- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.221
İnş öyle olur. Oğlumda yaşayamadım bu durumu. Sanırım 8 aylıktı normal bebek akşam yatıp sabah erken kalkma gibi uyumaya başlayınca.Annemde gece hareketliydiniz diyor. Doğduktan sonra ben geceleri uyuyormuşum. Gündüzleri aktifseniz bebek uyurmuş siz hareket halindeyken.
Neden 35.haftada doğumunz? İnşallah herşey yolundadır. Benim doktor daha doğrusu 2 doktor fikri aldım ben biri 2 kaybımdan somra ilaca başlatan doktor biri de devlet hastanesinde arkadaş bir doktor. Başlatan doktor 35.haftada 150 mg ecoprin kesilecek dedi iğnede doğumdan 1 gün önce sanırım. Devletteki dr 32.de yani hemen ecoprin kesmemi söyledi.Kan sulandirici kullanimi konusulmus. Benim doktorum oksapari 31/0 da kestirdi. Su an sadece 100 mg corasprinle gidiyorum. Bebegim 35. Haftada sezaryenle dogacak, dogumdan bes gun once de corasprini birakacakmisim. Dogumdan sonra oksapara yine devam edecekmisim.
Önceki kaybım benim ileri hafta olduğu için onun bir hafta öncesi alınmasına karar verdi. Ben de duyunca biraz olsun rahatladım açıkçası. Bana iğneyi bıraktırdı şu an sadece corasprinle devam ediyorum.Neden 35.haftada doğumunz? İnşallah herşey yolundadır. Benim doktor daha doğrusu 2 doktor fikri aldım ben biri 2 kaybımdan somra ilaca başlatan doktor biri de devlet hastanesinde arkadaş bir doktor. Başlatan doktor 35.haftada 150 mg ecoprin kesilecek dedi iğnede doğumdan 1 gün önce sanırım. Devletteki dr 32.de yani hemen ecoprin kesmemi söyledi.
Ah evet iyi olmuştur bende dr a ne kadar erken alabilirsek iyi dedim korkuyorum bende ama gün vermedi bile bana 35.haftada hap kes gel kontrole dedi.Önceki kaybım benim ileri hafta olduğu için onun bir hafta öncesi alınmasına karar verdi. Ben de duyunca biraz olsun rahatladım açıkçası. Bana iğneyi bıraktırdı şu an sadece corasprinle devam ediyorum.
Sorupta üzmek istemiyorum ama merak içindeyim kaç haftalıkken kaybettiniz bebeğinizi? Sebebi neydi?Önceki kaybım benim ileri hafta olduğu için onun bir hafta öncesi alınmasına karar verdi. Ben de duyunca biraz olsun rahatladım açıkçası. Bana iğneyi bıraktırdı şu an sadece corasprinle devam ediyorum.
Insallah.Ah evet iyi olmuştur bende dr a ne kadar erken alabilirsek iyi dedim korkuyorum bende ama gün vermedi bile bana 35.haftada hap kes gel kontrole dedi.Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
36/1 de kalbi durdu sebebi yok.Sorupta üzmek istemiyorum ama merak içindeyim kaç haftalıkken kaybettiniz bebeğinizi? Sebebi neydi?
Başınız sağolsun Allah bu yavrunuza uzun ömürler versin.36/1 de kalbi durdu sebebi yok.
Galiba ben 5-6 tane almıştım o bi zaman yetmişti. Daha doğrusu daha fazla almıştım da 5-6 tanesi küçüktü ilk 3 ay filan onları giydi diye aklımda kalmışDaha oncekı deneyimli anne arkadaşlar kac tane cıtcıtlı yenıdogan badi atlet alalım kac tane 0-3 ay olsun, bu arada tum bebek magaza karını gezdim en iyi yumusak cıtcıtlı badılerı e bebek hello baby markası
Ah canım benim Rabbim sabırların en büyüğünü versin sana.herşey gönlüne göre en güzeli olsun dilerim36/1 de kalbi durdu sebebi yok.
Sağlıkla kavuşun prensesinize.Kızlar dün doktora gittim. Doğum için gün aldım. Gelişimi iyi ama annesi gibi minyon bir bebek olacak 3.5-4 kg doğmasını bekleme maksimum 3 kilo civarı doğar dedi. Yeterki sağlıklı olsun dedim. Bebeğimi her gördüğümde gözlerim doluyor sağlıkla gel kızım diyorum sadece.
Evet gerçekten daha anne karnındayken böyle hissediyorsak doğunca kim bilir nasıl hissetcezSağlıkla kavuşun prensesinize.
Dünyada daha güzel bir his yok gerçekten.
Sağlıkla elleri ayakları düzgün gelsin minnaklarımız hepimizinde
İlk bebeğiniz sanırım.Evet gerçekten daha anne karnındayken böyle hissediyorsak doğunca kim bilir nasıl hissetcezAllah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya doktorum 35.haftaya kdr devam dedi hap a lakin 2 gündür burun kanamam oluyor ve iğne yaptığım yer koldan kanama durmuyor 2 saat sonra bile kansdığını görüyorum. Ben mi yaparken yanlış yapıyorum koldan acıtıyor çünkü.Insallah.
Beni yüksek riskli kılan bi önceki öyküm yoksa bu kadar tedirgin olmazdım. En güzelini sizi takip eden doktorunuz bilir.
Brn hep göbekten yaptım bi kez hastanede hemşire koldan yapmıştı çok acımıştı bi kere de evde kendim bacak denemiştim o da acımıştı, en rahatı göbek geliyordu bana. Önceki gebelikte de hep göbekten devam ettim doğum sonrası da göbek kolay oldu. Hiç kanama problemi yaşamadım. Bunu mutlaka doktorunuza anlatın.Ya doktorum 35.haftaya kdr devam dedi hap a lakin 2 gündür burun kanamam oluyor ve iğne yaptığım yer koldan kanama durmuyor 2 saat sonra bile kansdığını görüyorum. Ben mi yaparken yanlış yapıyorum koldan acıtıyor çünkü.
Benim doktorum da 3 kg civarı doğar bizim için yeterli dediKızlar dün doktora gittim. Doğum için gün aldım. Gelişimi iyi ama annesi gibi minyon bir bebek olacak 3.5-4 kg doğmasını bekleme maksimum 3 kilo civarı doğar dedi. Yeterki sağlıklı olsun dedim. Bebeğimi her gördüğümde gözlerim doluyor sağlıkla gel kızım diyorum sadece.
Kesinlikle biri bişey yiyiyor karşısına geçip ohh ye diyorum sanki kendim yemiş gibi bakıp yiyememek çok zor yaHamileyken diyet yapmak dünyanın en zor işlerinden biri...ekmek arası hamburger bile yerim o derece açım süreklii