-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.901
Yaa, masallah çok tatlı yaa,Doktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Oyyyy maşallahhhDoktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Bızımkı de 478 gr 27 cm babası kılıklıDoktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Vlla parasını da ödedim artık haftaya. Bu adam kan sulandırıcı kullanmama karşıydı ondan bi iticilik olabilir aramızda ondan sanrm.,Geçmiş olsun canım ben soru yağmuruna tutucam parasıyla bakacak
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ayy inşallah öyle aşırı utangaç mıy mıy bir tip olmaz
Yarına artık inşallahGösterir gösterir göstermezse de canı sağolsun nasılsa görecen kaçışı yok
Yarın şansımızı birdaha deneyeceğiz bakalım 1 kere gösterse o yüzünü yeter amaBenımkide öyle yaptı yan don sırt üstü don döndüm durdum
Gözün aydın canım maşallah nasıl da büyümüşDoktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
tam bir hamiş görüyorumKızlar göbek şovlar yapılmış kaçırmışım.
Bu da yeni yıla girerken kızımla ben
Bizde 390 gr. 35 cm olmusuz ☺Bızımkı de 478 gr 27 cm babası kılıklı
Top gibi olmuş göbeğin güzel durmuşKızlar göbek şovlar yapılmış kaçırmışım.
Büyümüştür baya baya. Artık çok farkediliyor hemen büyüyorlarben de doktora gittim sıra bekledim baya o sırada kıpır kıpırdı heralde hissetti doktora geldiğimizi normalde o kadar uzun süre hareketli olmazdı 28 ocakta gidicem ben de sabah erkenden
Kızlar ben de çıktım ben yine dün sanıyorken aslında bugünmüş randevum5 günde 60 gr almış doktora şeker yükleme testini sordum pek yaptırma taraftarı değilim dedi. Bi çok parametreye bakarak o şekilde karar veriyorum genelde mesela su miktarının fazlalığı, annenin aşırı kilo artışı açlık tokluk şekeri gibi gibi.. ben de zaten pek yaptırmaktan yana değildim, bu şekilde takip edilecek sırt üstü uyumakta da sıkıntı yokmuş annede aşırı kilo sorunu varsa genelde önermiyorlarmış ve bebek iyice büyüdüğünde. Zaten bebek rahatsız olsa sen mutlaka hissedersin bunu dedi bi süre daha sırt üstü uyumanın keyfine devam
Seni görünce kendi yılbaşı fotomdan utandımKızlar göbek şovlar yapılmış kaçırmışım.
Ne kadar tatlı büyümüşKızlar göbek şovlar yapılmış kaçırmışım.