2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de cicekli kapitone tulum ile bir hirka bir de tayt aldim.
Ic giyimde H&M cok guzel zaten, indirimli fiyatlar H&M ayarindaydi ondan cok ucmadim :) 0-3 ve 3-6 icin de pamuklu/organik kafi cidden, bi kac parca minnos seyi olsa yeter - kac defa sira gelecek :)

Ben 2 kilo almışım 54 56 oldum bakalım hedef 72. İlkinde 52 ile hamile kalmıştım 70 le doğum yapmıştım bir yıl içinde verdim hepsini tutamadım canım kiloları. Zayıf biriym ama hamilelikte çok alıyorum. Emzirince uykusuz kalınca otomatik gidiyor

Benim de sepet ilk 1250 ₺ idi. Sonra silkindim ve kendime geldim 189₺ ye düştü en son sepet

Çok teşekkür ederim yükleme yapmam daha sağlıklı olcak evet belki ilaca başlamam gerekecektir.

Bizim 2 farklı şehirde evimiz var iş dolayısıyla demekki benim masraflar 2 kat daha fazla olacak. Bende aldıktan sonra hesap yapıyım bakalım ne kadar tutacak

Rica ederim canım, Inşallah zamanla her şey düzelir, gönlünce olur

Kızlar kasılma olayı beni düşündürdü ya ilk gebelğim ve merak ediyorum açıkcası gün içinde bebeğimin tekmelerini sık sık hissediyorum ve karnımda hep bi sertlik var yeri değişiyor . normaldir değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…