- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.230
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.841
Çok şirin bi göbüş miniminnakO zaman günaydın
Ben hala sırtüstü yatıyorum canım, kızıma hamileyken de hep sırtüstü yattım.Doktora sorucam bu yatis pozisyonu isini gercekten burda ne okuyorsak insan etkileniyorevet evet artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor, kendimize cok yuklenmeyelim
Benim eşimde inşaat mühendisi. Ben psikoloğum ortak bi yönümüz yok iş konusunda. Bizde inşaatla alakalı herşeyi yapıyoruz kayınbabam müteahhit o yüzden birlikte çalışıyorlar.Eşim inşaat mühendisi ben mimarım. Birlikte iş yapmamız daha iyi oldu inşaat yapıyoruz çizim proje derken uğraşıyoruzeltim var onun pek alakası yok öğretmen o özel bi okulda çalışıyor. O ne düşünüyor pek bilmiyorum ama eşimin kardeşi karıştırtmaz pek
Ben hala sırtüstü yatıyorum canım, kızıma hamileyken de hep sırtüstü yattım.
O zaman doktora sormuştum, yatmasan daha iyi ama kendini de yatağa bağlayacak değilsin demişti
Bugün özeldekine de sorayım bakalım yazarım buraya
Bebek nerde?O zaman günaydın
Ben temizlik yapmayı çok seviyorum.Kızlar niye yemek yapmayı sevmiyorsunuz ben küçüklüğümden beri bayılırım mutfakta olmaya
Annemde çalışıyordu çoğu yemeği kendim yapabiliyordum.
Ev işinden nefret ederim ama
Boşver benimki onu bile demiyoraaaahhh ahhh ellerde ne kayınvalideler var benim de sanşıma bak bizimki bide davet bekler bırak kapının önüne koymayı ya gelin bizde yiyin yada gelin alın der
Kendine o kadar yüklenme ilerde dizin, belin ağrır sağlığın daha önemliBen temizlik yapmayı çok seviyorum.
Yemek yapmayı evlendikten sonra zorla öğrendim
Uyanır uyanmaz kahvaltı bile yapmadan temizliğe girişirdim önceden
Boşver benimki onu bile demiyor
Bak iki yıldır aynı şehirdeyiz, daha bir kez bile yemeğe çağırmadı
Biz hep yemek yiyip gittik orda aç kalmamak için
Allahtan bana hiç öğle doktorlar denk gelmedi ama dur bakalım bugün şu kilo konusunu da sorayımSanırım hormonlardan kaynaklı bir durum doktorumla dün akşam biraz sohbet ettik dikkat etmeye çalışıyorum dedim buna rağmen aldım dedim bana dedi ki dikkat etmene rağmen bu kadar kilo aldıysan gebelik şekeri olabilir sabah gel şeker yüklemesi yapalım24.haftada yaptıracaktım zaten gitmedim bu kadar kafaya takılacak bir durum yok bence doktorların bu sürekli panik halini anlayamıyorum
Göbüş minnak nasıl tatlıO zaman günaydın
Her ailede bir kişi daha fedakar oluyor, elini taşın altına koyuyor.Ortak iş eğer aileler anlayışlı ve destekçiyse güzel. Benim eşimin de ailesiyle ortak şirketleri var ama o kadar sorunlar oluyor ki. Bütün ihalelere eşim girer, toplantılara yurtdışı görüşmelerine eşim gider, planlamaları onunla yaparlar hatta şöförler bile bi sorun olduğunda direk eşimi ararlar. bu kadar şeyi severek yapıyor çalışmayı çok seviyor çünkü ama abisi keyif yapmaya gelir gider ona rağmen bizim yaptığımız şeylerin mutlaka lafı olur. O yüzden eşim de kendine ayrı şirket kurdu ama aile şirketiyle bağlantısı devam ediyor sonucunda iş yükü arttı bir şey değişmedi ama en azından kimse bir şeye karışamıyor.
Hayırlı olsun canım benim bakma fırsatım olmadı henüzEvet cnm hatta şu takımı aldım dün
Günaydın göbüş ve kedi çok tatlıO zaman günaydın
Şimdiden yamuldum zatenKendine o kadar yüklenme ilerde dizin, belin ağrır sağlığın daha önemli
Sor beni de aydınlat lütfen canımAllahtan bana hiç öğle doktorlar denk gelmedi ama dur bakalım bugün şu kilo konusunu da sorayım
Ayyy evet yorucu ve masraflı olur gidip gidip gelmek zaten bu haftadan sonra daha geç gitmekte bi sorun oluşturmaz herhaldeEvden şimdi çıktık canım
Merkeze gidiyoruz, saat 2de randevum.
Güya ben bu kadar sık gitmeyecektim
Devletteki kontroller üç haftada bir oluyor.
Bu gittiğim özel de bir muayene, on gün sonra ücretsiz kontrol randevusu veriyor, sonra yine üç hafta sonrasına normal randevu veriyorlar derken randevular birbirini kovalıyor
Ama özele artık gitmicez galiba, yol yorucu oluyor ve tabi masraflı da oluyor
Senin kayınvaliden öyleydi değil mi hatırladımBen temizlik yapmayı çok seviyorum.
Yemek yapmayı evlendikten sonra zorla öğrendim
Uyanır uyanmaz kahvaltı bile yapmadan temizliğe girişirdim önceden
Boşver benimki onu bile demiyor
Bak iki yıldır aynı şehirdeyiz, daha bir kez bile yemeğe çağırmadı
Biz hep yemek yiyip gittik orda aç kalmamak için
Hahah o da ben neredeysem orada, beraber yatıp beraber kalkıyoruz. Duştayken bile beni beklerGöbüş minnak nasıl tatlı
Kedicik de çok şirin yaa