2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
bizim isim havuzumuzda bunlar var şimdilik sizlere de fikir olsun kızlar.
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık :confused:
24+1 de alıyoruz maalesef

Yok canım biz henüz karar veremedik malesef hergun karar değiştiriyoruz çocuğun adı en son adsız olacak kızlarda belliydi kolay olmustu hemen gidip nufus cüzdanlarını çıkartmıştık :)
Ya insan güzel olsun iyice içine sinsin istiyor değil mi ☺️ neyseki daha vakit var.

Bende keskin bir vajina ağrısı başladı. Bebek düşmez dimi bacağımı açmadan sürtünerek yürüyorum. 😂

deme yaa, bnm planlar atar bi hafta daha ozaman. ne bileyim baktım uygulamalara hesaplama araçlarına falan 23+1 ila 23+6 arası 24. haftayı yaşıyoruz diye yazıyor hep bana da mantıklı gelmişti, e genelgede de 24. haftadan itibaren idari izinli sayılır yazınca iki gün sonrasına bir heveslenmiştim :dua:
Sen yine de personel işlerine sor kurumunun cnm

nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık :confused:
Bence nehir ismi çok güzel ben çok beğeniyorum Eliz koymasaydım nehir koyacaktım 😊

Ya peki dikkat etmenize rağmen mi öyle aldınız? Yolsa saldınız mı? Haftafa 1 alırsak aman allahım 🙄
Herkesin bünyesi farklı sanırım. Annem bana hamileyken 7 kilo almş ama 8 aylık doğmuşum ben. Yapısıda incedir birde haraketli pek oturmayı sevmez.
Ben öyle değilim halamlara çekmişim 😂

Ya insan güzel olsun iyice içine sinsin istiyor değil mi ☺️ neyseki daha vakit var.
Hem güzel olsun istiyor, hem herkes beğensin istiyor, hem okula gidince dalga geçmesinler istiyor, hem ne biçim isim koymuşlar demesinler istiyor, hem yurtdışında falanda anlaşılır bir isim olsun istiyor..... 😅

nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
İsimler güzel canım, 24 ü tam doldurman gerekiyor 24 e girmen yetmiyor kuzum, ben öyle biliyorum yani tam 24 +0 olmalısın. Evet aynı pozisyonda sürekli kalmak yoruyor 👍 inşallah çabuk geçer vakit. 😚

X