2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aaaahhh ahhh ellerde ne kayınvalideler var benim de sanşıma bak bizimki bide davet bekler bırak kapının önüne koymayı ya gelin bizde yiyin yada gelin alın der

Herkesin bir derdi var canim ya buna inan benim de baska sorunlarim var onunla alakali kimse mukemmel olamiyor maalesef

Bizde de eşim babası ve kardeşi ortaklar. Aynı zamanda bizim eşimizle ayrı bi işimiz daha var. Biraz karışık ama ben de alıştım artık bu devirde tek başına özel sektörde bi iş kurmak başlı başına sıkıntı. Sağolsunlar destek oldular biz işimizi kurarken de

Bizim ayrı işimiz yok sizinki mantıklıymış ayrı işin olmasıda güzel. Benim eşimde en büyük torun en büyük çocuk küçükler büyük ne derse onu yapıyorlar o yüzden avantajlıyız. Kaç yıllık oturmuş işi bırakıpta bi maceraya atılamayız adapte olduk artık sorun olmuyor.
Eltin var mı? Öyle de çok zor oluyomuş

bizde aşsaydık keşke biraz bizim iş sıkıntılı gibi kaç sene sonra aştınız peki
5. senemizdeyiz. Benim kayınbabam biraz sert bi adamdır. Eşim kendini baskı altında hissediyordu amcasıyla anlaşamıyordu. Sonra baya stres sıkıntıdan hasta oldu o halini görünce babasının tavrı değişti aralarında iletişimsizlik vardı artık konuşarak hallediyorlar bir sorun olunca. Kolay olmadı yani bide bizim işler çok dağınık başka şehirlerde devam eden işlerde var bi şekilde orta yolu buluyorlar.

Benimde öyle sırtım bildiğin ekmek tahtası oldu

İnşallah canım
Bugün de bir bak bakalım yine kötü olursan rapor alırsın

Allah kolaylık versin kuzum kavgasız gürültüsüz geçer inşallah
Haha yok bizde kavga gürültü olmaz
En fazla kaynanam kendince laf soktuğunu zanneder ben de hemen terslenirim olay kapanır

Cıktın mı doktordan Nası geçti kız ne sık doktora gidiyosun kıskandım seni

Evden şimdi çıktık canım
Merkeze gidiyoruz, saat 2de randevum.
Güya ben bu kadar sık gitmeyecektim
Devletteki kontroller üç haftada bir oluyor.
Bu gittiğim özel de bir muayene, on gün sonra ücretsiz kontrol randevusu veriyor, sonra yine üç hafta sonrasına normal randevu veriyorlar derken randevular birbirini kovalıyor
Ama özele artık gitmicez galiba, yol yorucu oluyor ve tabi masraflı da oluyor

Eşim inşaat mühendisi ben mimarım. Birlikte iş yapmamız daha iyi oldu inşaat yapıyoruz çizim proje derken uğraşıyoruz eltim var onun pek alakası yok öğretmen o özel bi okulda çalışıyor. O ne düşünüyor pek bilmiyorum ama eşimin kardeşi karıştırtmaz pek

Acıkınca meyve, ceviz, fındık, badem, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik vs atıştırıyorum canım idare ediyor.
Zaten artık çok yiyemiyorum, midem sürekli şiş gibi iştahım yok.
Aslında dediğin doğru biz en ilerde olanlarız, o yüzden grubun genelinden daha fazla kilo almış görünüyoruz (güzel teselli buldum kendime )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…