2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar birde bebek benim uyanık olduğumu anlıyor
Her gece uykum kaçıyor ben uyanıyorum biraz zaman geçince oda kımıldamaya başlıyor.

Annemde gece hareketliydiniz diyor. Doğduktan sonra ben geceleri uyuyormuşum. Gündüzleri aktifseniz bebek uyurmuş siz hareket halindeyken.
İnş öyle olur. Oğlumda yaşayamadım bu durumu. Sanırım 8 aylıktı normal bebek akşam yatıp sabah erken kalkma gibi uyumaya başlayınca. Umarım bu bebiş de aynı olmaz

Neden 35.haftada doğumunz? İnşallah herşey yolundadır. Benim doktor daha doğrusu 2 doktor fikri aldım ben biri 2 kaybımdan somra ilaca başlatan doktor biri de devlet hastanesinde arkadaş bir doktor. Başlatan doktor 35.haftada 150 mg ecoprin kesilecek dedi iğnede doğumdan 1 gün önce sanırım. Devletteki dr 32.de yani hemen ecoprin kesmemi söyledi.

Önceki kaybım benim ileri hafta olduğu için onun bir hafta öncesi alınmasına karar verdi. Ben de duyunca biraz olsun rahatladım açıkçası. Bana iğneyi bıraktırdı şu an sadece corasprinle devam ediyorum.

Ah evet iyi olmuştur bende dr a ne kadar erken alabilirsek iyi dedim korkuyorum bende ama gün vermedi bile bana 35.haftada hap kes gel kontrole dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Daha oncekı deneyimli anne arkadaşlar kac tane cıtcıtlı yenıdogan badi atlet alalım kac tane 0-3 ay olsun, bu arada tum bebek magaza karını gezdim en iyi yumusak cıtcıtlı badılerı e bebek hello baby markası

Sorupta üzmek istemiyorum ama merak içindeyim kaç haftalıkken kaybettiniz bebeğinizi? Sebebi neydi?

Ah evet iyi olmuştur bende dr a ne kadar erken alabilirsek iyi dedim korkuyorum bende ama gün vermedi bile bana 35.haftada hap kes gel kontrole dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Insallah.
Beni yüksek riskli kılan bi önceki öyküm yoksa bu kadar tedirgin olmazdım. En güzelini sizi takip eden doktorunuz bilir.

Kızlar dün doktora gittim. Doğum için gün aldım. Gelişimi iyi ama annesi gibi minyon bir bebek olacak 3.5-4 kg doğmasını bekleme maksimum 3 kilo civarı doğar dedi. Yeterki sağlıklı olsun dedim. Bebeğimi her gördüğümde gözlerim doluyor sağlıkla gel kızım diyorum sadece.

Galiba ben 5-6 tane almıştım o bi zaman yetmişti. Daha doğrusu daha fazla almıştım da 5-6 tanesi küçüktü ilk 3 ay filan onları giydi diye aklımda kalmış

Sağlıkla kavuşun prensesinize.
Dünyada daha güzel bir his yok gerçekten.
Sağlıkla elleri ayakları düzgün gelsin minnaklarımız hepimizinde

Sağlıkla kavuşun prensesinize.
Dünyada daha güzel bir his yok gerçekten.
Sağlıkla elleri ayakları düzgün gelsin minnaklarımız hepimizinde
Evet gerçekten daha anne karnındayken böyle hissediyorsak doğunca kim bilir nasıl hissetcez Allah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet gerçekten daha anne karnındayken böyle hissediyorsak doğunca kim bilir nasıl hissetcez Allah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İlk bebeğiniz sanırım.
Eğer öyle ise , hergün daha fazla sevmek sonsuz sevmek nasıl bir his onla tanışcaksınız.kızım 4bck yaşında hala ona bakarken arada gözlerim doluyor aşktan.uyurken özlemek sadece evladına duyacağın birşey.ayy valla heyecanlandım hislerim çarpı 2 olacak nasip olursa

Insallah.
Beni yüksek riskli kılan bi önceki öyküm yoksa bu kadar tedirgin olmazdım. En güzelini sizi takip eden doktorunuz bilir.
Ya doktorum 35.haftaya kdr devam dedi hap a lakin 2 gündür burun kanamam oluyor ve iğne yaptığım yer koldan kanama durmuyor 2 saat sonra bile kansdığını görüyorum. Ben mi yaparken yanlış yapıyorum koldan acıtıyor çünkü.

Brn hep göbekten yaptım bi kez hastanede hemşire koldan yapmıştı çok acımıştı bi kere de evde kendim bacak denemiştim o da acımıştı, en rahatı göbek geliyordu bana. Önceki gebelikte de hep göbekten devam ettim doğum sonrası da göbek kolay oldu. Hiç kanama problemi yaşamadım. Bunu mutlaka doktorunuza anlatın.

Benim doktorum da 3 kg civarı doğar bizim için yeterli dedi hangi tarihe gün aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…