- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.401
Yazlık takımı da iyidir diye düşünüyorum canım.Yazlık takımı da aynı kalitede midir acaba? Bizim buralar sıcak oluyor. Çok rahat duruyorlar
Rica ederim canım, alınca da beğenirsin umarımhttps://www.hepsiburada.com/feyza-3809-hamile-lohusa-pijama-takimi-bej-melanj-pm-HB00000R50EX
şunu çok beğendim ben ya,atanamayanogretmen teşekkürler canım bu markanın çok hoş ürünleri var cidden.
Buna hiç takılma canım, illa olacak diye bir şey yok ama olursa da bu da doğum sürecinin bir parçası yapacak bir şey yok
Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaşırsın da bize kendimizi kötü hissettirmesin böyle bir durumda.
Ebe bebek aşağı insin diye karnıma bastırdığında ben istemsizce ebeye vurdum o an refleks olarak. Ebe de bana bağırdı, ne vuruyorsun be, ben çok mu meraklıyım burda bu kokular içinde seni doğurtmaya, dedi.
Ama sen zaten özelde doğum yapacaksın, asla böyle demezler rahat ol
Bende seksi kırmızı s beden aldım hiç giyemedimÇeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Hahah çeyiz hazırlarken annemin sırf doğumdan sonra sereriz diye yaptırdığı bı saten pike nevresim takımı vardı bizde onları serdik. Odamı da oturma odasına yapmışlardı hatta bence de gayet güzeldi bu sefer kimse gelmez virüsten dolayıBen saten takımımı alırken kardeşim fazla dekolteli alma doğumdan sonra giyersin güzel durur demişti, iyi ki onu dinlemişim
Gecelik tamam yırtmaçlı dekolteli ama alt üst takım olan gayet düzgün insan içinde giyilecek cinsten
Doğumdan sonra yatağıma saten nevresim takımımı serdim, ben de saten takımımı giyip tacımı taktım çok güzel fotoğraflar çekildik
Günaydın canım benimde Çarşamba ya da PerşembeGünaydın arkadaşlaryarın randevum var bugünden heyecan başladı inşallah bebeğim yüzünü gösterir
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirizGünaydın canım benimde Çarşamba ya da Perşembe
Çeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Benimki henüz dışardan belli olmuyor sadece ben hissediyorum. Tekme atıyor bazen ama eşim bir türlü denk gelmedi.Benimki de bir saattir kıpır kıpır
Gece bazen eşim elini göbeğime koyuyormuş uyurken, o zaman da hareket ediyormuş.
İçinde kımıldayan bir şey varken nasıl uyuyabiliyorsun diye şaşırıyor eşim
Benimde ilk bebek 15. Haftadan beri hissediyorum önce kayıyordu ufak kıpırtılar oluyordu hatta bi kere karnımın dışından bile belli olmuştu. Herkes o kadar erken hissedemezsin diyordu ama hissediyorum yani. 17+4 te ilk sert tekmesini attı17+5 den beri bende hissediyorum ilk bebek birde 20. Haftadan önce beklemiyordumsonradan kılo almasınlar
Bende evde giymek için penti den alt üst takım alsam noluyor ki ya en rahatı oyok rose'cum benim de yok, benim zaten genel olarak saten hiçbir şeyim olmayabilir.
Benim var 2 gün sonra.Hadi inşallah güzel haberlerle gelirizbu hafta başka kimlerin randevusu var?
Çok kanlı ve b.klu bu savaştan umarım hepimiz zaferle çıkarızBen yaptım
Ama o kadar ıkınmaya normal.
Zaten onlar çok görüyor öyle durumları.
Doğum çatalının altına kova koymuşlardı bu tarz durumlar için
Yaptığını anlamazsın bile ıkınmayla
Ben emin olamadım o an, doğumdan sonra stajyer kızlara sordum ben kaka mı yaptım dedim, onlar da evet ama önemli değil doğumda olur öyle şeyler dediler.
Bende evde giymek için penti den alt üst takım alsam noluyor ki ya en rahatı o
Saten takımımda var ama haşır huşur rahat edemem kırışıp toplanıyor birde.