- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.941
Benim doktorum neden olumsuz konuşuyor yahu61 kg çıktım ben de. Şu zamana kadar toplam 6 kg almış bulunuyorum. Doktor her ay 1.5-2 kg alınmasını istiyoruz normalde dedi. Şimdilik 5 buçuk ayda 6 kg normal dedi
Yine normal aslında sadece birden alınmaması önemliBenim doktorum neden olumsuz konuşuyor yahukendisi manken gibi sürekli spor yapıyorum anladığım kadarıyla kiloyu sevmiyor hep olumsuz konuşuyor bana çok kilo aldın diyor toplamda 7 kg almışım
Ben geçen hafta annemde 63 çıktım dün eczanede 65 çıktım bir hafta içinde bu kadar hızlı almak bence de normal değil ya da iki tartıdan birisi yanlışYine normal aslında sadece birden alınmaması önemli
Eczanedekiler genelde yanlış oluyor. Düzenli kilonu takip etmek istiyorsan aynı tartıyla hep aynı saatlerde takip et bence. Benim akşamları sabaha göre 2 kilo bile oynuyorBen geçen hafta annemde 63 çıktım dün eczanede 65 çıktım bir hafta içinde bu kadar hızlı almak bence de normal değil ya da iki tartıdan birisi yanlış
Sadece detaylıda değil canım bundan sonra 34. Haftaya kadar her kontrolde ölçülecek dedi bana doktor, bugün de baktı hatta 3.8 cm çıktı. Şimdi de gitsen ölçebilir tabi.Kızlar bişey sorcam iki gündür işe gidiyorum oturuyorm diye belim ve kasığım da ağrı var sanki bebek aşağı baskı yapıyo gibi az önce konular da baktım da rahim ağzı kısalığı olunca akıntı ağrı vs oluyomus aramızda bu durumu yaşayan var mı detayliya gidicem de daha 19+5 deyim acaba gitsem mi bu hafta hemen yoksa beklesem mi onda ölçüm yapılıyo diye biliyorum
Canım akıntı bende de oluyor, fazla ayakta kalınca belimde ağrı da oluyor. Rahim uzunluğu 4.2 cm ölçüldü kısa değil. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Sende de sıkıntı yoktur bence. Plasenta aşağıdaydı başlarda senin doğru hatırlıyorsam yeni yeni yukarı çıkıyor normal bence. Sıkma canını.Kızlar bişey sorcam iki gündür işe gidiyorum oturuyorm diye belim ve kasığım da ağrı var sanki bebek aşağı baskı yapıyo gibi az önce konular da baktım da rahim ağzı kısalığı olunca akıntı ağrı vs oluyomus aramızda bu durumu yaşayan var mı detayliya gidicem de daha 19+5 deyim acaba gitsem mi bu hafta hemen yoksa beklesem mi onda ölçüm yapılıyo diye biliyorum
Kuzum benim doktor bu zmna kadr hiç bakmadı normal bebeğin suyuna fln bakmıştı peki vajinal mi bakiliyo göbekten miSadece detaylıda değil canım bundan sonra 34. Haftaya kadar her kontrolde ölçülecek dedi bana doktor, bugün de baktı hatta 3.8 cm çıktı. Şimdi de gitsen ölçebilir tabi.
Evet kuzum plesanta rahim ağzında hala çıkmadi oturunca fln ağrı akıntı oluyo. Peki detaylı içi erken mi Perşembe tam 20+0 olcak gitsem iyice herşey görünür mü acaba bebeğin hareketini tam kasigimda göbek deliğinin bir karış aşağısında hissediyorum bazen solda bazen ortadaCanım akıntı bende de oluyor, fazla ayakta kalınca belimde ağrı da oluyor. Rahim uzunluğu 4.2 cm ölçüldü kısa değil. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Sende de sıkıntı yoktur bence. Plasenta aşağıdaydı başlarda senin doğru hatırlıyorsam yeni yeni yukarı çıkıyor normal bence. Sıkma canını.
