- 28 Eylül 2020
- 169
- 292
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.201
Dün sepet yapmıştım kendime. 6 kalem şey 750 tl idi. Indirimli hali 550 civari olmuş. Hepsi de don tişort fln. 16:12'de arkadaşım aradı indirimi haber vermek için, kıyamamZara dan bir şey alabilen var mı? Neyi sepetime atsam artık yok diyor
Ah o yorgunluk artık doğuma kadar hep yorgun hissedicez sanırımYorgunluk çok oluyor bende de rutin ev işleri bile gözümde büyüyor artık hemen yoruluyorum bir de iştahsızlık başladı neden bilmiyorum
Öyle tabi canım herkesin kendine göre sıkıntıları var.Kimsenin mükemmel bir hayatı, mükemmel ailesi, eşi, kardeşi yok inan. Herkesin farklı farklı sıkıntıları var.
Bunlarda hayatın olmazsa olmazları işte.
Kimseden bişi beklemeden yaşamak en güzeli fazla beklentiye girmeyince daha az hayal kırıklığına uğrarsın. Tabi ben olayı bütünüyle bilmiyorum mukakkak aile içi sorunlara üzülüyorsundur kimse anne babasını seçemiyor işte boşver sende kendi aileni kurmuşsun önceliğin onlar olsun.
Ya öyle tabi canım. Ben 1-2 parça bi şeyi olsun ordan da diye aldım. Yoksa bulunmaz hint kumaşı değil. Zaten stoklar tükeniyor olmasa hızlı karar vermek zorunda olmasam biraz düşünüp aman buna bu kadar para verilmez deyip kapatırdım yüksek ihtimal.Dün sepet yapmıştım kendime. 6 kalem şey 750 tl idi. Indirimli hali 550 civari olmuş. Hepsi de don tişort fln. 16:12'de arkadaşım aradı indirimi haber vermek için, kıyamam. Gönülsüz yaptığım sepete bakayım dedim 6 ürünün 4'ü stokta bitmiş.
Yaptığım ve yapacağım masrafları hesapladım tam ondan önce. Bir çocuk 40 bin tl'yi buluyor zaten depresyona girdim. Zara almayıvereyim 800 tl'ye zibilyon tane organik kaliteli şey aldım ebebekten.
İlk defa yazıyorum sana. Sıkıntılarını duygularını ifade etmen çol güzel. Ben aileyle ilgili herşeyi içime atan bir insan olarak sizlerden örnek alıyorum burada. Annenle olan durumun detayı nedir bilmiyorum ama belki söylediğin bir söz onun hiç bilmediğin bir yarasına dokunmuş sana abartılı haketmediğin bir tepki vermiştir. Hepimizin maruz kaldığı ve sindiremediği maalesef oluyor hayatımızda. Haklı olmak mı mutlu olmak mı diye sormak lazım bazen ve bunu güzel bir dengede uygulamak. Ayrıca ona ihtiyacın var diye arayı düzeltmeye çalışıyor diye düşünse bile çok önemli değil bence. Bizim de evletlarımız olacak, senin zaten evladın var. İnsan kaç yaşında hangi durumda olursa olsun annesine babasına her zaman ihtiyacı var ve bu utanılacak sıkılacak bir durum değil. Umarım karşılıklı gönüllerinizi almayı başarırsınız.Öyle tabi canım herkesin kendine göre sıkıntıları var.
İnsan üzülüyor işte.
Teşekkür ederim cevabın için
Ebebekte antebies ve mothercare ürünleri çok güzel. Ben de netten almıştım ama baya beğendim. Zara’nın da bebek kıyafetleri çok coolYa öyle tabi canım. Ben 1-2 parça bi şeyi olsun ordan da diye aldım. Yoksa bulunmaz hint kumaşı değil. Zaten stoklar tükeniyor olmasa hızlı karar vermek zorunda olmasam biraz düşünüp aman buna bu kadar para verilmez deyip kapatırdım yüksek ihtimal.e bebekten hangi markaları alıyorsun?
Fisher Price ürünlerini beğendim. Erkek çocuğa yönelik gibi biraz. Mother Love almışıtm. Carters indirim reyonuna dadandım fln.Ya öyle tabi canım. Ben 1-2 parça bi şeyi olsun ordan da diye aldım. Yoksa bulunmaz hint kumaşı değil. Zaten stoklar tükeniyor olmasa hızlı karar vermek zorunda olmasam biraz düşünüp aman buna bu kadar para verilmez deyip kapatırdım yüksek ihtimal.e bebekten hangi markaları alıyorsun?
