- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.076
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.881
Ben o ücretsiz kontrollere hiç gitmiyorum ya sürekli sürekli zor geliyor. Gitsem mi acaba.Evden şimdi çıktık canım
Merkeze gidiyoruz, saat 2de randevum.
Güya ben bu kadar sık gitmeyecektim
Devletteki kontroller üç haftada bir oluyor.
Bu gittiğim özel de bir muayene, on gün sonra ücretsiz kontrol randevusu veriyor, sonra yine üç hafta sonrasına normal randevu veriyorlar derken randevular birbirini kovalıyor
Ama özele artık gitmicez galiba, yol yorucu oluyor ve tabi masraflı da oluyor
Evet eskiden beri öyle göbekten alırım. Bacakları kollarım falan pek kalınlaşmaz. Yüzüm de tombik olmaz pekBüyümüş ama biçimsiz değil yakışmışo zaman göbek ve popodan kilo alıyorsun.
Yaa hani nerdesin ben göremedim merak ediyordum özelden at bariHamilelikte büyüdüpopon büyüdü diyor eşim gıcık oluyor
Yaaaa hahahahİnş gösterir yarın yüzünüBizim ki ilk önce yüzünü gösterdi Dr burun kemiği vs ölçebildi. 4 boyutlu açınca sırtını dönmüştü ısrarla kımıldamadı öyle 4 boyutlu sırtını seyrettik
Bizim kız nazlı çıktıGünaydın neden hep arkaları dönük oluyorlar ya
Bizimki de yüzünü gösterdi ama 4 boyutluda görüntü alamadı doktor biraz uzaklarda dedi benim oğlan da inatcı herhaldeBizim kız nazlı çıktı
kız sorma valla ya bi arama yapılsa saatlerce anlatırım o derece birikmişliğim varAyyy senin ne çok derdin var elti, kaynana hepsi sorun Allah sabır versin
Benim bari o yokta biraz
Ben henüz göremedim bir umut belki yarın gösterirBizimki de yüzünü gösterdi ama 4 boyutluda görüntü alamadı doktor biraz uzaklarda dedi benim oğlan da inatcı herhaldeama ağzını burnunu gördük
Biz de göremedik. Göstermiyor cadı.Ben henüz göremedim bir umut belki yarın gösterirsağlıklı olsunlar da
Geçmiş olsun canımÇok takip edemiyorum burayı son 3 gündürde bacak ağrısı çekiyorum. Gittiğim perinatolog detaylı için gittim bugün bir cinsti soramadım ds bişey. Diğer 2 arkadaşlarda güzel haberler ile gelir inş.
Ayy inşallah öyle aşırı utangaç mıy mıy bir tip olmazutanıyorlar utanıyorlar
Gösterir gösterir göstermezse de canı sağolsun nasılsa görecen kaçışı yokBen henüz göremedim bir umut belki yarın gösterirsağlıklı olsunlar da
Immm umarım olmaz ben de bunun için dua ediyorumAyy inşallah öyle aşırı utangaç mıy mıy bir tip olmaz
Doktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Büyümüştür baya baya. Artık çok farkediliyor hemen büyüyorlarOyy masallahbende 23 ocaga aldim bir sonraki randevuyu cumartesi daha bos olur diye benim ki kac gram oldu acaba karnimdan baya hareketleri belli olmaya basladi heralde bir sonraki randevuya kadar bir 600 700 olur
Benımkide öyle yaptı yan don sırt üstü don döndüm durdumGünaydın kızlar geldik doktordan bebiş arkası dönük oturuyordu yüüzümü göstermedi hayati organlarında vs bir sıkıntı yok dedi doktor yarın kendi doktoruma gideceğiz bakalım belki orada gösterir