2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gogus kremi olarak ve diger bebek urunleri olarak İncia markasini deneyin derim icerigi tertemiz
İncia ve siveno markasını duydum deterjan gibi bir çok ürününü oralardan aldım. Şampuan gibi bakım ürünlerinde mustela almıştım. Onun da oldukça zararsız maddeler içerdiğini okudum doktora da sorarım bakalım memnun kalmazsam değiştiririm artık.

Hastaneye gitmeli miyim ya sabah belki geçer dedim ama gecmemisayak bilegim falan baya şiş durumda ve kaşıntıdan elimi alamiyorum resmen
2 gün önce benim de oldu ayaklarımın rengi koyulaşmıştı şişti ve kaşınıyordu. Çok ayakta kaldığım bir gündü ben de çok korktum ama ayaklarımı uzatıp dinlenince geçti kaşıntısı şişlik tamamen inmedi tabi. Çok mu yordunuz kendinizi?

Hastaneye gitmeli miyim ya sabah belki geçer dedim ama gecmemisayak bilegim falan baya şiş durumda ve kaşıntıdan elimi alamiyorum resmen
Bende kaşıntı yok sadece ödem var. Ödemde her zaman tehlikeli degil ama bazen gebelik zehirlenmesi olabiliyormus kan degerlerine birde idrar testine bakiyorlar o yüzden. Bence bir kontrole gidin

İncia ve siveno markasını duydum deterjan gibi bir çok ürününü oralardan aldım. Şampuan gibi bakım ürünlerinde mustela almıştım. Onun da oldukça zararsız maddeler içerdiğini okudum doktora da sorarım bakalım memnun kalmazsam değiştiririm artık.
Canim mustela icinde 5 ayri kimyasal madde iceriyor snaildigi gibi madum bir urun degil ne yazik ki bebek urunlerinde sivenoda tercih edilmemeli ben bu konularda icerik takintili biri oldugum icin cok arastiririm incia ve.minoris suan icin bebek urunlerinde en en iyi olani ozellikle pisik kreminde incianin cinko olmamasi en buyuk tercihimdi. Ama mustelada cok kullanan var sdc icerigi digerlerine gore temiz degil aklinda olsun bi daha alirsan bi arastir sende

Canim mustela icinde 5 ayri kimyasal madde iceriyor snaildigi gibi madum bir urun degil ne yazik ki bebek urunlerinde sivenoda tercih edilmemeli ben bu konularda icerik takintili biri oldugum icin cok arastiririm incia ve.minoris suan icin bebek urunlerinde en en iyi olani ozellikle pisik kreminde incianin cinko olmamasi en buyuk tercihimdi. Ama mustelada cok kullanan var sdc icerigi digerlerine gore temiz degil aklinda olsun bi daha alirsan bi arastir sende
Her kimyasalın zararlı olmadığı düşüncesinde biriyim. İçeriğinin temiz olması hepimizin istediği bişi ama bazen etkili olması için ürünün o içeriğe ihtiyacı olabiliyor.

Lizz Lizz

meme başı için emzirme aralarında doğal çam balı sürüp kapatırsanız (emzirme öncesi ılık su ile iyice yıkama şartı ile) 2-3güne göğüs uçlarınız toparlar.başka hiç bir ilaç denemeyin sadece paranız çöpe gider.bal hepsinden daha çok işe yarar.diğer ilaçların işe yaraması sadece memeniz zaten iyileşeceği içindir.garanti ediyorum.
Sezaryen dikişim ilk dığumda aşırı iltihap olmuştu.
Doktorum çam balı sür 2 gün kapat dedi.korka korka sürdüm , 2 güne mis gibi bir kesi yeri vardı ve iltihap falan kalmamıştı ki aşırı şiş ve kızarıktı erkenden banyo yapıp doktoru dinlemediğim için ve sağma işlemi için aşırı baskı uyguladığım için olmuştu.
Allahın izniyle bal sizi toparlar.
Ama aşırı yanma hissi ve bezeler varsa doktora görünün lütfen.

Bana sezeryan aksamına keseriz dedi 0.4luk oksapar kullanıyorum
Yaren_5 Yaren_5
Ben 24saat önce kestim canım.
Doğum zamanına kadar 30saat falan oldu atmama sürem.herhangi bir sorun olmadı.
Doktorlar farklı söylüyor bu iğne kesme saatini.
Ama en az 12saat olacak orası kesin.
Tedbir dozları oldugu için korkmana gerek yok tehlikeye düşürecek dozlar değil attıklarımız.
Sadece bebek hareketlerini güzel takip etmek gerek eğer 3 gün önceden keseceksen hepsi o.

X