Ben de tam tersi oldu canım hamilelik öncesi tüp bebek sürecim olduğu için çok sıkıntılı, stresli 4-5 ay yaşadım ve yataktan kalkacak enerjim bile yoktu. Daha hamile kalmadan 6 kilo aldım. Sanırım onun da etkisiyle 2 kg felan aldım henüz. Bence keyfini çıkar bu sürecin, aldığın kilolar normal sınırlarda üstelik sağlıklı bir vücudun varmış kolayca da verirsin kilolarınıBen hamilelik öncesi oldukça iyi besleniyordum. Rafine şeker yok, paketli gıda yok, beyaz ekmek, beyaz un yok. Bir de düzenli egzersiz yapıyordum. İdeal kilomdaydım ve kendimi çok dinç hissediyordum. Sonra hamile kalınca önce mecburen sporu bıraktım (ilk zamanlar kanamam oldu) sonra da hormonların etkisi mi artık bilmiyorum yemediğim şeyleri yemeye başladı. Tabi yasaklar da başladı iyice yine depresif takılıyoruzallahtan kilolu hamile kalmadım diyorum yoksa bir de onunla uğraşacaktım. Ama kesinlikle sağlıklı beslenmeyi bırakmamak lazım.
Oh oh seninkinin dolap dolmuş bileFisher Price ürünlerini beğendim. Erkek çocuğa yönelik gibi biraz. Mother Love almışıtm. Carters indirim reyonuna dadandım fln.
Babasının dolabına kitledim eşyaları. Burası erkeklerin dolabı dedimOh oh seninkinin dolap dolmuş bilecarters ı ben de beğeniyorum. E bebekte gezeyim biraz da
Evet ya ben de tarzını seviyorumEbebekte antebies ve mothercare ürünleri çok güzel. Ben de netten almıştım ama baya beğendim. Zara’nın da bebek kıyafetleri çok coolsanki bizim için olan şeylerin minyatürü gibi çok seviyorum öyle bebek kıyafetlerini ama indirimde bile nasip olmadı almak
Hesap kitabı nasıl yaptın canım 40 bin tl oluyor?Dün sepet yapmıştım kendime. 6 kalem şey 750 tl idi. Indirimli hali 550 civari olmuş. Hepsi de don tişort fln. 16:12'de arkadaşım aradı indirimi haber vermek için, kıyamam. Gönülsüz yaptığım sepete bakayım dedim 6 ürünün 4'ü stokta bitmiş.
Yaptığım ve yapacağım masrafları hesapladım tam ondan önce. Bir çocuk 40 bin tl'yi buluyor zaten depresyona girdim. Zara almayıvereyim 800 tl'ye zibilyon tane organik kaliteli şey aldım ebebekten.
Ben 3.2 kg doğmuşum. Diğer kardeşlerim de 3-3.5 arası. Eşimi bilmiyorumGiysi alışverişi olayına biraz ara verdim çünkü kaç cm doğacak bilmiyorum. 32. Hafatqsan sonra gidişat belli olur o zaman takviye yaparım diye düşünüyorum.
Asıl can alıcı nokta kaç cm kaç kilo doğacakları.
Ben 4.5 kilo doğmuşum, inşallah annem bana ah etmemiştir. 3. Çocuğum ben yırtılma olmamış o yüzden etmemiştir diye düşünüyorum.
Eşim de 3.400 fln doğmuş sanırım.
Sizler kaç kilo doğmuşsunuz biliyor musunuz?
İnşallah canım. Hepimiz sağlıkla atlatalım da bu süreci, sonrasında kolayca da verelim kilolarımızıBen de tam tersi oldu canım hamilelik öncesi tüp bebek sürecim olduğu için çok sıkıntılı, stresli 4-5 ay yaşadım ve yataktan kalkacak enerjim bile yoktu. Daha hamile kalmadan 6 kilo aldım. Sanırım onun da etkisiyle 2 kg felan aldım henüz. Bence keyfini çıkar bu sürecin, aldığın kilolar normal sınırlarda üstelik sağlıklı bir vücudun varmış kolayca da verirsin kilolarını
Resim atamıyorum denedim ama hata veriyor sürekli canım lc de bayan atlet olarak aratınca çıkıyor hemenHangi modeli almıştın canım, Salı günü merkeze gidicez bi bakayım varsa.
Görmeden de almak istemiyorum, bu ürünlerde iade de olmuyor hijyenik ürün olduğu için. O yüzden internetten güvenip de alamadım olmazsa diye.
Ne güzel inşallah böyle devam edersinBen henüz hiç kilo almadım. Şekerden dolayı dikkat ettiğimden dolayı herhalde. Bir de düzenli yürüyüş ve yoga yapıyorum
72.5 la başladım şuan 80.5 la devam ediyorum şu son 1 ayda 4 kilo almışımNormal kilonuz kaç sizin bende 6 kilo aldım 22+3
Halısı, perdesi, lambası, tüm kıyafetleri, benim hamilelik sürecinde giyeceklerim ve doğumda giyeceklerim, emzirme ekipmanları, doktor takip kontrol masrafları ve doğum masrafları, odası, dolabı, şifonyeri, yatağı, beşiği, odasının boyası, çorabı, ebdiveni, bebek arabası, ana kucağı vs. Vs. Tüm hepsini kalem kalem yazdık eşimle. Korunmak çok ekonomik bir yöntemHesap kitabı nasıl yaptın canım 40 bin tl oluyor?Birde kaç yaşına kadar bu fiyat geçerli?
Şaka bir yana Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın iyiki varlar
Canları sağolsun ben ne isterse alıcam oğluşuma
Ben de eklediklerimden birini alamadım, hayır saat 4 te girdim ben de, ne ara aldılar anlamadımBunları alabildim ben de zar zor