- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.341
Ya onu yapmazsan doktora yazık olur cansuBenim demeye calistigim lavman ben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya onu yapmazsan doktora yazık olur cansuBenim demeye calistigim lavman ben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da
Acıbadem de veriyor. Birde bebek bakım çantası içinde mustela şampuan pişik kremi, birkaç bebek bakım ürünü var içinde.Bazı hastaneler hastane çıkış setini kendileri mi veriyor? Doktorumun medikal parkta yaptırdığı tüm doğumlarda bebeklerin üzerinde medikal park yazılı zıbın şapka battaniye var
Ya bilmiyordum bak. bebek bakım çantası da mı veriyorlar?Acıbadem de veriyor. Birde bebek bakım çantası içinde mustela şampuan pişik kremi, birkaç bebek bakım ürünü var içinde.
Çok sağlam bir şey değil ama ben tatile giderken fln alıyorum yanıma. İçi baya geniş bir çantaYa bilmiyordum bak. bebek bakım çantası da mı veriyorlar?
DuDulalala oysho’da senin skiphop cantanin aynisi var ama tabiisi indirime girmemis.
aynisi dediysem daha kucuk ve ic organizersiz hali, malzemesi de o kadar dayanikli degil sankim
Ya onu yapmazsan doktora yazık olur cansu
Ben bugün temizlik yaptım ama resmen kendimi öldürdüm, şu an yürüyemiyorum.Kızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.
Ne yapmışsın sen kendine böyle ben normal zamanda senin yaptığını yapsam belim ağrıyor şu zamanda iyi yapmışsın valla tebrik ederim ama kendini bu kadar yorma yine de birden yüklenme. Ben de bugün temizlik yaptım biraz. eğilip kalkmaktan akşam belim ve kasığım ağrıdıBen bugün temizlik yaptım ama resmen kendimi öldürdüm, şu an yürüyemiyorum.
Normalde günlük şarjlı süpürgeyle alıyorum ortalığı.
Bugün büyük süpürgeyi açtım, bazı yerleri elimle bazı yerleri mopla sildim.
Halıları kaldırdım, koltukları ittim çektim, yatağın altını aldım, camları sildim derken en son kovaları banyoya attım, biraz uzandım.
Akşam da kalkıp banyoyu temizledim, kovaları bezleri yıkadım derken bittim yokum ben şu an
Allahtan yemeği sabah kahvaltıdan önce yapıp koymuştum, yemek yapacak bile halim kalmadı
Canım bu kadar yüklenme kendine ev işleri yemek hamilelik nazlı Hilal biraz kendini dinle lütfenBen bugün temizlik yaptım ama resmen kendimi öldürdüm, şu an yürüyemiyorum.
Normalde günlük şarjlı süpürgeyle alıyorum ortalığı.
Bugün büyük süpürgeyi açtım, bazı yerleri elimle bazı yerleri mopla sildim.
Halıları kaldırdım, koltukları ittim çektim, yatağın altını aldım, camları sildim derken en son kovaları banyoya attım, biraz uzandım.
Akşam da kalkıp banyoyu temizledim, kovaları bezleri yıkadım derken bittim yokum ben şu an
Allahtan yemeği sabah kahvaltıdan önce yapıp koymuştum, yemek yapacak bile halim kalmadı
Ben de kızıma hamileyken tüm takiplerimi ve doğumumu il merkezine gidiyordum, kendi aracımızla 1 saat 15 dk sürüyordu ortalama hızda gidince.37 den sonra benim de kabulüm hatta ne erken ne geç tam vaktinde gelseler ne güzel olur evet aslında benim de 1 saat sürüyor yol, beni korkutan biraz da doktor oldu rüyamda bazen arabada doğum yaptığımı görüyorum. Sanki şehir içinde ama uzak olsa bu kadar endişelenmem en kötü ihtimalle bi hastaneye gireriz öyle bi durumda ama otoban beni çok ürkütüyor
Zaten akşam eşime de söyledim, bu sondu artık böyle temizlik yapamamNe yapmışsın sen kendine böyle ben normal zamanda senin yaptığını yapsam belim ağrıyor şu zamanda iyi yapmışsın valla tebrik ederim ama kendini bu kadar yorma yine de birden yüklenme. Ben de bugün temizlik yaptım biraz. eğilip kalkmaktan akşam belim ve kasığım ağrıdı
Haklısın canım, bugün sondu artık böyle detaylı yapamam çok zorlandım.Canım bu kadar yüklenme kendine ev işleri yemek hamilelik nazlı Hilal biraz kendini dinle lütfen
Aman Allahım ömrümde bu kadar iş yapmadım valla bünyem kaldırmaz benim. evi süpürüp viledalayınca bayılacak gibi oluyorumZaten akşam eşime de söyledim, bu sondu artık böyle temizlik yapamam
Bir de güya yılbaşı tatilinde keyif yapacaktık, üç gündür hiç durmadan iş yaptım
Benim mutfaktaki masa ve sandalyeler plastik, hemen leke oluyor kararıyor. Cuma günü hepsini banyoda cifledim, kızımın banyo kovası tası küveti her şeyini cifledim bebek için kaldırdım.
