2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canım
Bugün de bir bak bakalım yine kötü olursan rapor alırsın

Haha yok bizde kavga gürültü olmaz
En fazla kaynanam kendince laf soktuğunu zanneder ben de hemen terslenirim olay kapanır
İnşallah kuzum çok şükür birz daha iyiyim en güzeli lafını esirgeme kendi kendine konuşsun dursun

İnş gösterir yarın yüzünü Bizim ki ilk önce yüzünü gösterdi Dr burun kemiği vs ölçebildi. 4 boyutlu açınca sırtını dönmüştü ısrarla kımıldamadı öyle 4 boyutlu sırtını seyrettik

Canım senin göbeğin yok ki yani çok az. Benim alt tarafta sivri bi göbek var mide sabahları böyle az gözüküyor ama akşamları göbekle birleşiyor. Ben bebeği göbek deliği hizasında bazen bi tık yukarda hissediyorum bazen de direk kasıklara iniyor. Alan fazla geliyor sanırım geziyor sürekli

Kızlar niye yemek yapmayı sevmiyorsunuz ben küçüklüğümden beri bayılırım mutfakta olmaya
Annemde çalışıyordu çoğu yemeği kendim yapabiliyordum.
Ev işinden nefret ederim ama
Bende temizlik seviyorum.Eşim senin canına kastın var diyorYemek olarak da becerebildiğim şeyleri seviyorum hep onları yapıyorum zaten Yemek yapmayı becerebilsem sevicem eminim

Bu şekilde bu göbeklerle doğuma gitsek ama onlar içeride büyüse.
Nereye sığacaklaar .

Bende temizlik seviyorum.Eşim senin canına kastın var diyorYemek olarak da becerebildiğim şeyleri seviyorum hep onları yapıyorum zaten Yemek yapmayı becerebilsem sevicem eminim
Yemek çok kolay bence temizliğe göre. Temizlik hem yorucu hem detaylı ben yapamıyorum zor geliyor

benim var o yüzden çok çok zorrrr

ayy sen nie gidiyosun boşver canım ne güzel uzak duruyorsun işte bizim gibi sıkı fıkı olsan o zman da gına geliyor afedersin artık hergün hergün görüşmekten belli bir süre sonra b... çıkıyor

Benzer işleri yapıyormuşuz. Ortak olunca bu işler daha iyi yürüyor ve daha iyi büyüme imkanı sağlıyor

Tetanoz aşısını bu sabah yaptırdım sonunda. Hemşire sağolsun binanın dışına çıktı bahçede bankta yaptı. Kapalı yerlere girmeye çekiniyorum covid yüzünden Şimdilik şişme kızarma yok gibi. Bi dahaki 1 ay sonraymış ama belki yaptırırım belki yaptırmam. Kararsızım

Kizlar gyno ferro sanol ile decavit ayni Anda kullaniliyor mu ikisinde de folik asit var
Bu arada bu iki ilacin icinde titanium dioksit olmasi beni urkuttu acikcasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…