2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haklisiniz neredeyse 1 kg yanilma payı cok fazla 100, 200 gr olsjn da soyledikleri ile gelen cok farkli, ben olsam cocugum Karıştı zannederim inanin.
Turkiye de olda zannedilebilir hakiketen ama Amerikada prosedurler cok farkli cocuga anne karnindan. İktigi andan itibaren alarm takiliyor annenin yanindan belitli bir mesafeye kdr uzaga gidebiliyor bir kat asag inse alarm calmaya basliyor keske bizde de boyle bi sistem olsa

Ay yok artık o kadar fark nasıl olur nasıl Bi cihazmış o öyle ya. Çok haklı dava etmekte. - +500 olabiliyor kağıtta da yazıyor zaten.
Saka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi

Saka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi
Başka dr gitme şansları olmamıs mı tek drda kalmak sıkıntı

Çekiniyorum komik duruma düşerim diye, rakama takildigim için😢 bı de acaba diyorum akışa müdahale etmesem mi. Ne bileyim arada kaldım🥺
Ay neden komikduruma duscekmisin ben 5inde dogurmak istiyorum musaitliginiz vsrsa de aciklama yapmak zorunda degilsin canim icime oyle doguyo de gec bu senin en ozel anin

Selam kızlar ben mayıs annesiydim 2 mayıs bebeğimin doğum tarihiydi fakat 2 hafta önce 37+1 sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım darısı sizlere
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün neden böyle erken doğum yaptınız bir sıkıntı oldu mu peki doğumdan sonra zor muydu sezeryaniniz 😊

X