Aman eczacıların tartısı hep fazla çıkarıyor millete garezleri mi var nedir.Ben geçen hafta annemde 63 çıktım dün eczanede 65 çıktım bir hafta içinde bu kadar hızlı almak bence de normal değil ya da iki tartıdan birisi yanlış
Karından baktı canım eğer karından 3.5 altı olursa en doğru ölçüm vajinal olduğu için o zaman bakıyorlarmış. Ama akıntı bende de ara ara oluyor özellikle hareket halindeyken..Kuzum benim doktor bu zmna kadr hiç bakmadı normal bebeğin suyuna fln bakmıştı peki vajinal mi bakiliyo göbekten mi
Evet kuzum plesanta rahim ağzında hala çıkmadi oturunca fln ağrı akıntı oluyo. Peki detaylı içi erken mi Perşembe tam 20+0 olcak gitsem iyice herşey görünür mü acaba bebeğin hareketini tam kasigimda göbek deliğinin bir karış aşağısında hissediyorum bazen solda bazen ortada
Be in de 20. Hafta bu hafta cuma gldecem bence görünür çünkü doktorum bu hafta git dedi detaylı ya farklı yere gidecem bakalım 30 dk muayene nadıl olacakKuzum benim doktor bu zmna kadr hiç bakmadı normal bebeğin suyuna fln bakmıştı peki vajinal mi bakiliyo göbekten mi
Evet kuzum plesanta rahim ağzında hala çıkmadi oturunca fln ağrı akıntı oluyo. Peki detaylı içi erken mi Perşembe tam 20+0 olcak gitsem iyice herşey görünür mü acaba bebeğin hareketini tam kasigimda göbek deliğinin bir karış aşağısında hissediyorum bazen solda bazen ortada
Ohh. MasallahBebiş iyiydi çok şükür, 638 gr olmuş
Ama yüzünü göstermedi sıpa, dizlerini karnına çekmiş yatıyordu
Tamam kuzum teşekkür ederim bende de oturunca ve ayakta durunca oluyoKarından baktı canım eğer karından 3.5 altı olursa en doğru ölçüm vajinal olduğu için o zaman bakıyorlarmış. Ama akıntı bende de ara ara oluyor özellikle hareket halindeyken..
O zmn bende randevu aliym bu hafta gidiym aklımda soru işareti kalmasın bende çok merak ediyorum o kadr uzun süre neye bakılıyo nasıl bakılıyo diyeBe in de 20. Hafta bu hafta cuma gldecem bence görünür çünkü doktorum bu hafta git dedi detaylı ya farklı yere gidecem bakalım 30 dk muayene nadıl olacak
Valla benim de sabrım kalmıyor ama bekliyorumdevlette cok iyi bi doktor varmış.bu hafta oraya gidicez sanırım bi bakcaz görünelim bakalım baya övüyorlar hem ben de bu arada bebiiimi görmüş okurum
ev yemeği gibisi yok aslında en iyisini yapmışsın ama ben bu ara baya koptum ama işin ilginç tarafı baya doya doya yiyorum bu ara ama hiç kilo almamışım ben dikkat ettikçe yediklerimi kontrol altında tutmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Doktora da söyledim herkesin metabolizması farklı çalışır az yemek seninkini yavaşlatıyorsa buna bağlı olabilir dedi.
Nedense utanıyorum gitmeyeHarika oluraslinda kontrol muayenesi oluyo ya ozelde de ama gitmiyoruz iste
Ben 20+3te gittim, bütün organları kemikleri ölçüldü. Sıkıntı olmadı. Pazartesi falan git istersen.Kuzum benim doktor bu zmna kadr hiç bakmadı normal bebeğin suyuna fln bakmıştı peki vajinal mi bakiliyo göbekten mi
Kasıktaki ağrı için benim dr da özellikle rahim ağzına bakıyor, şükür sıkıntı yok. Magnezyum verdi destek için , iyi geliyor. Aslında bel ve kaşık ağrısı normal gebelikte ama yine de sor. Senin kanama sorunun vardı sanırım, görünürsen için rahat eder.Kızlar bişey sorcam iki gündür işe gidiyorum oturuyorm diye belim ve kasığım da ağrı var sanki bebek aşağı baskı yapıyo gibi az önce konular da baktım da rahim ağzı kısalığı olunca akıntı ağrı vs oluyomus aramızda bu durumu yaşayan var mı detayliya gidicem de daha 19+5 deyim acaba gitsem mi bu hafta hemen yoksa beklesem mi onda ölçüm yapılıyo diye biliyorum