2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Lizz Lizz

meme başı için emzirme aralarında doğal çam balı sürüp kapatırsanız (emzirme öncesi ılık su ile iyice yıkama şartı ile) 2-3güne göğüs uçlarınız toparlar.başka hiç bir ilaç denemeyin sadece paranız çöpe gider.bal hepsinden daha çok işe yarar.diğer ilaçların işe yaraması sadece memeniz zaten iyileşeceği içindir.garanti ediyorum.
Sezaryen dikişim ilk dığumda aşırı iltihap olmuştu.
Doktorum çam balı sür 2 gün kapat dedi.korka korka sürdüm , 2 güne mis gibi bir kesi yeri vardı ve iltihap falan kalmamıştı ki aşırı şiş ve kızarıktı erkenden banyo yapıp doktoru dinlemediğim için ve sağma işlemi için aşırı baskı uyguladığım için olmuştu.
Allahın izniyle bal sizi toparlar.
Ama aşırı yanma hissi ve bezeler varsa doktora görünün lütfen.
Teşekkür ederim🥰Peki binbircicek ya da balparmak gibi bir markanınkini sursek olur mu?

kızlar humana rezene çayı vs alanınız varmı yada başka marka doğum öncesi içmek gerekir mi ?

Kızlar Çarşamba günü tam 38 haftalık oluyorum sizce o gün sezeryanla doğum yapmalı mıyım yoksa 10 mayısı mı beklemeyim hertürlü sezeryan olacak zaten

Hmm ozaman o gün doktorumla iyice konuşayım bakalımm
Benim düzenli sancılarım var erken doğumu tetikliyor heran hazır durumdayız ama Dr ne kadar beklerse o kadar iyi cigerlerindeki hava keseciklerinin gelişmesi için dedi aslında kiloyla da alakalı değil solunum için 39. Hafta yi beklemek istiyor Dr um pazartesi 39. Hafta sezeryan olacağım acele de etmeyin bence 1 gün bile çok faydalı içerde kalmasi

Her kimyasalın zararlı olmadığı düşüncesinde biriyim. İçeriğinin temiz olması hepimizin istediği bişi ama bazen etkili olması için ürünün o içeriğe ihtiyacı olabiliyor.
Tabi tercih meselesi . İciniz rahatsa ve icindeki kimyasallarin zararli olmadigini dusunuyosaniz ki bunlar dusunmekle degil bilimsel olarak ispatla bilinen seyler herkes bebekleri icin istedigi urunu tercih edebilir

kızlar humana rezene çayı vs alanınız varmı yada başka marka doğum öncesi içmek gerekir mi ?
Ben dün aktara gittim. rezene ve anason alcaktım. ama ordaki bayan ısrarla 60 li poşet cat almamı tavsiye etti. kardeşime bile göreydim çok memnun kaldı dedi. ben de aldım :) akzer anne çayı. içeriği temiz. nette güzel yorumlar var. ilk kızımda bir sürü haymana içtim şiştim boşuna.umarim bu faydalı olir

Merhana canim rezene cayi ve anne caylarim var.ama.amerikadan geldi markasi burdakilerden degil ben dogumdan donra.icmeyi dusunuyorum hastane cantama bi iki poset koydum ama rezene cayi daha cok gaz olusumunu annede ve bebekte engellemek icin kullaniliyormus yinede yararli tabi . Doktorunada.bi danis istersem

Ben dün aktara gittim. rezene ve anason alcaktım. ama ordaki bayan ısrarla 60 li poşet cat almamı tavsiye etti. kardeşime bile göreydim çok memnun kaldı dedi. ben de aldım :) akzer anne çayı. içeriği temiz. nette güzel yorumlar var. ilk kızımda bir sürü haymana içtim şiştim boşuna.umarim bu faydalı olir
Akzeri duydum bende arkadaşıma çok faydası olmus

Merhana canim rezene cayi ve anne caylarim var.ama.amerikadan geldi markasi burdakilerden degil ben dogumdan donra.icmeyi dusunuyorum hastane cantama bi iki poset koydum ama rezene cayi daha cok gaz olusumunu annede ve bebekte engellemek icin kullaniliyormus yinede yararli tabi . Doktorunada.bi danis istersem
Yorumun için teşekkürler canım

Tabi tercih meselesi . İciniz rahatsa ve icindeki kimyasallarin zararli olmadigini dusunuyosaniz ki bunlar dusunmekle degil bilimsel olarak ispatla bilinen seyler herkes bebekleri icin istedigi urunu tercih edebilir
Misal çinko yanıkta ve cilt iyileşmesinde etkinliği kanıtlanmış bir madde. Ya da zeytinyağı doğal diye geçer ama aslında saf halinin bebeğe uygulanmaması gereken yağ (asiditesi cilt ile uygun değil) bahsettiğim şeyler bunun gibi şeyler. Bazı maddeler için allerjen diye uyarı yapılır. Ama insanların fıstığa penisiline ya da suya alerjisi var bunlar için zararlı maddeler diyemeyiz. Bebek söz konusu olduğunda hiçbir şey annenin içini rahat ettiremez bu bir gerçek hep endişeli hep en iyisini istiycez

