2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu durum bi tek bana anormal geliyor nedense her yıl alıyoruz bi ara eşim daha iyi pahalı alırmış onun muhabbeti oldu kızım olunca bi pijama dahi alınmadı ilki neyse üstüne iki kere daha gittik hepsinde şu doğdu bu diye aldık gittiğimizde harcamalar işte yaptıklarından veriyorlar diyor eşimde onlar zaten onun hakkı
Ben anlamıyorum saldım artık sen en iyisini yapıyorsun öyle laf sokmak gibi bi yeteneğim yok

Ya onların direk düşüncesizlik artık bilinçli yapıyorlar yani sessiz kaldıkça öyle devam ederler

Süper bilgi hiç duymamıştım
Laf soksam nolcak anlayan biri olmayınca.
İnsan biraz nedemek istio bu der.
Alınır gücenir falan.
Yoook aynı tas aynı hamam.
Ama ne ekersen onu biçersin hayatta.
Kimse öyle oldugu gibi kalmıyor.
Birine ihtiyaç duydugunda yanında olmayan bahane bulanlardan biride ben olacağım

Canım benim aynı şeyleri arkadaşımda yaşadı 34 haftalık doğum yaptı ama şimdi maşallahı var bebisin 1.5 aylık oldu. Hiç üzülme iyi olacak inşallah. Duamdasınız. Rabbim sağlıcakla bebeğini sana kavuştursun

Rabbim sağlıkla tez vakitte minik yavruna kavuştursun canım benim okurken tutamadım kendimi, çok güzel, sağlıklı günler sizi bekliyor hep öyle düşün

Ediyorum canım bugün biraz azaldı gibi sanki ya daha sakin hareketleri . her bebekte olabiliyor diye yorumlarda var banada takip et mutlaka dedi yarın kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarız yoksa son günler daha endişeli geçer. Birisinde 3 kere dolaşmış her hafta çağırmış Kan akışı nst problem yoksa sorun olmuyormuş inşallah

Evet canım baktılar normal.
Emmedi ilk başta hemen , sürekli baktılar banada onada
Bende bu aralar rahat davranmaya başladım nasıl olsa 1 haftam kaldı diye Pideye dayanamıyorum bir kaç gündür. Aylardır çikolata yemedim mesela ama kek türü birşey yiyeceğim dayanamıyorum artık. Şekerim 150 üzeri çıkmadı hiç. Senin çıkıyor muydu

Ben de yarın sabah tekrar gideceğim kontrol için inşallah apar topar sezaryene almaz o kadar hazır değilim ki daha çocuğun ismi bile yok ortada o kadar yani..
Hayırlısı canım Paylaşalım burda kontrollerimizin nasıl geçtiğini

Ben valla sapittim bu zamana kdr dikkat et etngebelik sekeri dedilermdiye.bu ay patladim cikolatalar dondurmalar havada uçuşuyor dur durak bilemiyorum

İnsnsagsalim guzel bi kontrol gunu olur vemeve gelirsin cnm bende yarin kontrol gunum iyi olcak hersey oyle dusun

Benim şekerim 180civarıydı canım.

İnşallah canım olmaz bizim de hala net değil isim hiç sorma yasaklarda bi kontrol daha olacak az kaldı diyorum ama daha var gibimede geliyor vaktinde sağlıcakla gelsinler

Paylaşalım güzel haberler duyalım inşallah

Yani bana kızanlar vardı burda 150ile insülüne başlatmış doktoru diye şaşırdım diye.bence biraz rahatla ve son haftanın tadını çıkar.yani olduysa bişey buzamana kadar olmuştur son 1 hafta bişey değiştirmez ama kalbin rahat olsun Allahın izniyle olmaz bişey.

Bebeklerin tekrar dönme durumu olur mu artık son haftalarda baş aşağı idi şimdi tekrar kasıklarımda hissediyorum hareket eskisi gibi yer değiştirme gibi bir de hareketleri vardı daha sakinleşti inşallah hiç sıkıntı olmaz artık yaklaşıyor şükür

Oluyor hatta benım drun kendi kızı 39+3 te dönmüş

Ben valla sapittim bu zamana kdr dikkat et etngebelik sekeri dedilermdiye.bu ay patladim cikolatalar dondurmalar havada uçuşuyor dur durak bilemiyorum
Ay bende bir tek ben sanıyordum son 1 haftadır ipin ucu cok kactı o yuzden sekerime bakmıyorum bile hıc kılo almadım, ama son ay pat diye alıcam yada seker den sıkıntı cıkıcak diyorum ama ne doydugumu hissediyorum nede engel olabılıyorum covıd biteli 1 hafta oldu agzım da tat yok ondan oluyor sanıyordumyalnız degılmısım

Hadi Allah analı babalı büyütsün ins geçmiş olsun bende sabah girecem sezeryana darısı bizim başımıza artık

Hala inanamiyorum benim kanimdan bı bebegim olacak rüya gibi bı ben miyim kendini tuhaf hisseden bı çok seviniyorum bı çok şaşırıyorum inanamıyorum
Zaman ne çabuk geçti
Bende aynı durumdayım çok tuhafıma gidiyor bir bebeğim olacak diyorum Allah kısmet ederse yarın bu saatlerde yanımda olacak hala bu fikre alışmış değilim herkes kucağına alınca farklı oluyor diyorlar bakalım bende nasıl hisler olacak ama çok farklı hissediyorum bende senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…