2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de götüreyim madem refakatçi annem olacak, ben sürekli çay içerim heyecandan diyor

Ben de emzik ilk andan vermek istemiyorum ama ne olur ne olmaz bulundurayim dedim bugün artık hastane çantası işini bitirmek istiyorum. Yoruldum valla

Biberon ve emzigi biraktim ama sut sagma pompasi birakmadim..siz yinede birakin bence yada gerek olursa esiniz gider alir

Bizim hastane biraz uzak, araçla 1 saat mesafede, git gel 2 o yüzden bulundurmaya çalışıyorum gerekli olabilecek şeyleri.

3 gün 4. Gün sabahı sezeryan ben pazar uyuyamam herhalde heyecandan duygu karmaşasından

Çok heyecanlı senden birgün sonra da ben inşallah

Kızlar bebeğinizin yararlı bakteri alması için doğum ne olursa olsun farketmez. Bebişe Bir zıbın giydirin kendiniz ve eşiniz tensel temas etsin bebişle.. Al koynuna sok yani ☺ Doğal florasını oluşturmasına yardım etmiş olursunuz.

Çok heyecanlı de mi? Sizden bir gün sonra da benim doğumum olcak insan düşündükçe korku kaygı heyecan sevinç hepsini yaşıyor. İnşallah çok güzel geçsin
Sorma çok heyecanlandim ve karmaşık duygular düşündükçe inşallah sizinde inşallah çok güzel geçer

Gözün aydınnn darısı başımızaa

Hastane çantanıza biberon emzik ve süt sağma pompası koydunuz mu? Ne olur ne olmaz diye koyayım diyorum. Ama steril etmeyi de bilmiyorum, kaynar suyun içinde mi bekleticez?
Hiç birini koymadım hastanelerde pompa oluyor yük etme. İlk etapta mama gerekirse diye 1 tane çay kaşığı koy. Mamayıda ya verirler ya almanızı isterler. Genelde veriyorlar.

Benimki bazen hareketleri duruyor bazen de fena acıtıyor. Sana bir şey soucam canım gunlerimiz aynı gibi. Benim hala sancım falan yok 40 haftadayim. Senin sancin var mi ne zaman doğum olur dedi doktorun? Benimki 40 dolunca suni sanci veririz dedi

Canım ultrasyondaki bebek kilosu ile doğduğu zamanki bebek kilosu aynı mi çıktı çok merak ediyorum da
Hayır canım 3200-3300 doğar dedi , 3670gram doğdu ,ama demişti doktor ölçümler +\- 500gram olabilir diye.son zamanlardan tam ölçü göremedikleri için sapma payı 500gram.
Benimki baya sapmış
Ama benim iştahım son hafta açılmıştı baya.
Bide şeker olsada dayanamadım son hafta yardırdım sanırım oyüzden.

Ha o zaman baska canim o zman al yaninabizimki yakin herkezinkini oyle saniyorum

Hastane çantanıza biberon emzik ve süt sağma pompası koydunuz mu? Ne olur ne olmaz diye koyayım diyorum. Ama steril etmeyi de bilmiyorum, kaynar suyun içinde mi bekleticez?
Ben sadece emzik aldım, ben odaya gelmeden bebeğe emzik vermiş hemşireler işitme testi için lazım olmuş. Başta çok kızdım ama şuan emziğe muhtaç haldeyim aynı anda 2 bebek ağlayınca tabi

Cok gecmis olsun canim okuyunca inan cok uzuldum dualarim bebegin ve senleinsallh kisa surede toparlanir yavrunu bagrina basarsin.endiselenme inann her sey yoluna girecek sabir birazz..Rabbim senide iste boyle imtihan ediyorr ama bol dua ett gecicek bu gunler emin ol

Hala inanamiyorum benim kanimdan bı bebegim olacak rüya gibi bı ben miyim kendini tuhaf hisseden bı çok seviniyorum bı çok şaşırıyorum inanamıyorum
Zaman ne çabuk geçti
Bende çok şaşkınım artık ömür boyu anneyim. Benim bebeğim olacak eve getirip büyütücem çok ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…