- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.421
benim de yok yalnız değilsin canımÇeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Benim eşim yapıyor ben demeden dün camları sildiHaklısın canım, bugün sondu artık böyle detaylı yapamam çok zorlandım.
Akşam eşime sen yaparsın artık dedim ama o böyle detaylı yapmaz
En son nazlı hilale hamileyken yerleri elle sildirmiştim de hala beli ağrıyormuş
Pierre cardin almaya değmez inan ne üst çamaşır ne de alt hamilelik dolayısıyla pamuklu geniş olanlardan aldırdım anneme bunun bir üstü babaanne donu giymek olacak herhaldeKızlar Allah aşkına siz nerden iç çamaşır alışverişi yapıyorsunuz?
Günlük iç giyim külot özellikle. Benim popomda çivi mi var anlamadım ya hepsinin ağzı yüzü dağılıyor.
Suwen, penti, pierrecardin hepsinden alıp deniyorum. H&M ürünlerinden bazıları çok kaliteli çıkıyor. Hamilelik için yeni bedenler alıcam sizden fikir alayım istedim.
Sıkmasında beni banane donuda giyerim paçalı dondaPierre cardin almaya değmez inan ne üst çamaşır ne de alt hamilelik dolayısıyla pamuklu geniş olanlardan aldırdım anneme bunun bir üstü babaanne donu giymek olacak herhalde
Pentinin birkaç iç çamaşırını keşfettim çok rahat yüksek bel ve pamuklu aynı zamanda. Sadece onlarda rahat edebiliyorum. Link aşağıdaKızlar Allah aşkına siz nerden iç çamaşır alışverişi yapıyorsunuz?
Günlük iç giyim külot özellikle. Benim popomda çivi mi var anlamadım ya hepsinin ağzı yüzü dağılıyor.
Suwen, penti, pierrecardin hepsinden alıp deniyorum. H&M ürünlerinden bazıları çok kaliteli çıkıyor. Hamilelik için yeni bedenler alıcam sizden fikir alayım istedim.
Sıkmasında beni banane donuda giyerim paçalı donda
Normal iç çamaşırları rahatsız etmeye başladı
kızlar tetenoz aşısı vurulmayan bir tek ben miyim benim doktorum gerek yok vurdurma dedi bide özellikle düşük riski olanlara da vurulması önerilmiyormuş şükür benim öyle sorunum yok ama doktorum hastanede doğum yapacaksan gerek yok dedi bende vurdurmadım
Pentiden alıyorum ben hep memnunum. Marks & spencer ı methediyorlar baya denemedim.Kızlar Allah aşkına siz nerden iç çamaşır alışverişi yapıyorsunuz?
Ben de perşembe günü ikinci doz olcam. Tsh a baktırcam. Bi de yarın doktoruma sorcam başka bir şeye baktırmam gerekiyor mu diye. Sen kanda neye baktıracaksın canım?Bende daha gitmedim carsamba ya da persembe tek doz yaptiricam. Bende 2018 de 2 doz yapildigindan istersen yaptirma demisti ama bende asilar tutmuyor pek. Yaptirsam zarari olur mu dedim yoo antikor bir doz yaptir icimiz rahat etsin o zaman dedi. Saglik ocagi da 20 21. Hafta arasi gel bebek iyice hareketlenince demisti bu hafta gidicem, kan da vermem lazim
Ben oldum geçen hafta. İstemiyordum ama artık ıspanak yıkarken bile tedirgin olmaya başlamıştım. Taştan topraktan da bulaşabiliyor tetanoz sadece paslı aletten değil. Bir sıkıntım olmadı şükür.kızlar tetenoz aşısı vurulmayan bir tek ben miyim benim doktorum gerek yok vurdurma dedi bide özellikle düşük riski olanlara da vurulması önerilmiyormuş şükür benim öyle sorunum yok ama doktorum hastanede doğum yapacaksan gerek yok dedi bende vurdurmadım
Ben de perşembe günü ikinci doz olcam. Tsh a baktırcam. Bi de yarın doktoruma sorcam başka bir şeye baktırmam gerekiyor mu diye. Sen kanda neye baktıracaksın canım?
Benim doktorum da topraktan bile bulaşabilir mutlaka vurdurmalısın dedi canımkızlar tetenoz aşısı vurulmayan bir tek ben miyim benim doktorum gerek yok vurdurma dedi bide özellikle düşük riski olanlara da vurulması önerilmiyormuş şükür benim öyle sorunum yok ama doktorum hastanede doğum yapacaksan gerek yok dedi bende vurdurmadım
Sen tek dozla kalacaksın değil mi canım? Ben de öyle yapmayı düşünüyorumBen oldum geçen hafta. İstemiyordum ama artık ıspanak yıkarken bile tedirgin olmaya başlamıştım. Taştan topraktan da bulaşabiliyor tetanoz sadece paslı aletten değil. Bir sıkıntım olmadı şükür.
Aa doğru ona baktır da inşallah normal çıkar değerinTsh bir de karaciger enzimleri olan bir test vardi ya ona baktiricam. Gebeler carsamba gelsin demisti en son ama kan alma sali persembe hic riske atmadan persembe giderim belki. Carsamba kan almiyor olabilirlerbu ara cok tatli yedim bir de insallah sekerim filan cikmamistir daha yemicem insallah
Nerden aldın canım?Ben de hala eski çamaşırlarımı kullanıyorum ama ileriki haftalar için şundan aldım 2 tane. Bakalım inşallah rahattır.
Eki Görüntüle 2753518
Bende giyiyorum ama ihtiyacım var biraz daha geniş alıyım yeni aldıklarımı.Ben hala normal ic camasirlarimi giymeye devam ediyorum, elbise giyceksem boxer olanlar oluyor suan iz de yapmiyor. Daha oluyordur ya camasirlarimiz ama olmazsa bende pentiden alicam hep ordan aliyorum. Hastane icinde biraz fazla pijama vs koyun diyorlar kan bulasicagi icin bir takim lc den alirim bir tane pentiden bir tane de daha once begendigim koyu renk bir takim vardi onu alicam lohusa sepetinden