2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben o ücretsiz kontrollere hiç gitmiyorum ya sürekli sürekli zor geliyor. Gitsem mi acaba.

Büyümüş ama biçimsiz değil yakışmış o zaman göbek ve popodan kilo alıyorsun.
Evet eskiden beri öyle göbekten alırım. Bacakları kollarım falan pek kalınlaşmaz. Yüzüm de tombik olmaz pek aman ne yapalım zayıflarız elbet.

Kızlar ben de temizlik yemek işini hallettim. Temizliğe kendimi fazla kaptırmışım yemek neyseki zor bişe yapmadım.sabah kahvaltı yapmak istememiştim atıştırdım. Az öncede meyve ve ceviz filan yedim akşama kadar beni idare eder inşşşşş

Benim gibi kasık ağrısı dışında yumurtalık ağrısı yaşayan da var mı?

Doktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı 3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak

Eklentiler

• B922C446-EE7A-4E0D-88FB-034B1F374490.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 77

Oyy masallah bende 23 ocaga aldim bir sonraki randevuyu cumartesi daha bos olur diye benim ki kac gram oldu acaba karnimdan baya hareketleri belli olmaya basladi heralde bir sonraki randevuya kadar bir 600 700 olur

Oyy masallah bende 23 ocaga aldim bir sonraki randevuyu cumartesi daha bos olur diye benim ki kac gram oldu acaba karnimdan baya hareketleri belli olmaya basladi heralde bir sonraki randevuya kadar bir 600 700 olur
Büyümüştür baya baya. Artık çok farkediliyor hemen büyüyorlar ben de doktora gittim sıra bekledim baya o sırada kıpır kıpırdı heralde hissetti doktora geldiğimizi normalde o kadar uzun süre hareketli olmazdı 28 ocakta gidicem ben de sabah erkenden

Benımkide öyle yaptı yan don sırt üstü don döndüm durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…