Banyoda bizim kullandığımız her şeyi şampuan şişesine kadar cifledim
Banyonun duvarlarını yerlerini lavabosunu her yeri baştan sona cifle fırçaladım, küçük top fırçalar var ya hem de onla
Daha yetmedi kirli sepeti, çamaşır sepeti çöp kovası hepsini cifledim ohh mis gibi parladılar
En son banyo yapıp çıktığımda giyinmeye halim yoktu.
Dün de yıllardır kolide duran çeyiz paketlerimi açıp konsola yerleştirdik, tüm dolap çekmece içlerini elden geçirdik düzenledik, makina da çamaşır astım katladım yerleştirdim
Bir ay kimse benden iş beklemesin artık
Yarın da ocak ve çevresini yağçözle silip buzdolabını iç dış silmeyi planlıyorum. Yemeği yine sabahtan yapıp koyarım rahatça işleri yaparım
Ahh nasıl duygulandım şu fotoğrafaAl len sana foto nolacaksa olsun süslü halimiz de bu
Ben temizlik yapmayı çok seviyorum canım, terapi gibi geliyor bana.Aman Allahım ömrümde bu kadar iş yapmadım valla bünyem kaldırmaz benim. evi süpürüp viledalayınca bayılacak gibi oluyorum
Teşekkür ederim güzel mesajın içinİlk defa yazıyorum sana. Sıkıntılarını duygularını ifade etmen çol güzel. Ben aileyle ilgili herşeyi içime atan bir insan olarak sizlerden örnek alıyorum burada. Annenle olan durumun detayı nedir bilmiyorum ama belki söylediğin bir söz onun hiç bilmediğin bir yarasına dokunmuş sana abartılı haketmediğin bir tepki vermiştir. Hepimizin maruz kaldığı ve sindiremediği maalesef oluyor hayatımızda. Haklı olmak mı mutlu olmak mı diye sormak lazım bazen ve bunu güzel bir dengede uygulamak. Ayrıca ona ihtiyacın var diye arayı düzeltmeye çalışıyor diye düşünse bile çok önemli değil bence. Bizim de evletlarımız olacak, senin zaten evladın var. İnsan kaç yaşında hangi durumda olursa olsun annesine babasına her zaman ihtiyacı var ve bu utanılacak sıkılacak bir durum değil. Umarım karşılıklı gönüllerinizi almayı başarırsınız.
Bravo ama o cifi fln çok solumasan daha iyi canım.Zaten akşam eşime de söyledim, bu sondu artık böyle temizlik yapamam
Bir de güya yılbaşı tatilinde keyif yapacaktık, üç gündür hiç durmadan iş yaptım
Benim mutfaktaki masa ve sandalyeler plastik, hemen leke oluyor kararıyor. Cuma günü hepsini banyoda cifledim, kızımın banyo kovası tası küveti her şeyini cifledim bebek için kaldırdım.
Banyoda bizim kullandığımız her şeyi şampuan şişesine kadar cifledim
Banyonun duvarlarını yerlerini lavabosunu her yeri baştan sona cifle fırçaladım, küçük top fırçalar var ya hem de onla
Daha yetmedi kirli sepeti, çamaşır sepeti çöp kovası hepsini cifledim ohh mis gibi parladılar
En son banyo yapıp çıktığımda giyinmeye halim yoktu.
Dün de yıllardır kolide duran çeyiz paketlerimi açıp konsola yerleştirdik, tüm dolap çekmece içlerini elden geçirdik düzenledik, makina da çamaşır astım katladım yerleştirdim
Bir ay kimse benden iş beklemesin artık
Yarın da ocak ve çevresini yağçözle silip buzdolabını iç dış silmeyi planlıyorum. Yemeği yine sabahtan yapıp koyarım rahatça işleri yaparım