2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nereden bilcek ki iri bebek diyince iribebektir diye dusunur insan . Birde orda bizimki gibi surekli doktor fln degistirilmiyo onum proseduru bile 4 haftayi buluyor. Kismet iste neyse simdi dunya tatlisi 9aylik bir yegenim var
Sezaryen olacağım zaman üç doktora gıttım normale cevırebılır mıyız acaba dıye burada maglum cunku sebebsız yere yapılıyor kucagına alıp sağlıklı büyütmek onemlı tabi

Benim 8 yıl önceki doğumumda da öyle yapılmıştı. Gerçi hastane amerika merkezliydi sanırım o yüzden oradaki gibi bir uygulama. Bebeğe ve anneye bileklik gibi bişey takıyorlar. Ona rağmen annem peşinden ayrılmamıştı karışır diye

Oralarda çok farklı gerçekten bu süreçler. Bizim toplum doğuma bebeğe daha çok değer veriyor ondan olsa gerek diye düşünüyorum. Ama değişik bir durum olmuş gerçekten onlarınki.

Kızlar daha ömcr doğumdan hemen sonra toparlayıcı tayt kullanan oldu mu? Kullandıysanız memnun kaldınız mı?

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün neden böyle erken doğum yaptınız bir sıkıntı oldu mu peki doğumdan sonra zor muydu sezeryaniniz
Allah razı olsun canım benim daha önce 2 sezaryen doğumum olduğu için normal doğum olmaz diye erken aldılar çok şükür sezaryen de zorluk ve sorun olmadı ama kaburgalarıma çok baskı yaptıkları için 1 hafta onun ağrısını çektim şimdi elhamdülillah daha iyiyim

Neden baskı yaptilar ki bebeğin kuveze girdi mi peki

Cook gecmis olsun canim gozun aydinn sukur kurtuldun darisi bizlere insallahhbebis nasil sen nasilisn?

Hadi gözün aydın canım darisi siradakilerin başına en kısa zamanda detayları bekliyoruz geçmiş olsun

Gözün aydın canım sağlıkla mutlu huzurlu büyüsün bebiş ins

Canim benim hadi hayirlisi olsun allah anali babali buyitdun sütun bol olsun

Gözün aydın sağlıcakla büyüsün inşallah

gözün aydın sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah:) darısı başımıza:)

kızlar 36+4 üm. 2.dogumum olcal kismetse. ilki 6 sene evveldi. doktor bugun bebek dogum kanalina girmis dedi. sizce dogum yakin midir
normal doğum hakkında bi fikrim yok ama doğum kanalına girmişse seni bırakması normal mi acaba?keşke sorsaydın bu ne demek diye kanal girmek mantıken doğum yakın demek gibime geliyor. bu arada ben 4 haftadır haftada bir gidiyorum kontrole şu an 36+1im sata göre, yani 32den beri hafta bir kontrol ve nst. son haftalar temkinli olmaları lazım doktorların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…