Teşekkür ederim🥰Peki binbircicek ya da balparmak gibi bir markanınkini sursek olur mu?
Cnm enüst verimi almak istiyorsan güvendiğin şarkuteriden gerçek bal almakta fayda var.diğer ballarda illaki faydalıdır ama hızlı çözüm için gerçek bal sür.hatta ben şuan sürdüm memelere kapattım 2-3saat dursun.emzirme bitince sür kapat.emzirme öncesi yıka ve emzir.1 hafta zor olur ama sonrası yumşacık ve sağlam meme uçları çatlak falan kalmaz.en pahalı kremden daha iyidir güven bana.

Kızlar ben kontrole girdim çıktım, kordon dolanması işi hallolmuş yani çözülmüş çok rahatladım. Salı tekrar kontrol, 7 Mayıs cuma sezaryen günü inşallah 🙏
Sizin kontroller ne zaman
Kaç gün olacak canım sezaryen de alacağı zaman ben de beklemeyelim dedim ne olur ne olmaz 38+4 olacak beklemeye gerek var mı bir iki gün dedim 39 olsun yok dedi.
Kordonu bi kata inmiş bi katı çözmüş çok şükür nstde girdim. 🙏 2650 49 cm çıktı çok şükür maşallah ama ben bu iki hafta kordon stresi mide derken protein pek almadım. Ne kadar alıyorlar artık bu haftalarda 35den sonra drum normal dedi. Sizin nasıl çıktı.

Selam kizlar, dogum yapanlar gozunuz aydin Allah saglik sihhat omur versin bebislerinize❤
Benimde bugun suni sanci ile baslatma planimiz vardi ama benim velet gamsiz cikti daha kanala bile girmemis doktor carsamba bakicak tekrar.

Selam kizlar, dogum yapanlar gozunuz aydin Allah saglik sihhat omur versin bebislerinize❤
Benimde bugun suni sanci ile baslatma planimiz vardi ama benim velet gamsiz cikti daha kanala bile girmemis doktor carsamba bakicak tekrar.
Kıyamam ya annesinden ayrilmak istememis demek sende son hamilelik gunlerinin tadini cikar canim 🥰

Böyle şeyler duyunca bnmki erken mi alınıyor sezaryene diye üzülüyorum .ciğer geliştirici iğneyi Tedbir amaçlı vurdurmustu Doktorun vardır bir bildiği
Üzülmeyin nolur, kimseyi uzmek veya kirmak için söylemedim kusura bakmayin, sadece imkan varsa anne ve bebegin sağlığını tehdit eden bir durum yoksa bebegin anne karninda beklemesi daha iyidir diye öğrendim. Kilosu iyi oluyor, cigerleri gelişiyor, ancak emme refleksi misal son donemde daha çok gelişiyormus bunun için bile beklemeye deger gibi geliyor bana ama tabi herkesin durumu cok farklı, kendisini kimse ile kiyaslamamali insan, hic bir hamilelik süreci digeri ile ayni degil gördüğümüz kendi yazdıklarımizdan okuduğumuz.

Üzülmeyin nolur, kimseyi uzmek veya kirmak için söylemedim kusura bakmayin, sadece imkan varsa anne ve bebegin sağlığını tehdit eden bir durum yoksa bebegin anne karninda beklemesi daha iyidir diye öğrendim. Kilosu iyi oluyor, cigerleri gelişiyor, ancak emme refleksi misal son donemde daha çok gelişiyormus bunun için bile beklemeye deger gibi geliyor bana ama tabi herkesin durumu cok farklı, kendisini kimse ile kiyaslamamali insan, hic bir hamilelik süreci digeri ile ayni degil gördüğümüz kendi yazdıklarımizdan okuduğumuz.
Doğum kanalına girdiği için 38de alalım dedi belki de bilemiyorum. Hayırlısı Hakkımızda

2 gün önce benim de oldu ayaklarımın rengi koyulaşmıştı şişti ve kaşınıyordu. Çok ayakta kaldığım bir gündü ben de çok korktum ama ayaklarımı uzatıp dinlenince geçti kaşıntısı şişlik tamamen inmedi tabi. Çok mu yordunuz kendinizi?
Sanirim oyle oldu hastaneye gitmistim sonra market ordan da biraz yolunuzattim yuruyus olsun diye site icinde yurudum sonra yemek falan aksam otururken bir baktim ayagim şişmiş sonra sabaha kadar kasinti yanma şiş haliyle durdum sonra tuzlu sirkeli su yapip ayagimi koydum biraz rahatlayinca hemen yattim gunduz de bileklerime kadar sislik var gibi korktum bnde

X