- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.161
Allah yardımcın olsun ins bebeğini sağ salim kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doguma giriyorum dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun ins bebeğini sağ salim kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doguma giriyorum dua edin
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım duamız seninleKızlar doguma giriyorum dua edin
İnşaallah sağ salim almışsındır yavruyu müsait olunca yaz bizeKızlar doguma giriyorum dua edin
Sağlıkla alın kucaginiza inşallahKızlar doguma giriyorum dua edin
Tarihlerimiz yakın seninle.Nişan geldiyse eli kujağındadır. Benim de sancı hafif var ama nstde çıkmıyorSancı olmazsa açıklığın pek önemi olmuyor şimdilik canım
13 gün 2 cm açıklıkla gezdim, dün nişanım geldi, bugün de kontrolde 3 cm olmuş dedi doktor.
Hazırlıklarım tamam, çantalar bagajda.
Kardeşim geldi iki gün önce, Salı’ya kadar kalacak, inşallah o buradayken doğum olur diye bekliyoruz hayırlısı olsun
Sağlıkla kavuşmuşsundur inşallah yeni gördüm mesajınıKızlar doguma giriyorum dua edin
Hayırla afiyetle gelsin inşallah bebeğin dualarımız seninleKızlar doguma giriyorum dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar doguma giriyorum dua edin
Geçen hafta sancı 80lerde ve düzenli çıktı ama son iki nstde 20-30larda geziyor.Tarihlerimiz yakın seninle.Nişan geldiyse eli kujağındadır. Benim de sancı hafif var ama nstde çıkmıyor
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar doguma giriyorum dua edin
Bnm de öyle cnm doktor net iyi diyor ama bnm yürüyemeyecek kadar sancılarım oluyor doktor da dikkate almıyor o sancıları dün doktor dönüşü arabadan indim karşıdan araba geliyor ben adim atamıyorum ağrıdan eşim yetişti koluma girdi de yürüdüm bnm net de böyle çıktı dunBen de nst deyim. Hiç sancım yok nerdeyse halbuki çok ağrı çekiyorum ben normalde.
Tahmini olarak canımNormale nasil gun verdiki suni sanciylami baslaticaksiniz bilemedim . İnsnhersey gonlunuzce olur saglikla olur bakalim ufaktan dogumlar basladi sayfada hadi hayirlisi hepimize bir avazda olsun
Kuvoz aslinda korkulacak bir sey degil durumunun stabil oldugundan iyice emin olmak istiyorlar. Basini saga sola cevirdikleri saatleri bile not almislar. Ben bu kadar iyi bakamazdim ilk gunlerde. Bakim odalarini onceliklerine gore ayirmislar, yogun bakim1, daha iyiler2, bagimsiz kendi kendine yatanlar3 diye. Bana da bebegin surekli sorunsuz emdiginden emin olana kadar hastanede kalabilirsin istedigin kadar dediler. isini yapanlar cok yardimci oluyor. Ben de tek basima olunca onlar bebege bakarken ben dinleniyorum, hastanede olmak hayatimi cok kolaylastiriyor. Yani bebegini sana verikten sonra da bakim, emzirme konusunda kendine guveninceye kadar kalabilirsin, kalbini ferah tut, bir seye ihtiyacin yok, onlar cok yardimci olacaklar. Refakatci almiyorlar ziyaretci saatleri var sadece ama refakatciye ihtiyacin olmayacak zaten. Doguma hazirlanirken ve dogum esnasina esi aliyorlar, dogum sonrasi da beraber vakit gecirdikten sonra gonderiyorlar onu.Canim toparlanir bebisin merak etme..saglikli olsunlarda tek..benmde kontrolum vardi bu sali 36+3 kiloso 2.360gr..yani kilosu dusuk cikti moralim baya bozuldu ama insan kabullaniyor saglikli olsunda tek zayif olsun diye dusunuyor..canim seyi merak ettim kuveze alma nedenleri kilosundan dolayi mi? Bide refakatci aliyorlar mi yaninda kalacak?
Guvenli ellerde olacaksin su gibi aksinKızlar doguma giriyorum dua edin
Hadi ins tahmini gune gore gelsin diyelim canim az kaldi cokTahmini olarak canım
Cok gecmis olsun canim benim Allah sagsalim ikimizide saglikla cikartsin ne yazik ki planlar bazen tutmuyor 23 nisan bebisi olucak annesi ne guzel ne mutlu sana . Pozitif dusun ve muhakkak yaz dualarim seninle ve bugun dogum yaoan arkadaslarla, İnşallah canım sağlıklı gelsin de küveze girmesini inşallah Evet 2 hafta önce yapılan tahlil de hiçbir şey yoktu daha önce de konuşmuştuk ama bu sefer hem tansiyon hemi idrar da Protein kaçağı çıktı Doktor korktu alacak sabah %90 sezeryanla Bir şey yiyip içmesin demiş hemşireye zaten beni arayıp söyledi çok yüksek seyrederse Gece alacağım yoksa sabah seni zor Atacağım hem sana zarar verir hem bebeğe ikinizden birini kaybedebiliriz böbreklerin eve karaciğerini çok zarar verir dedi şaka gibi Mayıs annesi olacakken Nisan annesi oluyoruz Bir de benim günüm 1 Haziran
Canim bemim sukunetle beklemekte guzel sabir en onemli konu dualarim seninke sagsalim gelsin minigin ins bende de erken dogu mriski dediler 100 lere vurdu bu hafta nst de hic bisey yok degisebiliyor iste durumlarGeçen hafta sancı 80lerde ve düzenli çıktı ama son iki nstde 20-30larda geziyor.
Kimisi 3 cm açıklıkla akşama kalmadan doğuruyor kimisi de benim gibi bekliyor.
Hayırlı şekilde hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
Heyecanlı mısın?Yani kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama normal doğumsa zaten yürümeni istiyorlar,sezaryense abartmadan sakince yürüyüş tetiklemez.şişkinlik son 2-3günüm ve bendede çok fazla.yürümeyi bırak oturamıyorum bile yatıorm hep.nasipse pazartesi rahatlayacağım
Bebek çikolatası olarak değil de tek tek paketli krokanlı çikolatalardan yaptırmak istiyorum. Doğum hem ramazana gelecek hem de açık tatlı tarzı şeyler pandemi zamanı uygun olmaz diye sadece hastane odasına gelen sağlık çalışanlarına ikram etmek için yaptırmayı düşünüyorum. Yoksa millete ikramlık olarak değil bi de tabi ki ben yerimDeğişik bir konudan bahsedeyim, bebek çikolatası yaptıracak misiniz