezaryan oldu misal.
Benim en başından beri doğum şeklim sezaryendi. Son 1 hafta da kasık ağrılarım arttı vücudumda ödem oluştu .kanala giren bebek 2 ile 4 hafta arası doguyormus kilo ve gelişimi iyi olduğu için de normal doğumda olmayacağından bayramda yavrunla ol dedi. İns sağlıklı bir şekilde kavusurum. Doktorun keyfi erken almak istediğini düşünmüyorum her zaman anne ve Bebek sağlığı on planda ayrıca 30lu haftalarda doğan bebekler bile var

Sanirim oyle oldu hastaneye gitmistim sonra market ordan da biraz yolunuzattim yuruyus olsun diye site icinde yurudum sonra yemek falan aksam otururken bir baktim ayagim şişmiş sonra sabaha kadar kasinti yanma şiş haliyle durdum sonra tuzlu sirkeli su yapip ayagimi koydum biraz rahatlayinca hemen yattim gunduz de bileklerime kadar sislik var gibi korktum bnde
Şimdi nasıl? Kaşıntı devam ediyor mu? Tansiyonunu ölçtün mü?

Canim kasintima care bulamadilar hastnede yatmistim birkac gun o zman bir suru test yapildi ama hic bise cikmadi
Kaşıntı çok fena birşey ya benim karaciğer rahatsızlığım var ilk gebeliğimde sonn3 ay sürekli kaşınmıştım. Bebek yukardaydı erkekti bebek baskı yaptığından safra akışı normal olmuyor o da kaşıntı yapıyor dedi. Testler normal çıkmıştı. Ama o son 3 ay işkence gibiydi hergün sabah akşam duş ve günde 3 kez krem sürüyordum ondan hiç çatlak olmadı. Ama tuhaf ki bu gebeliğimde çok daha az kaşıntım oluyor bebek aşağıda duruyor genelde o yüzden sanırım

Kaşıntı çok fena birşey ya benim karaciğer rahatsızlığım var ilk gebeliğimde sonn3 ay sürekli kaşınmıştım. Bebek yukardaydı erkekti bebek baskı yaptığından safra akışı normal olmuyor o da kaşıntı yapıyor dedi. Testler normal çıkmıştı. Ama o son 3 ay işkence gibiydi hergün sabah akşam duş ve günde 3 kez krem sürüyordum ondan hiç çatlak olmadı. Ama tuhaf ki bu gebeliğimde çok daha az kaşıntım oluyor bebek aşağıda duruyor genelde o yüzden sanırım
Benimde kac aydir boyls kasinti isi cok kotu bias allah yardimcimiz olsun

Yaren_5 Yaren_5
Ben 24saat önce kestim canım.
Doğum zamanına kadar 30saat falan oldu atmama sürem.herhangi bir sorun olmadı.
Doktorlar farklı söylüyor bu iğne kesme saatini.
Ama en az 12saat olacak orası kesin.
Tedbir dozları oldugu için korkmana gerek yok tehlikeye düşürecek dozlar değil attıklarımız.
Sadece bebek hareketlerini güzel takip etmek gerek eğer 3 gün önceden keseceksen hepsi o.
Evet cnm erken gibi geldi bana da o yuzden tedirgin oldum.sagol tatlim😚

Herkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yani 😊 üstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım 😬

Herkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yani 😊 üstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım 😬
Çok sevindim darısı başımıza. Bebek masıl peki beklenen kiloda mı çıktı

Gözün aydın 😍

Gecmis olsun canim gozun aydin🥰 ne guzel kurtuldun darisi bizlere olsunn insallhh🤲🤲🤲

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebiş biran önce toparlanirsiniz ins

Tşk ederim darısı artık bekleyenlere ya okadar doktor dedi kafası büyük kilosu önden gidiyor gayette kafası küçük kilosu normal geldi ya bu doktorlara artık inanmiyorum okadar insanı korkutuyorlar 😬
Sende de şeker vardı değil mi. Benim ilk çocuğumda da vardı normal kilolu doğmuştu. Bunda da var bu da normal olacak gibi

X