2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haha hissetmistir😁 yakin tarihlerimiz 😍 bizi iki haftada bir ne zaman cagirmaya baslicak acaba 30 haftaliktan sonra mi
32-34 ten sonra canım gebeliğin gidişatına bağlı çağırıyorum dedi doktor. Eğer sıkıntılıysa Allah korusun erken doğum risk vs varsa 32 den sonra yoksa 34 ten itibaren çağırıyormuş nst için 💙 ve 36 dan sonra da haftada bir gidiyormuşuz 🙂

Ayy harika bir haber uykusuzluktan perisan olmustum 😍 masallah bebise de sende kasar ve muz mu yiyorsun her gun😁
Aynı ben de öyleyim sırt üstü uyandığımda huzursuz oluyordum sık sık uyanmaya başlamıştım artık. Evet canım muz, kaşar ve havuç bunları bol bol yiyorum 😍 onun dışında neler yemiyorum ki gece hiç boş durmuyorum nerdeyse 🙈 ama gündüz pek yeme alışkanlığım olmadığı için dengeliyordur heralde 🤭

Göbek Show 🤣🤣

Eklentiler

• 8334C06C-7A13-4530-A6CF-96412453731C.jpeg
    8334C06C-7A13-4530-A6CF-96412453731C.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 84
  • BBB9A60B-651A-4868-A4AE-69C850DA75FC.jpeg
    BBB9A60B-651A-4868-A4AE-69C850DA75FC.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 83
Aynı ben de öyleyim sırt üstü uyandığımda huzursuz oluyordum sık sık uyanmaya başlamıştım artık. Evet canım muz, kaşar ve havuç bunları bol bol yiyorum 😍 onun dışında neler yemiyorum ki gece hiç boş durmuyorum nerdeyse 🙈 ama gündüz pek yeme alışkanlığım olmadığı için dengeliyordur heralde 🤭

Bu gece rahat rahat uyucaz 😍 ayni seyleri yiyoruz, ben yilbasi gunahlari icin dunku yaptiklarima ekleme ev yemegi yapip esime attim. Bu ocak bizim mi diye cevap yazmis😁 ben kan vercem persembe o zamana kadar bari azicik guzel besleniyim😁

32-34 ten sonra canım gebeliğin gidişatına bağlı çağırıyorum dedi doktor. Eğer sıkıntılıysa Allah korusun erken doğum risk vs varsa 32 den sonra yoksa 34 ten itibaren çağırıyormuş nst için 💙 ve 36 dan sonra da haftada bir gidiyormuşuz 🙂

Oh oh iyi bari az kalmis💕 ayda bir gitmek de cok heyecanli oluyordu ama sabrim kalmiyor😁

Tetanoz aşısını bu sabah yaptırdım sonunda. Hemşire sağolsun binanın dışına çıktı bahçede bankta yaptı. Kapalı yerlere girmeye çekiniyorum covid yüzünden 😐 Şimdilik şişme kızarma yok gibi. Bi dahaki 1 ay sonraymış ama belki yaptırırım belki yaptırmam. Kararsızım
Canım ben sordum ikincisini de olmak gerekiyormuş tam koruma olması için 🌸

bireylulmasali bireylulmasali canım kilo durumunu doktora sordum pek iç açıcı konuşmadı 😂😂
8 kilo aldım dedim, çok almışsın dikkat etsen iyi olur dedi. Özellikle böbreklerin için sıkıntı olur çok kilo dedi.
Ama yolu yarıladım yaaa bence çok değil 😂😂

Spring05 Spring05 canım yatış pozisyonunu sordum, uyku sırasında vücut kendini bir şekilde tolere eder ama mümkün olduğunca sola yat dedi.
Bebeğe giden damarlara baskı oluşur, bebek beslenemez, oksijensiz kalabilir, dikkat etmek gerek dedi.

