- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.201
Aynn oylee geceleri hareketliGeceleri daha hareketli oluyor evet ama normali oymuş zaten
Benim de aynı. Oğlumda öyleydi. Ve gece uyumadı hiç. 2 3 ü bulurdu uyuması. Çok tırsıyorum o yüzdne.Kizlar benim bebis genelde geceleri hareketli gunduzleri sakin..sizde nasil oluyor?
Canım üstte yazdım ben. Geç döllenme ile ilgili de oluyor o durum.Çevremde 34. Haftada doğum yapanda duydum 36. Da 37 de yani değişiyor bu bebeğin ne zaman dogacagina bağlı bence önden gitmesine bağlı değil diye düşünüyorum ama yakın tarihte doktra gidecek olan varsa sorsun bizi de bilgilendirsin var mı böyle doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi farklı olan başka arkadaşlar
Öyle öyle hakkını yiyemem. İlgisiz sevgisiz bir baba değil. Ama birçok erkek gibi fırsat buldukça kaçan cinstenHerkesin yapısı, karakteri farklı senin eşin gibi olan erkek çok var. Neyse tek kötü huyu bu olsun şimdi bakıp oynatıyormuş çocuğuna düşkünmüş oda güzel
Daha doğrusu sizler için beklenen tarih daha erkense erken döllenme olmuş olabilir. Yani bebeğin haftasından ileride olma sebebi bu bile olabilir bazı kişilerde.Çevremde 34. Haftada doğum yapanda duydum 36. Da 37 de yani değişiyor bu bebeğin ne zaman dogacagina bağlı bence önden gitmesine bağlı değil diye düşünüyorum ama yakın tarihte doktra gidecek olan varsa sorsun bizi de bilgilendirsin var mı böyle doğum tarihi ve beklenen doğum tarihi farklı olan başka arkadaşlar
Benim bebekte önden gidiyor canimGeç döllenme ile ilgili olabilir bu durum. Benim öyle mesela. Sata göre 28 Nisan doğum. 33. Haftada görünüyoruö Ama ölçümlere göre 12 mayıs. Geç döllenme olduğundan da eminim ben. Zamanını biliyorum. Hatta bu yüzden düzeltilmiş olarak girdi doktorlar tarihi onlara da söyleyince.
Yani canim benimkide önden gidiyor ultrason kagidinda da onde yazinca sasrdimSeninde 16 gün önden giidyor doktor hiç ultrasyon da önden gittiğini söyledi mi sana mesela benim önden gidiyor yani bu erken doğum anlamına gelmiyor tabi bebeklerin kaçıncı haftada gelecekleri belli olmuyor ki
Sende mi kacamak yapanlardasin diyetisyene diyorim ben hamileyim hamile insanım canim cekiyor ne yapayım insan biraz halden anlar ama yok kızıyor yaOzaman beni görmesin duymasın
Tabikide dikkate almanız gereken kişi diyetisyeniniz.ancak şeker yüklemesi birçok ülkede yapılmıyor bile (eğer bebekte su fazlalığı ve aşırı kilo alımı görüp şüphelenmezlerse) ailede yoğun bir şeker hikayesi varsa ancak o şekilde değerlendiriyorlar.
Ya bak işte seninde doğduktan sonra eksik çıktı dimi işte konuştuğum cogu arkadaş bunu söylüyor en doğru sonuçlar için bekleyip gorecezBenim mesela 4 kiloyu geçmişti. Çatı basıklığı vardı bende. O yüzden sezaryena karar verdik. 4 kilo üstü riskliydi. Ama 3840 doğdu oğlum. Baya fark edebiliyor ölçümlerle.
Doktor muayenesinde doktor önden gidiyir dedi mi demek ki bebeğin gelişimi önden gidiyir gerçi artık neye inanacagimizi şaşırdık doktorlar kafa karın çevresine bakıp önden gidip gitmediğini tahmin ediyor o yüzden ne desek yalan olur haniYani canim benimkide önden gidiyor ultrason kagidinda da onde yazinca sasrdim
Amin tşk ederim ins seninde herkesin hepimizin bu kadar yorulduk eziyet çektik Allah kimsenin içini acitmasinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu saatten sonra sağlıkla gelirler inş. Artık büyüdüler.
Yani tabi sende haklisin canimDoktor muayenesinde doktor önden gidiyir dedi mi demek ki bebeğin gelişimi önden gidiyir gerçi artık neye inanacagimizi şaşırdık doktorlar kafa karın çevresine bakıp önden gidip gitmediğini tahmin ediyor o yüzden ne desek yalan olur hani
Bnmkide ayni bazen oluo 2 3 oluo erkendende kalkioBenim de aynı. Oğlumda öyleydi. Ve gece uyumadı hiç. 2 3 ü bulurdu uyuması. Çok tırsıyorum o yüzdne.
Allah var eşim 2.anne gibi oldu kızıma baştan itibaren. Ama eşim hep evde ydi ve bana eşimden başka yardım edecek kimse yoktu bu iki faktörün de çok etkisi oldu sanırım. Adam tam rahat edecekti ben hamile kaldım yine bana yardım etmek zorunda kaldıGelince bile çok farkında olmuyorlar sanki. Büyüdükçe daha çok anlıyorlar. Özellikle onları tanıyıp ilgilenmeye başlayınca.
Aynen canım. Öyle olmasaydı normal doğum için zorlardım kendimi mesela. Ama 4 kiloyu aşınca riske giremedim. Yeğenim de doktorun dediği kiloda doğdu mesela. Cihazla ilgili de olabilir belkiYa bak işte seninde doğduktan sonra eksik çıktı dimi işte konuştuğum cogu arkadaş bunu söylüyor en doğru sonuçlar için bekleyip gorecez
Bnmkide ayni bazen oluo 2 3 oluo erkendende kalkiobende diorum belirti verio bak gece ben uyumam gunduzleri uyurum hazirlikli ol diye diorum
Evde olunca çok etkiliyor gerçekten.erkekler bizim gibi güçlü olamıyorlar. Bu pandemi sürecinde de çok iyi oldu bizim mesela. Eşim öğretmen.. Resmen çocuk doydu babasına. Babası da her zamankinden çok daha fazla ilgilendi her şeyiyle. Bana da yardım eden kimse yoktu ama çalıştığı dönemler hiç böyle olmadı malesef. Zaten ilk 2 yıl nerdeyse yalnız büyüttüm. Hep geç geliyordı eve. Pazar günleri çalışıyordu.pandemi süreci iyi oldu bizim için adeta.Allah var eşim 2.anne gibi oldu kızıma baştan itibaren. Ama eşim hep evde ydi ve bana eşimden başka yardım edecek kimse yoktu bu iki faktörün de çok etkisi oldu sanırım. Adam tam rahat edecekti ben hamile kaldım yine bana yardım etmek zorunda kaldı
Hamileyken diyet yapmak dünyanın en zor işlerinden biri...ekmek arası hamburger bile yerim o derece açım sürekliiSende mi kacamak yapanlardasin diyetisyene diyorim ben hamileyim hamile insanım canim cekiyor ne yapayım insan biraz halden anlar ama yok kızıyor ya
Annemde gece hareketliydiniz diyor. Doğduktan sonra ben geceleri uyuyormuşum. Gündüzleri aktifseniz bebek uyurmuş siz hareket halindeyken.Hiç belli olmaz ama. Gün içinde hareket ses vs olduğu için daha çok uyurlarmış. Gece olunca sakinlik oluyor ya ondan da artarmış hareketleri.