- 27 Temmuz 2019
- 158
- 90
- 31
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.741
Sezaryen olacağım zaman üç doktora gıttım normale cevırebılır mıyız acaba dıye burada maglum cunku sebebsız yere yapılıyor kucagına alıp sağlıklı büyütmek onemlı tabiNereden bilcek ki iri bebek diyince iribebektir diye dusunur insan . Birde orda bizimki gibi surekli doktor fln degistirilmiyo onum proseduru bile 4 haftayi buluyor. Kismet iste neyse simdi dunya tatlisi 9aylik bir yegenim var
Benim 8 yıl önceki doğumumda da öyle yapılmıştı. Gerçi hastane amerika merkezliydi sanırım o yüzden oradaki gibi bir uygulama. Bebeğe ve anneye bileklik gibi bişey takıyorlar. Ona rağmen annem peşinden ayrılmamıştı karışır diyeTurkiye de olda zannedilebilir hakiketen ama Amerikada prosedurler cok farkli cocuga anne karnindan. İktigi andan itibaren alarm takiliyor annenin yanindan belitli bir mesafeye kdr uzaga gidebiliyor bir kat asag inse alarm calmaya basliyor keske bizde de boyle bi sistem olsa
Oralarda çok farklı gerçekten bu süreçler. Bizim toplum doğuma bebeğe daha çok değer veriyor ondan olsa gerek diye düşünüyorum. Ama değişik bir durum olmuş gerçekten onlarınki.Saka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi
Ayy korktum vallaYok gerek yok sanırım arkada normal dogum ıcın sordu, normal dpgumda bazen yapan hasta neler oluyor
Allah razı olsun canım benim daha önce 2 sezaryen doğumum olduğu için normal doğum olmaz diye erken aldılar çok şükür sezaryen de zorluk ve sorun olmadı ama kaburgalarıma çok baskı yaptıkları için 1 hafta onun ağrısını çektim şimdi elhamdülillah daha iyiyimHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün neden böyle erken doğum yaptınız bir sıkıntı oldu mu peki doğumdan sonra zor muydu sezeryaniniz
Neden baskı yaptilar ki bebeğin kuveze girdi mi pekiAllah razı olsun canım benim daha önce 2 sezaryen doğumum olduğu için normal doğum olmaz diye erken aldılar çok şükür sezaryen de zorluk ve sorun olmadı ama kaburgalarıma çok baskı yaptıkları için 1 hafta onun ağrısını çektim şimdi elhamdülillah daha iyiyim
Bebeği çok zor çıkardılar onu çıkarmak için baskı yaptılar . Girmedi çok şükürNeden baskı yaptilar ki bebeğin kuveze girdi mi peki
Cook gecmis olsun canim gozun aydinn sukur kurtuldun darisi bizlere insallahhKızlar hepinizi ekleyemedim ,
doğum yaptım şükürler olsun klasik sezaryen sıkıntıları anca kendime geldim daha.
daha iyi hissedince detaylı yazıcam.
Hepinize dua ettim doğumda
en kısa sürede görüşmek üzere
Sezeryanda niye zorla çıkardılar kiBebeği çok zor çıkardılar onu çıkarmak için baskı yaptılar . Girmedi çok şükür
Hadi gözün aydın canım darisi siradakilerin başınaKızlar hepinizi ekleyemedim ,
doğum yaptım şükürler olsun klasik sezaryen sıkıntıları anca kendime geldim daha.
Gözün aydın canım sağlıkla mutlu huzurlu büyüsün bebiş insKızlar hepinizi ekleyemedim ,
Canim benim hadi hayirlisi olsun allah anali babali buyitdun sütun bol olsunKızlar hepinizi ekleyemedim ,
Gözün aydınKızlar hepinizi ekleyemedim ,
Canım şükür toparlandımCook gecmis olsun canim gozun aydinn sukur kurtuldun darisi bizlere insallahhbebis nasil sen nasilisn?
Aminn canimm Allah razi olsunnCanım şükür toparlandım
Darısı tüm bebeğini bekleyenlerin başına.
Hepinize dua ettim unutmadım
gözün aydın sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah:) darısı başımıza:)Kızlar hepinizi ekleyemedim ,
normal doğum hakkında bi fikrim yok ama doğum kanalına girmişse seni bırakması normal mi acaba?keşke sorsaydın bu ne demek diye kanal girmek mantıken doğum yakın demek gibime geliyor. bu arada ben 4 haftadır haftada bir gidiyorum kontrole şu an 36+1im sata göre, yani 32den beri hafta bir kontrol ve nst. son haftalar temkinli olmaları lazım doktorların...kızlar 36+4 üm. 2.dogumum olcal kismetse. ilki 6 sene evveldi. doktor bugun bebek dogum kanalina girmis dedi. sizce dogum yakin midir