2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani bana kızanlar vardı burda 150ile insülüne başlatmış doktoru diye şaşırdım diye.bence biraz rahatla ve son haftanın tadını çıkar.yani olduysa bişey buzamana kadar olmuştur son 1 hafta bişey değiştirmez ama kalbin rahat olsun Allahın izniyle olmaz bişey.
Valla Benim seker 200 du dr abartmadan ye dedi bebekte hersey normal cok sukur. Benim de 6 mayis Allahin izniyle insan heyecanlaniyor gercekten🥰nasil biisy cikacak merak ediyorum 😆

Hayır canım 3200-3300 doğar dedi , 3670gram doğdu ,ama demişti doktor ölçümler +\- 500gram olabilir diye.son zamanlardan tam ölçü göremedikleri için sapma payı 500gram.
Benimki baya sapmış 🤠
Ama benim iştahım son hafta açılmıştı baya.
Bide şeker olsada dayanamadım son hafta yardırdım sanırım oyüzden.
O zaman benimde senin gibi olir desene bende şekerim yokmuş gibi sapittim ha bire yiyiyorum sabah ameliyatim var annemler zorla tatlı yedirdi off ins sorun çıkmaz bende de bebeğimiz sağlıklı dogururim 😊

Kızlar sabah 8.30 da sezeryanim var benimde korku heyecan sevinç stres her şeyi yaşıyorum şuan ins sağ sağlık alırım kucağıma bende dua edin çok korkuyorum valla bir de doktor 12 den sonra bişey yiyip içme dedi su içmek de yasak mı acaba
Allahim kolaylikla atlatmayi nasip etsin insallh canim saglikla alirsin yavrunu kucagina..heycan stres sevinc bunlar normal seyler..ama sonunda bebegine kavusucaksin onu dusun..bugun guzelce uyu dinlen yarina daha dinc olursun..😊😊

Aynn bende oyleyim yaa bu aralar hic dikkat edemiyorum dayananiyorum :işsiz: :olamaz: yiyorum geri pisman oluyorum🤦‍♀️
Ayniyiz cnm aslinda bu ay da dayansak iyi olcakti ztn surda doguma az var ama ben ben degilim yani asiri derecede cnm cikolata fln istiyor bagimlilik gibi bebegi dusunup kisitliyorum biraz ama iste yinede yemis oluyorim 😔

Allahim kolaylikla atlatmayi nasip etsin insallh canim saglikla alirsin yavrunu kucagina..heycan stres sevinc bunlar normal seyler..ama sonunda bebegine kavusucaksin onu dusun..bugun guzelce uyu dinlen yarina daha dinc olursun..😊😊
İns canim tşk ederim uyuyabilirsem uyuyacam da ins Allah böyle bekleyiş içinde olan bütün annelerin yüzünü güldürup bebeklerine sağ saglim kavuşturur 🙏😊

O zaman benimde senin gibi olir desene bende şekerim yokmuş gibi sapittim ha bire yiyiyorum sabah ameliyatim var annemler zorla tatlı yedirdi off ins sorun çıkmaz bende de bebeğimiz sağlıklı dogururim 😊
O şekerle alakalı değil son haftalar bebek büyüdüğü için daha fazla çekiyor anneden her gebe için aynı şey geçerli.merak etme sağlıkla doğuracaksın Allahın izniyle❤️Hayırlı haberlerle gel ❤️

Ayniyiz cnm aslinda bu ay da dayansak iyi olcakti ztn surda doguma az var ama ben ben degilim yani asiri derecede cnm cikolata fln istiyor bagimlilik gibi bebegi dusunup kisitliyorum biraz ama iste yinede yemis oluyorim 😔
Aynn oylee ama bazen nefisle basedemiyorsun..aslinda bn dikkat ediyordum bebegimin kilosu az olunca kilo alsin diye biraktim kendimi..😕 ya bide onceden annelerimiz zamaninda gebelik sekeri mi varmis ne guzel saglikli cocuklar yaparlarmis..simdi her sey inceleniyor yok soyle yok boylee 😊

