2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok sağ ol canim valla doğumu atlattikta şimdi de sütüm gelmiyor bebek de emmiyor çok çaresizim ne yapacam bilmiyirim yani doğum yapmakla iş bitmiyor
Hayırlısı olsun canım bence stres yapma anca gelir bebege azcık mama ver bıde sagma yap bolbol cabuk sut gelmesini saglıyor

Herkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yani 😊 üstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım 😬
geçmiş olsun analı babalı sağlıkla büyüsün kuzu..

Kızlar bugün doğumum oldu. 12 buçukta kızım geldi. 38+2 de 3500 gr. Minicik ya bu halde bile. Unutmuşuz küçük bebeği.
Çok ağlak bişey valla. Hep kucak istiyor.
Spinal oldum ama çok zor geçti. Açıkçası pişman oldum genel anestezi almadığıma.benim genel daha rahattı.bunda çok ağrım oldu. Ameliyathanede yaşadığım stres ayrı zaten. Dikişlerde uyuttular. Ama ben istisnayım tabi genel olarak herkes çok memnun spinal den. Bana göre bir yöntem değilmiş.
Bugün doğum yapan arkadaşlar da iyidir inş.

Kızlar bugün doğumum oldu. 12 buçukta kızım geldi. 38+2 de 3500 gr. Minicik ya bu halde bile. Unutmuşuz küçük bebeği.
Spinal oldum ama çok zor geçti. Açıkçası pişman oldum genel anestezi almadığıma.benim genel daha rahattı.bunda çok ağrım oldu. Ameliyathanede yaşadığım stres ayrı zaten. Dikişlerde uyuttular. Ama ben istisnayım tabi genel olarak herkes çok memnun spinal den. Bana göre bir yöntem değilmiş.
Oy maşallah prensese geçmiş olsun vede gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün minik kuş en kısa zamanda toparlanirsin inş

Ohcok sukur hadi gozun aydin canim benim. Bende kontrolden ciktim hersey normaldi bebis birazcik minyon 2780 gram 49 cm mis blyu bence iyi bi bucuk hafta fln geriden geliyo ama doktor hic bi sikinti yok dedi kismetse normal dogum olcak o yuzden ne zmn gelcek bilmiyorim :)
Seninle günlerimiz aynı neredeyse de canım. Benim de bugün kontrolüm vardı. 2945 gram olmuş benimkide. Nst da sanci çıkmadı. Bebegin hareketleri kalp atışları iyi dedi. Bebek doktor muayene ederken sertleşip toplandi. Bende sordum hemen doktora hocam bu sanci mi oluyor benim ilk gebelik dedim. Probu bıraktı eliyle karnımı yokladı evet sanci oluyor bu dedi. Bebegin bası oturmuş sancin olması normal dedi. Haftaya cuma tekrar gidicem.

Valla bende son zamanlarda dikkat etmedim dün akşam bana zorla yedirdiler tatlıları nasıl olsa yarın ameliyat var diye bugün hastanede açlık kan sekerime bakıldı 129 😬😬 kurtulamadık bu şekerden ya
Inşallah düzene girer canım. Bebiş sağlıkla büyüsün inşallah. Bitti çok şükür süreç. Bende bugün endokrin ve perinatoloji deydim. Endokrin doktoru 2 hafta sonra dogurmazsan kontrole gel dedi. Doğurursan insülini bırak. 3 hafta şekerlerini ölç. 3 hafta sonra gel dedi. Insuline gerek kalmayabilir genelde gebelik sekeri doğumdan sonra devam etmiyor dedi. Inşallah öyle olur bakalım

Sağlıcakla büyüsün inşallah canım. Gözün aydın darısı başımıza 🤲

Gelmiş geçmiş olsun, gözün aydın🥰🥰 sağlıkla büyüsün minik🧿🧿🧿

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰
Dikişlerde neden uyuttular peki öyle bir şey hiç duymamıştım

K Korkak ogretmen sakin ol canım, en azından sütünün gelmediğinin farkındasın. Mama veriyorsun değil mi bu durumda? Benim de sütüm yokmus veya çok azmis farkında da değildik çocuğum aç aç duruyormuş taa 4.gün aniden ateşlenince soluğu hastanede aldık orda anlaşıldı. Ama sonra sütüm de geldi her şey yoluna girdi iki seneden fazla anne sütü aldı
İşte bizde şimdi mama veriyoruz mecbur bakalım yine deneyecez tutturana kadar gerçekten insanın dogurmakla işi bitmiyormus sonrası daha zor

Cok sağ ol canim valla doğumu atlattikta şimdi de sütüm gelmiyor bebek de emmiyor çok çaresizim ne yapacam bilmiyirim yani doğum yapmakla iş bitmiyor 🤷
Canim hic uzilme.gecen benim hastanenin zoom ustunden etkinligi vardi hemsireler dedilerki ilk gunler sutunuz gelmeyebilir sakin moral bozmayin bir hafta icinde toparlicaksinizdir stres yapmayin bu dogal bi surec diye hamileleri uyardilar korkma bence moral bozma sut gelmezsede bebegin ssrilik olmamasi icin mama takviyesinde bulun kendini sartlama strese sokma tentene temas halinde ol surekli gelecektir hic üzülme

Büyük wc ye ben 3.gün çıktım canım daha çok erken.zorlama kendiliğinden gelecek.öncelikle sakin ol daha bugün doğum yaptın yaşadığın herşey normal normal normal bunu beynine kazı.bütün anneler bebekleri aynı şeyi yaşıo hemen hemen.bazılarının sütü 20.gün geliyo düşün.emmezse seçeneğin var aç mı kalacak çocuk.yaşadığın her olumsuzluğun bir çözümü var bunu sakın unutma.rahat olursan herşey daha çok yolunda gider.15-20gün sonra bugün ki stresine gülceksin.ilk hedefin kendi vucudunu toparlamak ,bebek zaten sen iyi olursan olacak.dua larım seninle.
Teşekkür ederim canım ilk bebek ya insan ister istemez tecrübesiz oluyor biseyler yapmak istiyor bebeği için yapamayınca kendini yetersiz hissediyor yani hepsi bu ins her şey yoluna girer sende durumlar nasıl bebeğin emiyor mu bir sıkıntın yok ins dikişlerin ne durumda hareket edebiliyorsun değil mi

Inşallah düzene girer canım. Bebiş sağlıkla büyüsün inşallah. Bitti çok şükür süreç. Bende bugün endokrin ve perinatoloji deydim. Endokrin doktoru 2 hafta sonra dogurmazsan kontrole gel dedi. Doğurursan insülini bırak. 3 hafta şekerlerini ölç. 3 hafta sonra gel dedi. Insuline gerek kalmayabilir genelde gebelik sekeri doğumdan sonra devam etmiyor dedi. Inşallah öyle olur bakalım
Bizim sizle gunlerimiz ayni simdiden hayirli dogumlar diliyorum bakalim ne zaman gelecek bebisler 🥰🥰

X