- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.861
Teşekkür ederiz canım, balım çok tatlıdırGünaydın göbüş ve kedi çok tatlı
İnşallah kuzum çok şükür birz daha iyiyimİnşallah canım
Bugün de bir bak bakalım yine kötü olursan rapor alırsın
Haha yok bizde kavga gürültü olmaz
En fazla kaynanam kendince laf soktuğunu zanneder ben de hemen terslenirim olay kapanır
Sabahları böyle oluyor genelde akşama doğru mideyle birleşiyorBebek nerde?
İnş gösterir yarın yüzünüGünaydın kızlar geldik doktordan bebiş arkası dönük oturuyordu yüüzümü göstermedi hayati organlarında vs bir sıkıntı yok dedi doktor yarın kendi doktoruma gideceğiz bakalım belki orada gösterir
Canım senin göbeğin yok ki yani çok az. Benim alt tarafta sivri bi göbek var mide sabahları böyle az gözüküyor ama akşamları göbekle birleşiyor. Ben bebeği göbek deliği hizasında bazen bi tık yukarda hissediyorum bazen de direk kasıklara iniyor. Alan fazla geliyor sanırım geziyor sürekliSelam kızlar,
Delirtiyor bibalprensesi bebişleriniz çok güzel maaşallah. Benim göbeğim sizinkine göre çok yukarıda, bir de sizin 2 hafta öndesiniz benden .
Bebekleri nerede hissediyorsunuz peki. Ben hala göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıda hissediyorum. Sizden 10 kilo fazlam var tabi bir de.
Bende temizlik seviyorum.Eşim senin canına kastın var diyorKızlar niye yemek yapmayı sevmiyorsunuz ben küçüklüğümden beri bayılırım mutfakta olmaya
Annemde çalışıyordu çoğu yemeği kendim yapabiliyordum.
Ev işinden nefret ederim ama
Bu şekilde bu göbeklerle doğuma gitsek ama onlar içeride büyüseCanım senin göbeğin yok ki yani çok az. Benim alt tarafta sivri bi göbek var mide sabahları böyle az gözüküyor ama akşamları göbekle birleşiyor. Ben bebeği göbek deliği hizasında bazen bi tık yukarda hissediyorum bazen de direk kasıklara iniyor. Alan fazla geliyor sanırım geziyor sürekli
Yemek çok kolay bence temizliğe göre. Temizlik hem yorucu hem detaylı ben yapamıyorum zor geliyorBende temizlik seviyorum.Eşim senin canına kastın var diyorYemek olarak da becerebildiğim şeyleri seviyorum hep onları yapıyorum zaten Yemek yapmayı becerebilsem sevicem eminim
ya orası öyle tabi canım yaHerkesin bir derdi var canim ya buna inan benim de baska sorunlarim var onunla alakalikimse mukemmel olamiyor maalesef
benim var o yüzden çok çok zorrrrBizim ayrı işimiz yok sizinki mantıklıymış ayrı işin olmasıda güzel. Benim eşimde en büyük torun en büyük çocuk küçükler büyük ne derse onu yapıyorlar o yüzden avantajlıyız. Kaç yıllık oturmuş işi bırakıpta bi maceraya atılamayız adapte olduk artık sorun olmuyor.
Eltin var mı? Öyle de çok zor oluyomuş
Artık bundan sonra kilo aldıklarında biraz zor ama mesela annemin ilk hamileliğinde doğuma gittiğinde 5 6 aylık sanmışlar o kadar küçükmüşBu şekilde bu göbeklerle doğuma gitsek ama onlar içeride büyüse.
Nereye sığacaklaar.
ayy sen nie gidiyosun boşver canım ne güzel uzak duruyorsun işte bizim gibi sıkı fıkı olsan o zman da gına geliyor afedersin artık hergün hergün görüşmekten belli bir süre sonra b... çıkıyorBen temizlik yapmayı çok seviyorum.
Yemek yapmayı evlendikten sonra zorla öğrendim
Uyanır uyanmaz kahvaltı bile yapmadan temizliğe girişirdim önceden
Boşver benimki onu bile demiyor
Bak iki yıldır aynı şehirdeyiz, daha bir kez bile yemeğe çağırmadı
Biz hep yemek yiyip gittik orda aç kalmamak için
Ayyy senin ne çok derdin var elti, kaynana hepsi sorun Allah sabır versinbenim var o yüzden çok çok zorrrr
Benzer işleri yapıyormuşuz. Ortak olunca bu işler daha iyi yürüyor ve daha iyi büyüme imkanı sağlıyorBenim eşimde inşaat mühendisi. Ben psikoloğum ortak bi yönümüz yok iş konusunda. Bizde inşaatla alakalı herşeyi yapıyoruz kayınbabam müteahhit o yüzden birlikte çalışıyorlar.
Benim eltim yok şimdilik okuyor kardeşleri
Hamilelikte büyüdüKalçan böyle miydi hamilelikte mi çıktı? Erkek bebeğe benziyo gerçekten ama kızkilo aldım demiştin ama sadece göbeğin çıkmış
Hepsiburadadan aldım cnm bu arada. Ordaki penti de indirimli.bu takımı 107₺ ye aldım uygun.Hayırlı olsun canım benim bakma fırsatım olmadı henüz
Bu arada bu iki ilacin icinde titanium dioksit olmasi beni urkuttu acikcasi...Kizlar gyno ferro sanol ile decavit ayni Anda kullaniliyor mu ikisinde de folik asit var
Büyümüş ama biçimsiz değil yakışmışHamilelikte büyüdüpopon büyüdü diyor eşim gıcık oluyor