Benim kız da bugün yüzünü göstermeyen bebişlerden oldu 😂 yüzüstü yatıyordu sırtını gördük geldik 😂

Özellikle kapalı hanımlar şunlara bakın fiyatı çok uygun
İkinci linktekini ben kızıma hamileyken 70 liraya almıştım 😂
Mart’ın sonu Nisan ayını falan böyle ince kıyafetlerle geçiririz

bireylulmasali bireylulmasali canım kilo durumunu doktora sordum pek iç açıcı konuşmadı 😂😂
8 kilo aldım dedim, çok almışsın dikkat etsen iyi olur dedi. Özellikle böbreklerin için sıkıntı olur çok kilo dedi.
Ama yolu yarıladım yaaa bence çok değil 😂😂

Spring05 Spring05 canım yatış pozisyonunu sordum, uyku sırasında vücut kendini bir şekilde tolere eder ama mümkün olduğunca sola yat dedi.
Bebeğe giden damarlara baskı oluşur, bebek beslenemez, oksijensiz kalabilir, dikkat etmek gerek dedi.

Benim kız da bugün yüzünü göstermeyen bebişlerden oldu 😂 yüzüstü yatıyordu sırtını gördük geldik 😂
Tam sana yazmak için girdim sen yazmışsın🤗 bebiş nasıl canım?

Özellikle kapalı hanımlar şunlara bakın fiyatı çok uygun
İkinci linktekini ben kızıma hamileyken 70 liraya almıştım 😂
Mart’ın sonu Nisan ayını falan böyle ince kıyafetlerle geçiririz
Benim bütün kıyafetlerim salaş o yüzden bahar için çok kıyafetim var 🤣

Bu gece rahat rahat uyucaz 😍 ayni seyleri yiyoruz, ben yilbasi gunahlari icin dunku yaptiklarima ekleme ev yemegi yapip esime attim. Bu ocak bizim mi diye cevap yazmis😁 ben kan vercem persembe o zamana kadar bari azicik guzel besleniyim😁
ev yemeği gibisi yok aslında en iyisini yapmışsın ama ben bu ara baya koptum ama işin ilginç tarafı baya doya doya yiyorum bu ara ama hiç kilo almamışım ben dikkat ettikçe yediklerimi kontrol altında tutmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Doktora da söyledim herkesin metabolizması farklı çalışır az yemek seninkini yavaşlatıyorsa buna bağlı olabilir dedi. 🤔

Bebiş iyiydi çok şükür, 638 gr olmuş 😍
Ama yüzünü göstermedi sıpa, dizlerini karnına çekmiş yatıyordu
Maşallah sevindim canım Mayıs çocukları pek utangaç 😂 kilo konusunda da sana katılıyorum yolu yarıladık bi 7-8 kg daha alıp bitirirsek süreci çok iyi olur 😅

ev yemeği gibisi yok aslında en iyisini yapmışsın ama ben bu ara baya koptum ama işin ilginç tarafı baya doya doya yiyorum bu ara ama hiç kilo almamışım ben dikkat ettikçe yediklerimi kontrol altında tutmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Doktora da söyledim herkesin metabolizması farklı çalışır az yemek seninkini yavaşlatıyorsa buna bağlı olabilir dedi. 🤔
Kesinlikle kafaya taktıkça kilo alımı hızlanıyor psikolojik bir şey

Bebiş iyiydi çok şükür, 638 gr olmuş 😍
Ama yüzünü göstermedi sıpa, dizlerini karnına çekmiş yatıyordu
Benimki de hep yandan poz veriyor şöyle önden bi göremedim 😄
Kesinlikle kafaya taktıkça kilo alımı hızlanıyor psikolojik bir şey
Evet ya gerçekten öyle sebebi tam olarak ne bilmiyorum ama benim eskiden de böyleydi ne zaman biraz dikkat etmeye çalışsam kilo alır ama boşverip yediğimde aynı kalırdı hatta almak istediğimde fazla fazla yer yine alamazdım😂 ne istesem tersi olur 🙈 ama hamilelikte sağlıklı besleneyim, gece çok yüklenmeyeyim aman kilo alımı yavaş olsun dedikçe ipin ucu kaçtı. Son iki haftadır üstünde durmuyorum artık ne olursa olsun dedim hiç artmamış. 🤷🏼‍♀️

Oh oh iyi bari az kalmis💕 ayda bir gitmek de cok heyecanli oluyordu ama sabrim kalmiyor😁
Valla benim de sabrım kalmıyor ama bekliyorum 🥺🥺🤣🤣 devlette cok iyi bi doktor varmış.bu hafta oraya gidicez sanırım bi bakcaz görünelim bakalım baya övüyorlar hem ben de bu arada bebiiimi görmüş okurum 🤣🤣

X