- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.821
aaaahhh ahhh ellerde ne kayınvalideler var benim de sanşıma bak bizimki bide davet bekler bırak kapının önüne koymayı ya gelin bizde yiyin yada gelin alın der
Bizde de eşim babası ve kardeşi ortaklar. Aynı zamanda bizim eşimizle ayrı bi işimiz daha var. Biraz karışık ama ben de alıştım artık bu devirde tek başına özel sektörde bi iş kurmak başlı başına sıkıntı. Sağolsunlar destek oldular biz işimizi kurarken deAnladım canım iş konusunda da ortaksınız. Benim eşimde babası ve amcasıyla çalışıyor oda başlı başına bir dert zatenilk evlendiğimizde çok sıkıntı oluyordu da neyseki aştık artık.
Ben gidicemGünaydınlar, bugün doktora gidecek olan varmıı
Bizim ayrı işimiz yok sizinki mantıklıymış ayrı işin olmasıda güzel. Benim eşimde en büyük torun en büyük çocuk küçükler büyük ne derse onu yapıyorlar o yüzden avantajlıyız. Kaç yıllık oturmuş işi bırakıpta bi maceraya atılamayız adapte olduk artık sorun olmuyor.Bizde de eşim babası ve kardeşi ortaklar. Aynı zamanda bizim eşimizle ayrı bi işimiz daha var. Biraz karışık ama ben de alıştım artık bu devirde tek başına özel sektörde bi iş kurmak başlı başına sıkıntı. Sağolsunlar destek oldular biz işimizi kurarken de
Evet cnm hatta şu takımı aldım dünKızlar pentide indirim var baktınız mı?
Kalçan böyle miydi hamilelikte mi çıktı? Erkek bebeğe benziyo gerçekten ama kız
5. senemizdeyiz. Benim kayınbabam biraz sert bi adamdır. Eşim kendini baskı altında hissediyordu amcasıyla anlaşamıyordu. Sonra baya stres sıkıntıdan hasta oldu o halini görünce babasının tavrı değişti aralarında iletişimsizlik vardı artık konuşarak hallediyorlar bir sorun olunca. Kolay olmadı yani bide bizim işler çok dağınık başka şehirlerde devam eden işlerde var bi şekilde orta yolu buluyorlar.bizde aşsaydık keşke biraz bizim iş sıkıntılı gibi kaç sene sonra aştınız peki
Benimde öyle sırtım bildiğin ekmek tahtası olduçok ciddi motivasyon ya da alışkanlık lazım, ben de zorlandığım yerde bırakıyorum...
15 dakika esneme ile başladım iki gündür ama onda bile çok derin esnemeler gösterirse hiç riske girmeden bırakıyorum, sırtım kalas gibi olmuş onu fark ettim sadece
Sağol kuzumAyyyy hadi güzel haberlerle dön canımmmm hahahahahha hayırlara vesile olsunninşşşşşş
Kaan Kocatepe anlatmış detaylı olarak dinle istersen kanalında var yatış pozisyonu yazınca cıkıyorDoktora sorucam bu yatis pozisyonu isini gercekten burda ne okuyorsak insan etkileniyorevet evet artik daha dikkatli olmamiz gerekiyor, kendimize cok yuklenmeyelim
Cıktın mı doktordan Nası geçti kız ne sık doktora gidiyosun kıskandım seniSağol kuzum
İnşallah canımÇok sağol kuzum hamile pantolonu giydim ztn kıyafetim rahattı ama dediğin gibi ilk gün olduğu için belki de sıkıntı yaşadım şuan işteyim düne göre birz daha iyiym çok şükür kazasız belasız 24. Haftaya kadr giderm insallah
Haha yok bizde kavga gürültü olmazAllah kolaylık versin kuzum kavgasız gürültüsüz geçer inşallah
Kaan Kocatepe anlatmış detaylı olarak dinle istersen kanalında var yatış pozisyonu yazınca cıkıyor
Cıktın mı doktordan Nası geçti kız ne sık doktora gidiyosun kıskandım seni
Eşim inşaat mühendisi ben mimarım. Birlikte iş yapmamız daha iyi oldu inşaat yapıyoruz çizim proje derken uğraşıyoruzBizim ayrı işimiz yok sizinki mantıklıymış ayrı işin olmasıda güzel. Benim eşimde en büyük torun en büyük çocuk küçükler büyük ne derse onu yapıyorlar o yüzden avantajlıyız. Kaç yıllık oturmuş işi bırakıpta bi maceraya atılamayız adapte olduk artık sorun olmuyor.
Eltin var mı? Öyle de çok zor oluyomuş
Acıkınca meyve, ceviz, fındık, badem, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik vs atıştırıyorum canım idare ediyor.Ne kadar sağlıklı ya, ay ne güzel, ben bunlarla doymam mesela, asla hem de. Ama haftan da ileride ya genel olarak mayıs annelerinde, ondan olablir, 24e girdiğinde herkes de 1 kilo daha eklemiş olabilir, üzme onun için kendini, 16 ile bitirsek iyi bence