2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben de çıktım ben yine dün sanıyorken aslında bugünmüş randevum 😂5 günde 60 gr almış 😄 doktora şeker yükleme testini sordum pek yaptırma taraftarı değilim dedi. Bi çok parametreye bakarak o şekilde karar veriyorum genelde mesela su miktarının fazlalığı, annenin aşırı kilo artışı açlık tokluk şekeri gibi gibi.. ben de zaten pek yaptırmaktan yana değildim, bu şekilde takip edilecek 😊 sırt üstü uyumakta da sıkıntı yokmuş annede aşırı kilo sorunu varsa genelde önermiyorlarmış ve bebek iyice büyüdüğünde. Zaten bebek rahatsız olsa sen mutlaka hissedersin bunu dedi 🥰 bi süre daha sırt üstü uyumanın keyfine devam 😄

Doktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı 😂 3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Bızımkı de 478 gr 27 cm babası kılıklı 🤣

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 106
Doktordan geldim arkadaşlar çok şükür kalp de temiz çıktı bir sıkıntı yok. 408 gram 25 cm olmuşuz. Yüzünü bize döndü çok güzel hareketler yaptı 😂 3 hafta sonra muayenem var aynı zamanda şeker yüklemesi yapılacak
Gözün aydın canım maşallah nasıl da büyümüş 🤗🤗

İyi günler hanımlar benimde bugün randevum vardı detaylı için sonrada kendi doktoruma çıktım detayliyla doktorun aynı hastanede olması çok kolaylık oluyormuş ondan çıktım ona girdim bizimkide çok uğraşmamiza rağmen göstermedi yüzünü anca yan profil verdi o kadar, kızımın çok net fotosu vardı Mayıs bebeleri yüz görümlüğü istiyor herhalde akşamları kıpır kıpır olan bebe anca alın size hareket diye tek ellerini hareket ettirdi 😅 22cm 342 gr olmuş şükür herşeyi sağlıklı

Büyümüştür baya baya. Artık çok farkediliyor hemen büyüyorlar 😍 ben de doktora gittim sıra bekledim baya o sırada kıpır kıpırdı heralde hissetti doktora geldiğimizi normalde o kadar uzun süre hareketli olmazdı 🤣 28 ocakta gidicem ben de sabah erkenden 😅

Haha hissetmistir😁 yakin tarihlerimiz 😍 bizi iki haftada bir ne zaman cagirmaya baslicak acaba 30 haftaliktan sonra mi

Kızlar ben de çıktım ben yine dün sanıyorken aslında bugünmüş randevum 😂5 günde 60 gr almış 😄 doktora şeker yükleme testini sordum pek yaptırma taraftarı değilim dedi. Bi çok parametreye bakarak o şekilde karar veriyorum genelde mesela su miktarının fazlalığı, annenin aşırı kilo artışı açlık tokluk şekeri gibi gibi.. ben de zaten pek yaptırmaktan yana değildim, bu şekilde takip edilecek 😊 sırt üstü uyumakta da sıkıntı yokmuş annede aşırı kilo sorunu varsa genelde önermiyorlarmış ve bebek iyice büyüdüğünde. Zaten bebek rahatsız olsa sen mutlaka hissedersin bunu dedi 🥰 bi süre daha sırt üstü uyumanın keyfine devam 😄

Ayy harika bir haber uykusuzluktan perisan olmustum 😍 masallah bebise de sende kasar ve muz mu yiyorsun her gun😁

X