Benimki bazen hareketleri duruyor bazen de fena acıtıyor. Sana bir şey soucam canım gunlerimiz aynı gibi. Benim hala sancım falan yok 40 haftadayim. Senin sancin var mi ne zaman doğum olur dedi doktorun? Benimki 40 dolunca suni sanci veririz dedi
Ben de aynı durumdayım. Bi de görenler bebeğin aşağı inmemiş yukarda duruyor vs diyorlar dinle oluyorum, Pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek,

Kızlar sabah 8.30 da sezeryanim var benimde korku heyecan sevinç stres her şeyi yaşıyorum şuan ins sağ sağlık alırım kucağıma bende dua edin çok korkuyorum valla bir de doktor 12 den sonra bişey yiyip içme dedi su içmek de yasak mı acaba
Benim de yarın 12 de. Bana 7 saat açlık 4 saat susuzluk dedi Dr.

Ben de yarın sezaryene giriyorum. Çok acayip duygular var. Aklım sadece oğlumda. Uyuturken ağladım durdum. İlk kez ayrı kalacağız. Çok üzgünüm o yüzden. Annelik zaman geçtikçe şekilleniyor gerçekten. Bebeği hiç düşünmüyorum şu anda. Sadece heyecan merak var.
Hayırlısıyla atlatalım inş.

Bende aynı durumdayım çok tuhafıma gidiyor bir bebeğim olacak diyorum Allah kısmet ederse yarın bu saatlerde yanımda olacak hala bu fikre alışmış değilim herkes kucağına alınca farklı oluyor diyorlar bakalım bende nasıl hisler olacak ama çok farklı hissediyorum bende senin gibi 😀
Sağlıkla al kucağına canım 🙏
Çok sevindim şuan benim gibi tuhaf hissedenler var en azından anormal değilmişim onu anladım 😁

Ben de yarın sezaryene giriyorum. Çok acayip duygular var. Aklım sadece oğlumda. Uyuturken ağladım durdum. İlk kez ayrı kalacağız. Çok üzgünüm o yüzden. Annelik zaman geçtikçe şekilleniyor gerçekten. Bebeği hiç düşünmüyorum şu anda. Sadece heyecan merak var.
Rabbim kolaylik versin canim..ne guzel sonuna geldin oglunada kardes getiriceksin..oglun farkinda olsa emin ol cok sevinirdi..Rabbim insallh saglikla kucagina almayi nasip etsin🤲🤲🤲

3 4 gundur benimkide baya baya azalmisti ama 2 gundur artti..belli olmuyor bazen hareketli oluyor bebisler bazende cok az hareket ediyorlar..bide yerleri daraldi oda etkili tabi

Ben doktora sordum yerleri daraldığı için dedi. Böyle tekme değil de kayma şeklimde dönme şeklinde hareketleri
Teşekkür ederim cevaplarınız için
Haklısınız yerleri daraldı artık, minik minik kayma hareketleri, ayağını poposınu dayama dışında pek bir şey hissetmiyorum.

Bugün sevdiğim bir yemeği yedim, onda baya hareketlendi mutlu oldum 😇

Benimki bazen hareketleri duruyor bazen de fena acıtıyor. Sana bir şey soucam canım gunlerimiz aynı gibi. Benim hala sancım falan yok 40 haftadayim. Senin sancin var mi ne zaman doğum olur dedi doktorun? Benimki 40 dolunca suni sanci veririz dedi
Yakın zamanda tekrar sormadım ama 30lu haftaların başında ne kadar bekliyorsunuz diye sormuştum, en fazla 41+3e kadar beklerim demişti.
İlk doğumumu da 41+0da yaptım.

Sabah kontrolüm var, tekrar sorucam bakalım bebeğim durumuna göre değişebilir canım

Benim sancım yok ama son üç gündür nefesimi kesen çok sert kasılmalarım oluyor.

37+5te 2 cm açılmam vardı, 38+4te 3 cm olmuştu. Şimdi 39+5 oldum bakalım ilerleme var mı merak ediyorum.
Sabah kontrol sonrası yine yazarım canım

Canım benim sağlıkla kolaylıkla kucağına al 🌷
İnşallah her şey istediğin gibi ilerler en kısa sürede evine dönüp oğluna da kavuşursun
Güzel haberlerini bekliyoruz ❣️

X