-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.021
Bence sen bugün doğurup gelirsin canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum :) suni sancı verseler zorlanmazsınYakın zamanda tekrar sormadım ama 30lu haftaların başında ne kadar bekliyorsunuz diye sormuştum, en fazla 41+3e kadar beklerim demişti.
İlk doğumumu da 41+0da yaptım.
Sabah kontrolüm var, tekrar sorucam bakalım bebeğim durumuna göre değişebilir canım
Benim sancım yok ama son üç gündür nefesimi kesen çok sert kasılmalarım oluyor.
37+5te 2 cm açılmam vardı, 38+4te 3 cm olmuştu. Şimdi 39+5 oldum bakalım ilerleme var mı merak ediyorum.
Sabah kontrol sonrası yine yazarım canım
Benimde şiş bayadir tansiyonunuzu takip edin, birde doktora danişmanizi tavsiye ederimKizlar benim ayaklarim fena sisti ve ustune kaşıntim iki kat arti resmen var mi sizde de boyle bir durum
Evet ikimizin aynı gündü bende 8 de yola cikacam gece 12 den sonra bişey yiyip içmedim bulantı ilacım vardı her gece atıyordum ameliyata girecem diye atmadım şuan mide bulantım var stresten galibaBenim de yarın 12 de. Bana 7 saat açlık 4 saat susuzluk dedi Dr.
Amin canım tşk ederim ins kazasız belasız sağ salim alırız kucağımıza bakalım ondan sonra nasıl duygular yasayacam yazarım ins burdanSağlıkla al kucağına canım
Çok sevindim şuan benim gibi tuhaf hissedenler var en azından anormal değilmişim onu anladım
Bu donem hepimize geldiler canim yalniz degilsin bende hamileliktenaz kilo aldim dikkst ediyodum fln ama herhalde bebek buyuyunce biseyler degisiyo . Saglicakla alcaz kucagimiza.ben inaniyorum cokta takilmamak lazimAy bende bir tek ben sanıyordum son 1 haftadır ipin ucu cok kactı o yuzden sekerime bakmıyorum bile hıc kılo almadım, ama son ay pat diye alıcam yada seker den sıkıntı cıkıcak diyorum ama ne doydugumu hissediyorum nede engel olabılıyorum covıd biteli 1 hafta oldu agzım da tat yok ondan oluyor sanıyordumyalnız degılmısım
Senin de mi doğumun var canımEvet ikimizin aynı gündü bende 8 de yola cikacam gece 12 den sonra bişey yiyip içmedim bulantı ilacım vardı her gece atıyordum ameliyata girecem diye atmadım şuan mide bulantım var stresten galibains ikimizde sağ saglim kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah yardımcımız olsun
Bence sen bugün doğurup gelirsin canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum :) suni sancı verseler zorlanmazsın
Kasılmaların varsa başlamıştır o da yavaş yavaş. Bende de öyle gerçi gününde gelecek heraldeKendi sancım olmadan suni sancı vermek istemiyor doktor kuzum sormuştum onu.
Ama tabi biz yine hazırlıklı gidicez bugün.
Çantalar zaten arabada.
Geçen hafta doktora “3 cm açıklıkla herkes akşamına doğruyor, niye doğuramıyorum” demiştim. Doktor da “sancı olmadan açıklığın bir anlamı yok” demişti.
Daha önce doğum yapan birkaç arkadaşımla konuştum, onlar da sancıyla gittiğinde 3 cm açıklık varmış, birkaç saat içinde doğurmuşlar.
Benim vücut bebeleri salmıyor
Yalnız mayıs annelerinin yarısı nisanda doğum yaptıHer gün birileri doğuruyorne güzel topik
Gelmek isteyene dur diyemezsinYalnız mayıs annelerinin yarısı nisanda doğum yaptı
Günaydın kızlarr.. Sizde 13/7 yüksek bi tansiyon mu 2 haftadır böyle çıkıyor. Nırmalde 11/7 ydi.
İnsnsagsalim guzel bi kontrol gunu olur vemeve gelirsin cnm bende yarin kontrol gunum iyi olcak hersey oyle dusun
İnşallah canım olmaz bizim de hala net değil isim hiç sorma yasaklarda bi kontrol daha olacak az kaldı diyorum ama daha var gibimede geliyor vaktinde sağlıcakla gelsinler
Paylaşalım güzel haberler duyalım inşallah
13/9 14/9 u görüyorum bende . İlaç ta kullanıyorum. Bu sebepten çok beklemek istemiyor doktorum doğum için. Sizin çok yüksek değil ama yükselişe geçmiş takip edin ve bilgilendirin doktorunuzuGünaydın kızlarr.. Sizde 13/7 yüksek bi tansiyon mu 2 haftadır böyle çıkıyor. Nırmalde 11/7 ydi.