2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
36+6, 2100 gr. dogdu hemen ben de kilosunu merak ettim ama olcum yapildiktan sonra da bana soylenmemisti. Kordon baginin inceligine ve plasentaya odaklandilar daha cok. Bebek ciktiginda benim de dikkatimi cekti ince bir kordon. Incelenmeye gonderildiler, insallah ciddi bir problemle karsilasmayiz. Bebegin refleksleri iyiydi, huzurlu guclu bir bebek duruyordu ilk karsilasmamizda, bana da guc verdi.
Kordon kani saklansa mi saklanmasa mi diye dusunurken bir zamanlar, insan boyle bir seyle karsilasiyor, hic aklima hayalime gelmeyen seyler... bu hamilelik mukemmeliyetci halimden, olanlari oldugu gibi kabullenmeyi ogretti. Hep saglikli, mutlu olsun yavrularimiz 🌻
Güle güle büyüt İnşaAllah canm benim 😘 💗 sağlıkla. 2100 kg bebek nasıl oluyor çok mu minik bende tansiyon yükseliyor doktor alacak diye korkuyorum simdi hastanedeyim 2100 2200 civarıydı, ölçüleri

Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? Doktora danıştınız mı? Düşünüyorsanız hangi korseyi alacaksınız? Owli ve yamuna korseler çok önerilmiş kararsız kaldım açıkcası.

Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? Doktora danıştınız mı? Düşünüyorsanız hangi korseyi alacaksınız? Owli ve yamuna korseler çok önerilmiş kararsız kaldım açıkcası.
Cnm ben bu konuyu ilk doğumumda çok araştırmıştım.rahim yerini bulmadan korse takmak sakıncalıymış.yani eğer takacaksan bile 2 aydan sonra önermişti doktorum.riskli gebelik uzmanım ve güvendiğim bi doktor ki doğumumuda onunla yaptım rahatça.evet toparlamaya yardımcı oldugu kesin ama zamanlaması çok önemli.

Ay pazartesiye az kaldı bi an önce gelsin istiyorum o gün o saat.
Yalnız memelerim yine sorun çıkaracak belli, sanki doğurcağımı anladılar ve uçları sızım sızım sızlıyor acıyor 😫 doğumdan daha çok çekimdiğm emzirme konusu busefer bari zorlamasa çok 😫😫

Ben ilkinde owli korse takmıştım bu önermedi bu suwenin topatlayici kulotundan al onu giyeceksin dedi bugun soracahim gene bu konuyu

Normal dogum olursa hemen kullanmaya başlayacağım ben. Hic geciktirmem sanirim hastane cantasina koyacagim, kullananlardan duyuyorum göbeğin toparlanmasini inanilmaz hizlandiriyormus, ama oyle bir marka araştırmadim sadece gobek kismina kanca ile baglananlardan alacağım. Bir de tayt gibi alttan giyilenleri biliyorum onların kullanimi biraz daha zormuş wc ye gir cik aşamasında. Siz karar verince bizi de aydinlatin olmaz mi 😊

Ben ilk dogumdan sonra takmadim kirkim cikmadan gobegim dumduzdu. Bunda da doktorum asla kullanma diye tembihledi dogum yapali iki hafta oldu yine gobek yok hamilelik oncesi pantolonlarimi giymeye basladim

Ben ilk dogumdan sonra takmadim kirkim cikmadan gobegim dumduzdu. Bunda da doktorum asla kullanma diye tembihledi dogum yapali iki hafta oldu yine gobek yok hamilelik oncesi pantolonlarimi giymeye basladim
Keşke benim de öyle olsa ama kendime güvenmiyorum açıkcası. Doğumdan sonra doktoruma sorayım ben de bakalım ne diyecek

Günaydın canım
Doğum yaklaştıkça strese girmen paniklemen normal ama yine de sen izleme öyle şeyler boşver.
Çok klasik ama doğru, doğum süreci ne kadar zor geçerse geçsin bebeğini kucağına verdikleri anda hepsini unutuyorsun.
Ayrıca doğum süreci başlayınca alttan muayene canını yakmaz korkma kuzum, çünkü o anda zaten rahim açılmaya başlamış ve yumuşamış olacak.

Kesi olsa bile hissetmiyorsun, dikişlerin bakımını da güzel yaparsan çabucak toparlanırsın Allah’ın izniyle ❣️
Sağlıkla al kucağına 🌷
Canim benim coksagol tesellin icin hastane doktor fln da degisince boyle korkular.basmisti icimi bugun yeni doktorumla tanistim hastaneyide sevdim hersey yolunda gitti bi tik daha rahatladim gercekten doktor normale dogru gidiyor dedi bakalim kismet hersey yeterki saglikla olsinlar sen nasilsin yolundami hersey konusamadik bayahdir

36+6, 2100 gr. dogdu hemen ben de kilosunu merak ettim ama olcum yapildiktan sonra da bana soylenmemisti. Kordon baginin inceligine ve plasentaya odaklandilar daha cok. Bebek ciktiginda benim de dikkatimi cekti ince bir kordon. Incelenmeye gonderildiler, insallah ciddi bir problemle karsilasmayiz. Bebegin refleksleri iyiydi, huzurlu guclu bir bebek duruyordu ilk karsilasmamizda, bana da guc verdi.
Kordon kani saklansa mi saklanmasa mi diye dusunurken bir zamanlar, insan boyle bir seyle karsilasiyor, hic aklima hayalime gelmeyen seyler... bu hamilelik mukemmeliyetci halimden, olanlari oldugu gibi kabullenmeyi ogretti. Hep saglikli, mutlu olsun yavrularimiz 🌻
Ah canim benim yaninda ve saglikliya cok sukir allah anali babali buyutsun hayat bazen herseyi mukemmel kilmiyor eminim bebisindede bi problem olmayacaktir cok cok iyi ol guzellikle huzurla sevgiyle buyusun minigin masallah🧿🧿🧿

Kizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyor🤦‍♀️yine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?

Birde sormayi unuttum eczaneden siringa aldim mama vermek icin ama ucu buyuk bayagi, kucuk olanindan mi tercih etmeliyim tecrubeli arkadaslar yazarsa cok sevinirim.😊

Benim arkadaşım bana korse verdi tak diye düşünüyorum ama ne kadar sure sonra takılır bilmiyorum onu soracam ina göre takmayı düşünüyorum karın sarkmasin diye bilgi alırsan ne zaman takılır diyr bana da haber ver 😊

Kizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyor🤦‍♀️yine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?
Ben en son nst girdiğimde sancım 25 30 arası çıktı bende durum böyle

Bunu nasil başarıyorsunuz nasillllll 😊 benim bu sekilde olacağım konusunda hic inancim yok kendime, 15 kg aldim bence 40 gun icerisinde onceki halime dönmeme imkan asla yok

Merhaba arkadaşlar, yavaştan mide yanmalarim olmaya başladı, ilac kullanmak istemiyorum hic, dogal bir sekilde bu durumun önüne gecebilen var mi aramizda, paylaşırsaniz memnun olurum.

X